Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Vad ca si voi vorbiti de mingea cea minunata de la Vtech. Intr-adevar se gaseste in Cora...am luat-o eu azi ...si e chiar superba.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

http://new.photos.yahoo.com/marrycalu/#page1
am pus poze din luna a 7-A,sunt primele 20,nu au intrat toate in luna a 7-a,nustiu unde sau dus
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ami, nu nu nu, nu mi-am luat-o pen'ca... am cam ajuns la fundu sacului cu toate noile achizitii. nu e bine sa stai acasa, iti vin tot felul de idei.. si daca nu-ti vin tie le vin fetelor de pe forum si te spurca si pe tine... mi-e ciuda, numai dianaR e de vina, ca la ea am descoperit mingea, in poze... si acum toata lumea are mingiutza, numai noi nu..
... da noi avem aparat de gatit la aburi, moulinex!!!!!!!!!!!!
l-am luat azi de la domo, cu taxiul afara (veneam de la munca, mi se pare normal sa umblu cu taxiul in acest context). steluta, m-am ramolit eu, tu mi-ai spus de vasul cu aburi?? nu mai stiu, ca sunt batrana si bolnava, mie imi trosnesc toate incheieturile (se pune?!) si mai sunt si muncitoare. voiam sa aduc multumiri calde pentru pontul cu vasul cu aburi. maine il incerc si dau si raportul. si p'orma intru la cura, ca acum chiar nu mai am scuze...
arleena, da la ce trebe saltea, nu ai pat din ala ce coboara? stiu ca e suficienta salteluta lui, cel putin ce am mai vazut io prin alte case. oricum, de coborat trebe coborat, si cat mai repede, e deja periculos..
FELICITARI PENTRU DINTISORI SI PENTRU ANIVERSARI!! am mai multe nume in minte, da mi-e ca uit pe cineva si mai bine nu risc.
papadie papadie, uff, ce bine! e mai bine pe dc acum ca ai revenit. daca nu merge nici cu aspirina nici cu paracetamol, voiam sa iti propun un leac de mult uitat: piramidonul!!! sau un ciocan, sa te duci si sa le dai in cap acelor minunati medici! asta merge sigur.

la munca a fost, previzibil, ugly rau. atat de incat refuz sa ma mai gandesc la asta in timpul meu liber. partea buna e ca am atatea de facut incat nu mai apuc sa ma gandesc la nimic. pe hora a durut-o in cot, n-a avut nici o treaba. a, s-a gandit sa imi faca o bucurie si sa nu doarma deloc, de la 1 pana acum. cool, nu? ma duc la nani ca nu mai pot..
ca sa va mai atat nitel la cumparaturi, in cora au niste animale de plus, diverse, cu "maini" lungi si arici la capat, ce se prind de orice, in jurul gatului de ex si arata bestial!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by arleena

LA MULTI ANI!!Rares si Teodora...sa creste mari si cumintei

andreea...tare dulc petra a ta ...si shmechera, mai mai....

nastad cum mai sunt piticii tai??le-a trecut raceala??

ella eu i-am dat la alex CA 10 zile la recomandare medicului....cam atat...desi cred ca ar mai trebui sa-i dau ca are mai tot timpul picioarele reci de transpiratie si cand suge e tot apa....si am inteles ca e semn de lipsa de Ca. eu am inceput sa-i dau branzica numai ca nu mai prea papa de 3 zile asa ca degeaba

stefanita bine ai venit printre taratori ...si succes la exersatul pt mersul in 4 labe

lacri naspa situatia cu apa, te inteleg perfect...io am avut o asa "bucurie" dupa ce am venit de la spital cu alex....s-a spart conducta de apa rece la et 6 si proprietarul era plecat din tara, si am stat 2 sapt fara apa rece la baie...va dati seama cum facem dus....in 2 min sa nu apuce apa sa fie clocotita sa ma ard. si cu 2 ani in urma tot dasteptul ala de vecin a avuit defectiune tot la apa rece si era iulie-august(o luna jumate fara apa)si vecina de la 1 era gravida in luna 7-8 si transpira toata si nu putea face si ea un dus ca tot omu sa se racoreasca...abia astept sa ma mut la casa sa nu mai am parte de vecini din astia

