Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by arleena

tot uit sa va inreb daca ale voastre ciresi se chinuie sa faca besinute cand dorm???alex de nulte ori il apuca plansul in somn si tre sa-l iau in brate...si pana nu baga vreo 3-4 parturi ca de om mare si puturoase rau nu se linisteste....nu e constipat dar are gaze la greu...si tot timpul se chinuie sa le dea afara

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Da!da!da!Se chinuie rau...e jale daca nu reuseste si sa vezi plansete!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, mie mi-a zis ieri doc sa-i dau bebelusului iaurt. Sa-i dau deja? Are 6 luni acum. Adevarul este ca i-ar trebui niste fermentzi prin stomacel... PuiuDana, parca tu ii dadeai deja lui Ochios Andrei iaurt; ce marca iei? Campina, Milli? Tocmai am avut o disputa cu sotul care zice ca prefera Danone ca-i marca cunoscuta. Eu nu mananc Danone, de ce i-as da bebelusului?
Cu ce il combinati? Mi s-a recomandat branzica cu spanac, printre altele...
Si calciu gluconic mi-a spus sa-i dau, dar de fontanela n-a soptit nimic, probabil ca-i ok.
Asta seara se pune grau la incoltit. In ajun de sf. Andrei.
Anul asta voi pune numai pentru Alec, sa vad cat de frumos va creste

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Fetelor imi vine sa urlu!! De mult ce a dormit azi (de la 14 pana la 18) acum nu mai inchide ochii si da din picioare ca bezmeticu'.
Am fost la Cora, am cumparat mingea magica si suntem f multumiti de ea. Am mai mai luat si o super pijama de plus, care era ceva mai scumpa decat la Z, dar si f frumoasa. Nu am gasit biscuiti fara gluten si doar dintr-aceia recomandati peste 8 luni. Am gasit brocoli proaspat asa ca maine incerc sa fac piure..
Am umplut juma de carut numai cu borcanele Nestle ca baiatu' meu cel fitos nu mananca altceva. De cateva zile l-am mai pacalit eu si ii pun juma de borcanel peste piureul meu si asa mananca. Of...

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Si am uitat sa va zic...am luat ultima minge din raft de la Cora!

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Si am uitat sa va zic...am luat ultima minge din raft de la Cora!

POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Si eu vroiam sa ma duc maiene sa o iau!!!Dar la care Cora,poate nu Lujerului!!!Vrem mingiuta ca maine e ziua lui si asta vroiam sa ii luam cadou!!Nu e corect!Trebuia sa ne dam intalnire si sa le luam pe toate odata si aveau toate cireshelele!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Fetelor, mie mi-a zis ieri doc sa-i dau bebelusului iaurt. Sa-i dau deja? Are 6 luni acum. Adevarul este ca i-ar trebui niste fermentzi prin stomacel... PuiuDana, parca tu ii dadeai deja lui Ochios Andrei iaurt; ce marca iei? Campina, Milli? Tocmai am avut o disputa cu sotul care zice ca prefera Danone ca-i marca cunoscuta. Eu nu mananc Danone, de ce i-as da bebelusului?
Cu ce il combinati? Mi s-a recomandat branzica cu spanac, printre altele...
Si calciu gluconic mi-a spus sa-i dau, dar de fontanela n-a soptit nimic, probabil ca-i ok.
Asta seara se pune grau la incoltit. In ajun de sf. Andrei.
Anul asta voi pune numai pentru Alec, sa vad cat de frumos va creste

Eu ii dau Campina!Chiar mi-a zis pediatra sa nu ma prinda ca ii dau Danone pt ca nu are nimic natural in el!Si Campina e chiar bun!!!Incearca!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Dana, stai linistita ca sigur vor mai aduce mingiutze. Eu am vazut intr-un catalog o masuta muzicala pe care n-am gasit-o pe raft, dar vanzatoarele mi-au zis ca vor aduce berechet si de toate, caci urmeaza perioadda sarbatorilor. Sunt convinsa ca Andrei va accepta cu placere si alta jucarie maine! O cumperi dupa aceea. Oricum, bebelusii la varsta asta se plictisesc foarte repede de jucarii, oricat de interesante ar fi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lyly, tocmai ce scrisesem ca i-am dat lui Timi iaurt cu cereale. Si i-a placut. N-am intentionat sa incep asa repede sa-i dau iaurt dar nu mai stiam cum sa-i dau cerealele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Eu i-am luat azi lui Alec bentita cu doua antene figurina... respectiv cu doi cerbisori. Ma indoiesc sincer ca va sta cu asa ceva pe cap, cred mai curand ca va roade la bentita si la antene

Si Alec al meu da din picioruse la ora asta de parca ar avea motoras... si se rasuceste, se zvarcoleste, vorbeste cu pernele le cearta, de fapt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Lyly, tocmai ce scrisesem ca i-am dat lui Timi iaurt cu cereale. Si i-a placut. N-am intentionat sa incep asa repede sa-i dau iaurt dar nu mai stiam cum sa-i dau cerealele...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

oki, ii dau si eu de maine, thanks

Mergi la inceput