Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
Cloreta spune:
Mai si nu am lipsit mult:)
Andra, felicitari! MAi, ma faceti sa plang in fiecare zi? Ieri cu Androix, azi cu tine, hai cine e la rand?
Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara si la termen si sa fie cu carucior roz.
Fran, si Adina, multumesc mult pentru informatii. La MAll am vazut si eu cizmulitele alea dar dusa cum sunt nu am observat firma. Singura problema ar fi ca in momentul asta avand alte tinte spre care se indreapta bugetul nostru nu pot sa ii cumpar mai multe perechi acum si am optat pentru o pereche de ghete bebetom imblanite desi asa mi-as ri placut cizmulite de fetiteeeeeee. Am vazut la Unirea si in alta pravalie o pereche de cizme insa mi se par cam inalte pentru varsta ei si ma tem ca o vor incomoda la mers. Cizme cu ciucurei nu mai aveau la Mall dar aveau niste ghetute asa, iti venea sa le mananci nu alta, poate se lipeste pentru primavara de o pereche si Teodora.
Nefertari, saptamana trecuta treceam in revista in gand pe cine nu am mai vazut demult si erai in capul listei! MA bucur ca ne mai dai vesti despre voi si ca Freya se dezvolta asa bine.
Adriana, frumos rau la voi, simt miros de brad pana aici, abia astept sa facem si noi pregatirile. Imi plac omul ala de zapada sugubat si mos craciun care stau picior peste picior:))
Nelia, imi pare rau pentru tine cu testele desi nu stiu de ce tot timpul am senzatia ca vei reusi la toate, asa imi pari mie o invingatoare. Sanatate multa Tudorei!
65 kg? Dar ce inaltime ai?
Aurasa, chiar pupazoi de baiat ai! Chestia cu palmele peste cap va trece, o faza la varsta asta, nu te speria. Si Teodora a avut tot felul de "ticuri" care ma scoteau din minti dar s-au dus de nici nu mai stiu ce anume facea :))) Tot mama m-a linistit de fiecare data, draga de ea.
Laura, bafta multa cu tanti cea noua! Delia e cea mai eleganta fetita, o imbraca mama ei ultimul racnet.Sa ne arati si noua pomul cand va fi gata, asta ca sa nu zic sa pui poze cu ornamentele la pachet.
Pisik, sanatate multa puiului, sa nu fie cazul de operatie. Ma sperie faze de genul asta la cresa, cred ca o sa fiu toata un stres cand va veni vremea.
Mygirl, ia vezi ce "vorbesti" cu sotul acolo sa fie cu ochi dupa sarbatori:)
Monicica, ati ajuns cu bine! Fascinanta saptamana in Bucuresti zici?:)))
Cred si eu atunci cand cobori din masina sa mergi pe jos ca sa ajungi mai repede la destinatie LOL
Ce scump trebuie sa fie Robbie, nu inregistrezi sa ne pui si noua un filmulet?
Pozele mele
Cloreta spune:
Si pentru ca tot nu dorm al ora asta, ia sa fac niste urari!
LA MULTI ANI ANDREELOR NOASTRE DRAGI!
Sa fiti sanatoase, frumoase si iubite, sa va bucurati de copilasi!
Pozele mele
OlgaTarziu spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor! Sa ne traiti si sa fiti iubiti si sanatosi!
Felicitari Andra si sa fie intr-un ceas bun!
Felicitari Androix pentru fetita.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Oana C spune:
ANDRA, FELICITARI!!!!!
Sa dea Dumnezeu sa va bucurati de un bebe sanatos si ... fetita! Sarcina usoara numai bine!
ANDROIX, FELICITARI PENTRU FETITA DIN BURTICA!!!!!
SARYTA, FELICITARI PENTRU PAPUSICA MICA, GRASUNICA SI FRUMOASA!!!!! Am vazut deja pozele cu gogoshica mica si e atit de frumoasa 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Am venit si noi din Massachusetts, unde am facut Thanksgiving-ul cu familia sotului. A fost frumos, dar matusa la care am stat fie e la menopauza, fie s-a obisnuit cu frigul, ca noaptea, cind ingheta afara de atita frig, oprea caldura de tot. 