apropo....dianaR....tu bine ai inteles ....da inca nu e batut in cuie....noi tot speram sa fie mai bine aici....da' prea tentanta e invitatia din australia...mai vedem...
si chiar se ridica in picioare alex...numai sa aiba de ce sa se tina...azi noapte mi-a facut surpriza.....auzeam ca se tot foieste in patut da' eram prea obo sa ma uit ce face....da la un moment dat am dat o geana la el....era sa mor de spaima asta mic era in genunchi si atarna peste patut cu mainile ...m-am speriatde moarte....mai neaparat tre sa-i iau saltea si sa-l coor ca nu mai e de joaca asa....astept sa vina mama la mine ca suntem numai noi 2 si nu pot sa merg la cumparaturi cu el.
astept sugestii pt saltea

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Aproape ca le-a trecut raceala, ma lupt cu kkrea(Doruletz are diaree si Oana e constipata)

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by marrycalu

http://new.photos.yahoo.com/marrycalu/#page1
am pus poze din luna a 7-A,sunt primele 20,nu au intrat toate in luna a 7-a,nustiu unde sau dus

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

nu se vad pozele. tre sa faci public albumul

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

tot uit sa va inreb daca ale voastre ciresi se chinuie sa faca besinute cand dorm???alex de nulte ori il apuca plansul in somn si tre sa-l iau in brate...si pana nu baga vreo 3-4 parturi ca de om mare si puturoase rau nu se linisteste....nu e constipat dar are gaze la greu...si tot timpul se chinuie sa le dea afara

POZE
nasterea

Exact asa face si Doruletz, chiar vroiam sapun si eu intrebarea asta.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Amiss, DianaR,

Inca nu i-am dat nimik, desi as imparti un somnifer cu el, m-a disperat!!!

Sa va zic o faza tare:

o amica, are o bona de 3 ani de zile...Zilele trecute, bona, care o mai tinea la curent cu cine din cartier ce face, ii spune printre altele ca o vecina - si ea mamica cu bona angajata- are o boala venerica, ca asa a aflat ca o inseala sotul etc.

tipa, surprinsa de detaliile oarecum intime ii zice 'da, ca ti s-a confesat tie tipa, stii tu tot... Ca sa afle ca de fapt bonele discuta in parc inclusiv ce chiloti noi si-a luat fiecare mamica, asculta evident cand au ocazia convorbirile telefonice si uite asa...afla o gramada de detalii.
Detalii pe care le impartasesc generos cu celelalte bone din parc.

Amica mea mi-a spus ca brusc a avut senzatia ca de trei ani se plimba in cartier in pielea goala..fiind convinsa ca nici bona ei nu a iertat nimik si a povestit tot din casa.

Oricum, a verificat povestea tragand-o de maneca pe vecina cu boala venerica si intreband-o daca e ceva adevarat. Era adevarat, saraca femeia a ramas masca pt ca ea nu-i povestise nimik bonei. Dar dupa ce a analizat situatia, si-a dat seama ca pt o persoana care sta 10 ore la tine in casa nu e greu sa deduca anumite chestii....

oricum, pe mine m-a socat. Barfa, ok, dar chiar sa stie tot parcul daca ti-ai luat chiloti noi...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Nasoala faza,chiar ca te simtzi in pielea goala

