Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
26octombrie spune:
dianaR, da, capul rautatilor.. in asemenea hal incat barbatu-meu, ca sa scape de mine, ca am zis ca-s cuminte si n-o iau, da atat i-am povestit cate fete au luat-o incat mi-a zis.. biine, lasa ca ma duc eu s-o iau! vezi ce coerenta si odihnitoare in exprimari am ajuns?
arleena, io ti-as zice sa nu-ti iei, mai ales daca e cald in casa. oricum, ideea mea e ca daca o iei pentru curent atunci nu conteaza 10 cm, iar daca o iei pentru frig nu ajuta. asa ca..
in plus, am luat eu salteaua aceea din link. nu spun ca nu e buna, isi face treaba insa hai sa-ti spun ce contine: una husa panza ordinara; una bucata burete din plastic; una bucata pfl, adica placaj; una fashie din aceea de se pune la palton, cred ca vatelina se cheama. aia e tot. am crezut ca il bat pe barbat-miu cand a venit cu ea. de buna recunosc, nu e rea, adica e tare pe o parte si moale pe alta, da mi se pare jaf la drumul mare
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
shoricutza spune:
DianaR, Alda, felicitari ptr dintisori!!!
La multi ani Teodorei si lui Rares!!! Sa cresteti mari si sanatosi!
Luni am facut si noi vaccinul si ne-am comportat exemplar. A plans maxim juma de secunda cat a durat injectia dupa care a inceput hlizeala. Nu-mi vine sa cred ce copil cuminte am ...
Doroti, poti sa ne treci si pe noi cu noile date in listutza daca esti dragutza
... deci la sase luni avem 7200 g si 66 cm.
Si avem 2 dintisori ... al doilea a aparut la 3 zile diferenta dupa primul. Tin minte ca am spun parca dar nu sunt sigura .... oricum poti sa treci dintisorul numarul 2 la 5 luni si 3 saptamani. Multumim frumos
Luana, mie dr Pop nu mi-a spus nimic de vaccinul de la 7 luni. Asistenta chiar m-a anuntat ca pana la 1 an a scapat copilul de vaccinari. Asta mi se pare ciudatenia ciudateniilor ... Ce sa mai inteleg? S-o sun sa intreb care-i faza? Deci inteleg ca doar meningita lipseste la asta gratuit? Sincer l-as face ca sa stau lunistita ...
Lacramioara (inteleg ca avem acelasi dr
) mie nu mi-a zis nimic nici de calciu gluconic iar de fontanela am intrebat io si mi s-a spus ca-i ok. Am intrebat si de fier si cica ar fi buna o hemograma la 7 luni dupa care se decide daca trebuie sau nu.
26octombrie spune:
danone NUUUUUUUU
campina bun bun bun
n-am degete,mananc!
DIN CARE CORA???
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!
Roxana Claudia spune:
Puiudana - eu am fost la Cora Pantelimon, asa ca ai sanse mari sa gasesti in partea cealalta. Si eu m-am grabit sa cumpar pt ca si al meu baiat este un Andrei
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
Roxana Claudia spune:
Lacramioara si mie mi-a trecut prin cap sa iau o bentita asemanatoare...erau tare nostime; sa aiba nazdravanii nostri ce sa roada de Craciun ![]()
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
shoricutza spune:
Dana stai linistita ca astia umplu rafturile tot timpul. Daca era ultima din raft nu inseamna ca era ultima si din depozit ... eu cand nu gasesc ceva pe raft mai fac o tura in cora si la intoarcere in 99 la suta din cazuri gasesc.
shoricutza spune:
Sunt si io curioasa ... de ce este asa bun iaurtul asta Campina? Adica pana acum n-am auzit de el dar se pare ca multe dintre voi il folosesc pentru bebelusi. Deci ce are asa special?
A doua intrebare este mai tampitica
. Io ii dau Anei sa pape piureul dintr-o cana si de regula papa cam 150 ml dar nu pot sa-mi dau seama cate grame inseamna asta. Stiu si io faza cu densitatea dar poate stiti voi mai bine cam cat inseamna asta cu aproximatie. Asta asa, ca sa pricep daca papa copilu' bine sau nu.
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Puiudana - eu am fost la Cora Pantelimon, asa ca ai sanse mari sa gasesti in partea cealalta. Si eu m-am grabit sa cumpar pt ca si al meu baiat este un Andrei
Roxana siCatalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT
URA!!!!Maine ma duc sa o iau!!!Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
puiudana2004 spune:
Eu am pus graul la incoltit,dar cica se pune maine,chiar de Sf Andrei!!!!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186c913b8eeeef8c64af1e" target="_blank">Sa ma prezint...montaj
shoricutza spune:
Arleena felicitari ptr progresele lui Alex. Nu-mi vine sa cred ce repede se ridica ...
Si eu vreau sa-i cumpar Anei saltea ptr ca asta de la pat este totusi prea subtire si tare.
Ella chiar te rog sa-mi spuni si mie exact de care si de unde ai cumparat ca stiu ca erai f multumita. Stiu ca ai mai scris dar nu-mi mai aduc aminte.
Multam.