Cirese de Mai-Iunie 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Roxana am inteles ca biscuitii obisnuiti (populari) nu au gluten! Verifica si tu informatia. Mi-a spus asta si o mamica si pediatra.
Te pup!

Luana mai...ti-ai luat si tu minge?? Ia povesteste! Ii place Horei?

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Diana ai avut dreptate ca din cauza la Opera nu puteam vedea pozele,acum le vad,multumesc
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Noi maine incepem diversificarea. Ne-am antrenat limbutza...acuma mama chiar va pune legume pe ea

Incepem cu pireuas de legume (morcov, cartof, telina, pastarnac , patrunjel, dovlecel, ceapa (care va fi scoasa la pasare)) si ii dau 30g. Cam cinci lingurite mici.

va pup!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

http://www.cora.ro/cora/detalii?id=50633 in catalogul de la cluj cred ca au gresit...desi fain ar fi sa coste atata

cu salteaua nu ma ajuta nimeni???de care recomandati sa iau??ella ziceai de mondocarp da am vazut ca nu au pe site marimea care ne trebuie noua 105/72cm, au magazin in cluj?

roxana mai ce l-ai obosit pe catalin...nu pot sa cred....io nu-l vad pe alex sa adoarma asa niciodata....

plus ca de 3 zile iar nu vrea sa pape NIMICnumai tzatza...

papa si la noi trosnes toate incheieturile ...si asta de cand era mic...intrebasem si eu mai demult da' nu am primit nici un raspuns....sanatate multa....si ai grija cu atata stat in fata computerului daca iti da batai de cap. si cireasa cea mai "mare" din gasca.

timi si cosmina felicitari pt dintisori.....saracuta medeea cum a suferit ea pt cosmina

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

Eu am pierdut se pare ceva la citit. Carmina hello!! Multa sanatate!
papa si Petrei ii mai trosnesc incheieturile. Eu zic ca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am inaugurat jucaria.. a fost tare incantat..primele 10 min Ce copil rau!ma joc eu cu ea ca e asa frumoasa..DianaR felicitari pentru dintzoc si la mai multi!!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Ella, mult succes cu diversificarea!! Va urmarim intrebarile, ca sa fim si noi pregatite !! Eu am intrerupt administrarea de Ca, inca de la 3 luni, caci avem fontanela aproape inchisa...

Multumim pentru bancuri, Ella, Camelia!!

Wapi, multumim de informatii!

Bine ai revenit cu noutati, Papadie!! Multa sanatate!! Superbe pozele!!

Felicitari pentru dintzocul Cosminei!! Cand mai ai timp sa ne mai dai vesti despre cireselele gemene!!

Roxana, asa ce scump e Catalin dormind el la datorie!!

Nu mai pot scrie, caci Andrada s-a plictisit singurica.

livada de ciresele...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by neda

Papadie-bine ai revenit.Ce mare s-a facut Soficu al tau..

Am fost si noi la controlul de 6 luni ieri. Ne-au trebuit 6 luni sa intram in graficul de crestere. Abia acum suntem in grafic cu lungimea.Nu si cu greutatea unde stam cam prost.

Pt mamele de baietei.Dr-ii vostri i-au controlat putzuca la bebeii vostrii.Mie mi-a zis ca e pre multa piele aacolo si cica i s-a m-ai inchis orificiul prin care elimina pisu.Acu nu stiu exact cum sa va explic ,dar ideea e ca avem programare la un urolog sa mai taie din piele.Eu asa ceva nu am ami auzit...

Fetelor- voi ii dati sucuri/apa cu biberonul sau beau din canita.Al meu nu bea nici un fel de lichid in afara de laptic.Nu vrea sau nu-i place.Am incercat si cu biberon si cu canita...nimic.

Neda si Mihaitza

Nici Edutzu nu prea lichide, dar ii dau de cateva ori pe zi cu canitza cu cioc, pe unde bea, pe unde da pe el apa plata, pe unde nu bea, cert este ca vrea nu vrea eu ii strecor in guritza cateva inghitituri pe zi...si de ceva vreme vad ca imi accepta mai bine canitza...vreau sa mentionez ca alaptez si biberon nu a vrut si nici nu vreau sa-i mai dau ...direct cu canitza..ma chinui eu un pic dar sper sa avem rezultate.
Va uram si voua succes..la baut de apusoara.

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!Rares si Teodora...sa creste mari si cumintei

andreea...tare dulc petra a ta ...si shmechera, mai mai....

nastad cum mai sunt piticii tai??le-a trecut raceala??

ella eu i-am dat la alex CA 10 zile la recomandare medicului....cam atat...desi cred ca ar mai trebui sa-i dau ca are mai tot timpul picioarele reci de transpiratie si cand suge e tot apa....si am inteles ca e semn de lipsa de Ca. eu am inceput sa-i dau branzica numai ca nu mai prea papa de 3 zile asa ca degeaba

stefanita bine ai venit printre taratori ...si succes la exersatul pt mersul in 4 labe

lacri naspa situatia cu apa, te inteleg perfect...io am avut o asa "bucurie" dupa ce am venit de la spital cu alex....s-a spart conducta de apa rece la et 6 si proprietarul era plecat din tara, si am stat 2 sapt fara apa rece la baie...va dati seama cum facem dus....in 2 min sa nu apuce apa sa fie clocotita sa ma ard. si cu 2 ani in urma tot dasteptul ala de vecin a avuit defectiune tot la apa rece si era iulie-august(o luna jumate fara apa)si vecina de la 1 era gravida in luna 7-8 si transpira toata si nu putea face si ea un dus ca tot omu sa se racoreasca...abia astept sa ma mut la casa sa nu mai am parte de vecini din astia

apropo....dianaR....tu bine ai inteles ....da inca nu e batut in cuie....noi tot speram sa fie mai bine aici....da' prea tentanta e invitatia din australia...mai vedem...
si chiar se ridica in picioare alex...numai sa aiba de ce sa se tina...azi noapte mi-a facut surpriza.....auzeam ca se tot foieste in patut da' eram prea obo sa ma uit ce face....da la un moment dat am dat o geana la el....era sa mor de spaima asta mic era in genunchi si atarna peste patut cu mainile ...m-am speriatde moarte....mai neaparat tre sa-i iau saltea si sa-l coor ca nu mai e de joaca asa....astept sa vina mama la mine ca suntem numai noi 2 si nu pot sa merg la cumparaturi cu el.
astept sugestii pt saltea

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

tot uit sa va inreb daca ale voastre ciresi se chinuie sa faca besinute cand dorm???alex de nulte ori il apuca plansul in somn si tre sa-l iau in brate...si pana nu baga vreo 3-4 parturi ca de om mare si puturoase rau nu se linisteste....nu e constipat dar are gaze la greu...si tot timpul se chinuie sa le dea afara

POZE
nasterea

Mergi la inceput