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

ami, nu nu nu, nu mi-am luat-o pen'ca... am cam ajuns la fundu sacului cu toate noile achizitii. nu e bine sa stai acasa, iti vin tot felul de idei.. si daca nu-ti vin tie le vin fetelor de pe forum si te spurca si pe tine... mi-e ciuda, numai dianaR e de vina, ca la ea am descoperit mingea, in poze... si acum toata lumea are mingiutza, numai noi nu..
... da noi avem aparat de gatit la aburi, moulinex!!!!!!!!!!!!
l-am luat azi de la domo, cu taxiul afara (veneam de la munca, mi se pare normal sa umblu cu taxiul in acest context). steluta, m-am ramolit eu, tu mi-ai spus de vasul cu aburi?? nu mai stiu, ca sunt batrana si bolnava, mie imi trosnesc toate incheieturile (se pune?!) si mai sunt si muncitoare. voiam sa aduc multumiri calde pentru pontul cu vasul cu aburi. maine il incerc si dau si raportul. si p'orma intru la cura, ca acum chiar nu mai am scuze...
arleena, da la ce trebe saltea, nu ai pat din ala ce coboara? stiu ca e suficienta salteluta lui, cel putin ce am mai vazut io prin alte case. oricum, de coborat trebe coborat, si cat mai repede, e deja periculos..
FELICITARI PENTRU DINTISORI SI PENTRU ANIVERSARI!! am mai multe nume in minte, da mi-e ca uit pe cineva si mai bine nu risc.
papadie papadie, uff, ce bine! e mai bine pe dc acum ca ai revenit. daca nu merge nici cu aspirina nici cu paracetamol, voiam sa iti propun un leac de mult uitat: piramidonul!!! sau un ciocan, sa te duci si sa le dai in cap acelor minunati medici! asta merge sigur.

la munca a fost, previzibil, ugly rau. atat de incat refuz sa ma mai gandesc la asta in timpul meu liber. partea buna e ca am atatea de facut incat nu mai apuc sa ma gandesc la nimic. pe hora a durut-o in cot, n-a avut nici o treaba. a, s-a gandit sa imi faca o bucurie si sa nu doarma deloc, de la 1 pana acum. cool, nu? ma duc la nani ca nu mai pot..
ca sa va mai atat nitel la cumparaturi, in cora au niste animale de plus, diverse, cu "maini" lungi si arici la capat, ce se prind de orice, in jurul gatului de ex si arata bestial!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

pai ma gandeam sa-i iau salteluta ca mi se ca-i cam o alTfel si sa nu ii fie frig....gandesc rau???desi la noi e fff cald...avem 24-25 constant.

si noi avem un catel cu scai care se orinde pe incheietura...su la carucior pe bara...s zornaie un pic...si e bun si ala de ros...plus ca are niste culori dementiale...cel mai colorat l-am ales

voi ati votat?http://www.new7wonders.com/index.php?id=351&L=0

POZE
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Si cum sal fac public?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Arleena, uite www.babycarero.netfirms.com/patuturi.htm" target="_blank">aici chiar de la baby care ca am vazut ca dinala e cu 850000 pe dimensiune din Durflex. Mergeti fratilor daca aveti ocazia in Australia ca nu-i de stat in tara asta!

Marry, ma bucur ca am nimerit-o cu Opera. Mergi la album logata fiind si deasupra pozelor sunt mai multe comenzi, du-te pe share si ultima obtiune de acolo da click. Te va intreba cum vrei sa fie albumul. Succes. Pozele care nu sunt in album le baga automat in all my photos. Le selectezi care le vrei mutate si dai edit si add to album... Sper ca asa-i ca spun din memorie...

Multumesc inca o data fetelor pentru felicitari!

Luana, imi pare rau ca sunt capul rautatilor... Ce sa fac...

Ama, presimteam ca asa vei spune... Asa ar fi reactinat si fiu-miu la varsta cireselor noastre... Mai incearca poate, poate!

Cum de vreo 4 zile ma chinui cu cerealele cu lapte muls si nu le vrea am decis sa incerc si alte combinatii. Dovlecel cu lapte si cereale a fost un real succes, dovleac copt cu aceleasi chesti a fost cah. Azi i-am dat iaurt cu cereale. A deschis gura dar saraca se stramba ingrozitor. I-am facut jumi-juma cu lapte si am pus cereale si a papat un borcanel de 150. deci super, mai incercam.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput