Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andutzy felicitari, sa fie cu noroc, sarcina usoara si de ce nu, poate e fetitza

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

FELICITARI!!!
Sa aveti parte un bb sanatos si frumos si cuminte asa cum e si D
Andra sa ai parte de o sarcina usoara si sa te bucuri de multa dragoste din partea celor din jur.

WOUA!!! Fetele va puneti pe facut copii? Cine e la rand?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

va multumesc frumos! Eu ma testez de 2 zile si am avut deja 3 pozitive, insa sunt inca cu inima cat un purice deoarece inainte de Dragos am pierdut 3 sarcini pana in 3 luni din motive necunoscute desi cu tratamente de sustinere si stat in pat. Cu D nu am facut nici tratamente, nu am stat nici in pat...dar a fost sa fie! Acum cum o vrea Dumnezeu, ca noi il vrem mult! In seara asta i-am dat vestea si lui tati, l-am dus la La Mama si i-am scos din pungutza 2 leutzi de jucarie si o felicitare cu LMA pt sf Andrei...dar si cu 2 teste in ea si un text sugestiv.... Cum am venit acasa, am zis sa va zic si voua...Tineti-ne pumnii...pana una alta, o sa-mi schimb si semnatura...ca asa e frumos...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Andra - felicitariiiiiiiiiiiii, sa fie-ntr-un ceas bun!!!
Androix - felicitari pentru fetitzaaaaa, ma bucur tare mult!!!
Daniela - multa sanatate, ai grija de cuoricino al tau ca-ti mai trebuie multi ani de acum in colo!
Nelia - sanatate la fete, sper sa se faca bine cat mai repede!
Pisik - si voua sanatate la bursuca frumoasa, chiar ma intrebam ce mai faceti ca de mult n-ai mai scris!
Panterutza - si noi facem curand bradul! bravo tie pentru initiativa!

as mai scrie dar imi urla pitika la usa, nu mai pot sa fac nimik de ea. se simte bine insa antibioticul i-a dat o stare de nervozitate exagerata, a devenit de-a dreptul isterica si nu mai doarmea aproape defel, dupa 2 zile si nopti de cosmar din fericire am gasit remediul, ii dau ceai de tei si e mult, mult mai bine. am intrebat o doctora homeopata si mi-a zis de el, pe mine nu ma ducea capul...oricum, linisteste si favorizeaza somnul, vi-l recomand!
va pe toate!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Test cu noua semnatura...of, ce mi-as dori si un carucior roz langa ea, dar macar sa fie bebe, indiferent de sex...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Mergi la inceput

Si inca o modificare..uite asa ma apuca pe mine dimineata la calculator....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andra, vai, mi-au dat lacrimile, nici macar sa spal vasele nu mai am chef (am gasit motivul, sic!). Ce bine iti sade...

Monu, eu nu, daca o fi sa hotarim in favoarea lui bb3, nu se poate intimpla decit din toamna viitoare incolo, ca sa nasc in vara sau toamna lui 2008... Cel putin eu asa as vrea, dar cine stie... Si asa e tirziu, mai tirziu nu mai vreau eu sa fac.

Dar misterioasa graviduta cine e, chiar? Ca naste pina aflam noi. Newmami, ce faci, nu ne spui si noua secretul!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 #8211; www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 #8211; www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 #8211; www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hey, va lasa omul cateva zile si numai vesti bune:

Andra - felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Si sa duci sarcina cu bine!

Androix - bravo pentru fetita; era si visul meu sa am pereche cu baiat intai si fetita. Din pacate nu cred ca va mai fi un bb2, chiar acum vreo 2 zile ma gandeam. Pur si simplu nu ma simt in stare sa o mai iau de la capat.

Daniela - la tine nu e chiara asa bine, multa sanatate, ai grija de tine!

Elisor - multumesc ca ai intrebat de mine.

Despre noi: sunt intr-o etapa deplorabila, atata stres si suparare cu noul job de nu mai stiu cum sa ies la lumina. Nici pe DC n-am mai apucat sa intru, de Mogo ce sa zic: n-am mai vazut-o treaza de luni dimneata. Mi se rupe inima ca nu apuc sa o vad si eu nici macar dimneata jumate de ora cat ma imbrac caci plec pe intuneric si ma intorc in creierii notpii. Astept ca pe nu stiu ce seara de maine si ma rog sa nu intervina nici o urgenta ca sa putem pleca vineri dimineata la munte.
Si ca tot vorbeati de slabit, am ajuns la 49.50 kg, n-am mai avut atata de la nunta, sunt o epava: nu mananc, dorm putin si sunt ingrozitor de stresata. In seara asta am fost la o petrecere pentru jumate de ora si o prietena mi-a spus ca am o fata chinuita.

De apartament ce sa mai zic, barbatul se ocupa atat cat poate si el; in orice caz mai dureaza, inghite bani ca la balamuc si nu cred ca avem sanse sa ne mutam anul asta.

Cam astea sunt noutatile, ma duc sa ma culc ca maine iar plang de dimineata. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andra, vai ce frumos.. Moama felicitari... Sa fie asa cum iti doresti tu... Bravo mai! Ce emotionant!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Buna seara si de la noi

ne-am intors in germania dupa o saptamana fascinanta de bucuresti...si am gasit super vesti Androix ma bucur grozav pentru tine si Andra felicitari tin pumnii sa fie totul perfect.
Nu prea am apucat sa citesc decat in diagonala dar am inteles ca Ioana a scapat de examen bravo si Newmami s-a intors din Mexic.
Va multumesc din suflet pentru sfaturi in legatura cu crizele in momentele in care nu putem lasa copii sa "isi faca numarul"
Flori stiu ca ai intrebat de magazine in germania dar nu imi amintesc deloc ce fel de magazine. Daca e vorba de hainute bebelesti, eu prefer de departe H&M si Benetton. La primul gasesti chestii foarte haioase si mai ales de buna calitate (nu mi-a iesit o ata sau o capsa vreodata de la un body nici dupa zeci de spalari). La cel din urma preturile nu sunt chiar asa mari ca in Ro si mai ales daca prinzi reduceri merita ca sunt foarte bune calitativ si la fetite in special au niste chestii super.
Daca ai intrebat de chestii generale si jucarii sunt baby-walz, baby-butt (mie mi se par cam scumpe si hainutele sunt cam proaste calitativ), toysrus care cel putin la mine in oras are cele mai bune preturi, mai e online mytoys.de si neckerman.

sa va zic de Rob, l-am masurat la niste prieteni, la perete si are 89 cm (plus minus 2 sa zic ca nu prea a stat). In Ro am distrat pe toata lumea cum danseaza el,zice tot felul de prostii zice hallo in nemteste si byebye cu accent american :), numara pana la 5 in romaneste dar doi-ul e zwei. Am venit din ro cu o mizerie de tuse dar ma bucur si ma mir ca am scapat destul de ieftin.

va pupam
Monica&Rob

Mergi la inceput