Eva s-a distrat, si-a facut prieten catelul matusii, iar in ultima zi, incepusera sa se pupe unul pe altul (dulaul fiind cam de 3-4 ori mai mare ca Eva). Avem si poze in albumul Thanksgiving 2006 de la semnatura.
Apoi am colindat prin magazine sa ii cumparam Evei o rochita pt portretele de familie, de Craciun. I-am gasit una foarte frumoasa, plus pantofiori de lac.
Ieri am fost si la pediatra, i-am facut 2 vaccinuri; de la unul are o reactie nasoala, piciorul s-a umflat foarte tare in zona respectiva, dar febra nu a facut; miine o sa sun sa intreb.
Are in cap 13 kg si 91 cm
Manechin o face mama 
In rest, a inceput sa mearga foarte bine. Cind o scot afara la plimbare, alearga, nu merge, si bodoganeste tot timpul; parca picioarele sint conectate la gura ... sau invers, ca nu se opreste din vorbit sau alergat. A facut si cam jumatate de saritura pe loc; oricum, exerseaza la capitolul sarituri, ca ii place f mult sa tzopaie, atunci cind ii cerem.
Cam atit cu noutatile despre Eva.
Cuscra, am vazut casuta ta frumoasa, impodobita de Craciun
Zau ca ma apuc si eu de impodobit weekendul asta, ca tare imi place la tine! Trimite un link cu laptopul lui Aidan, ca m-ai facut curioasa cind mi-ai zis ca se joaca cu el. Si eu i-am cumparat Evei acum vreo 2 luni un laptop (se vede in albumul 3 Nov 2006), dar Eva nu prea se joaca cu el. Poate trebuie sa ii cumpar altul. Oricum, am vazut altul mai fain, recomandat pt copilasi de 2-3 ani si vreau sa vad daca e acelasi pe care l-ai cumparat si tu.
Nelia, multa sanatate Tudorei! I-ai facut vaccinul antigripal? Ca si pe noi ne-a intrebat pediatra daca vrem sa-i facem Evei, dar inca mai dezbatem; pt ca anul trecut locuiam in Florida si nu am avut nevoie de el, iar Eva nu s-a imbolnavit deloc. Acum sintem mai la nord si nu stim ce o sa facem. Eu si sotul nu-l facem, sigur. Ceea ce ne retine e ca atunci cind am lucrat ca nanny la 2 copilasi, ei faceau mereu vaccinul, plus parintii, si toata iarna erau mucosi, bolnavi, cu ear infections si toate alea; iar eu nu faceam nici un vaccin atunci si nici macar nu m-am molipsit de la ei. Tu ce crezi?
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
NewMami spune:
Uauuuuuuuu - cate vesti minunate mi-a dat sa citesc in seara asta, nici nu stiu cu ce sa incep.
Androix 
felicitari pentru samburica din burtica. Ma bucur tare mult pentru tine ca a iesit asa cum iti doreai. Tare frumos - pereche baiat si fetita. Sa -ti dea Dumnezeu sanatate si o nastere cat mai usoara. Sunt sigura ca Filip va fi tare fericit.
Am crezut ca graviduta misterioasa isi va face timp sa intre si sa dea ea personal vestea cea mare, insa e tare ocupata. Dar pe de alta parte nu-i frumos sa tin o alta viitoare mamica in suspense prea mult timp asa ca
misterioasa este sim76.
Andutzy,
bravo, sa fie intr-un ceas bun, sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit. Sa-ti dea Dumnezeu in primul rand un
sanatos si daca se poate sa fie o surioara pentru fratiorul cel mare. Ma bucur mult ptr. tine, stiu cat de mult iti doreai al doilea bb.
Elisor,
La Multi Ani cu sanatate, fericire si cat mai multi ani fericiti mamicutei tale.
Te inteleg asa de bine cum iti este sa fi departe de cei dragi. Cel putin mai sunt doar 2 saptamani si o sa va revedeti.
micutei blonde si nazdravanului
.
Constanta, am reusit sa vad si eu pozele piticilor. Doamne cat au crescut si sunt tot mai frumusei. Mai ca imi vine ca la anul cand venim in tara sa nu mai mergem in Grecia ci sa venim la Constanta sa ma aleg si eu cu o Delia sau Alex
. Loreen o fi Delia Cruella dar e tare scumpa si sugubeata. Lui Alex i-as manca obrajiorii aia de ciocolata. Poze cu Stefan n-am mai vazut de ceva vreme si am ramas cu gura cascata cat de mult a crescut si s-a maturizat.
Ce dragut ca va intalniti din cand in cand.
blackpantero, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa in Germania. Foarte frumos ai decorat casuta. Va doresc sa aveti parte si de ceva zapada ca sa fie decorul complet.
Danelutza, nu mi-a venit sa cred ce am citit - pai mai mama baga la cap ca nu-i de joaca cu "tic-tac-ul". Cum asa dintr-o data? Ai grija de tine caci Isabella are mare nevoie de mami a ei. Multa sanatate iti doresc si las-o mai usor.
Monicica, ma bucur sa aud vesti despre voi si ca sunteti bine. Dar pozele cu Robert unde sunt? Eu le tot astept ...
Pisik, welcome back - cum e la noul job? Multa sanatate micutei. Dupa doar doua ture de otite v-a si recomandat doctorul tuburi in urechiuse?
Noi avem vre-o 10 la activ si doar acum doctorul se gandeste la tuburi.
Despre noi nu sunt vesti prea grozave. Dupa un weekend frumos, sambata am fost la niste prieteni in vizita iar duminica in State shopping si pentru poze cu Santa, duminica noaptea Patrick a facut temperatura 39.5. Luni dimineata ardea tot si era slabit, letargic ca o leguma. Asa ca am sunat la doctor si l-am dus. Rezultatul din nou otita
si raceala (ii curgea nasul si tusea). Doctorul nu mai stie deja ce sa-i prescrie si ne-a propus sa ne gandim serios la tuburi in urechiuse. Tot duminica seara i-au aparut doau blandute foarte interesanate pe corp care intial aratau ca o muscatura de tantar doar ca pana a doua zi s-au marit foarte mult. Luni am inceput tratamentul cu Amoxicilina (pe care el a mai avut-O) iar marti Patrick a fost plin pe tot corpul de aceste blande. M-am speriat si l-am dus la doctor inapoi. Nu e nimic contagios dar a facut o urticarie din cauza faptului ca a avut mult prea multe antibiotice in ultimul timp si ficatelul lui e prea incarcat. Asa ca doctorul a oprit orice tratament deocamdata si o tragem cu blandele, otita si raceala. I-a prescrips numai ceva ptr. a-i potoli mancarimea provocata de blandute.Lucru bun azi e prima zi cand i-a scazut febra. Mi-e asa de miluta de el. Nu vrea sa manance, nu vrea nimic decat sa stea cu mami a lui. Mi se rupe sufletul cand il vad ca sufera. Vineri merg cu el inapoi la doctor sa vedem daca putem re-incepe tratamentul ptr. otita. Nu stiu ce sa facem - nu as vrea inca sa ajungem la tuburi dar pe de alta parte nu stiu cum pot sa-l protejej sa nu mai faca otita asa de des?
Nu stiti nici un tratament babesc care ajuta in cazul otitelor ca sa incerc poate reusesc sa previn sa mai ajungem la antibitoc.
Sorry daca v-am facut capul patrat.
Cu ocazia Sf. Andrei, La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor, sa ne traiti, sa fiti iubiti, sanatosi si fericiti.
Oana C spune:
Olga T, mai scrie un mesaj, repede, ca uite la ce numar ai ajuns 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI ANDREILOR...ANDREELOR...SA FITI SANATOSI SA TRAITI CU NUMELE SI CU CINE VA ESTE VOUA DRAG...SA FITI IUBITI SI IUBITE...
ANDRA FELICITARI MAMA DRAGA...SA FIE IN CEL MAI BUN CEAS...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!! SA AVETI PARTE DE MULTA IUBIRE, FERICIRE SI MULTE CADOURI
NewMami, multa sanatate lui Patrick. Am vazut pozele si e un baiat tare finut. Sper sa scapati de otitele astea.
Oana C pupam Eva sa se faca si ea bine la piciorus.
Ioana multa putere sa treci peste greu.
sim76 Felicitari mami! sa fie intr-un ceas bun.
Gusta, cum te mai simti???
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia