Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
La multi ani de Sfantul Andrei pentru pitici, mamici si tatici, si pentru puiul meu Andrei!
ANDRA, sincere felicitari! Sanatate multa, sa mearga totul bine, sa ai o sarcina usoara si curaj mult! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nefertari spune:
LA MULTI ANI DE SFANTUL ANDREI !!!!! 

Ma bucur mult pentru proaspetele gravidutze , si pentru cele mai coapte - Androix parca mai ieri , cu Filip in burtica ,ne povesteai cum iti faceai tu nervi cu Jaguarul , si monu prin cate emotii a trecut si andutzy de spaimele ei 

Sa fie intr-un ceas bun fetelor , sa aveti sarcina usoara , copii sanatosi , asa cum vi-i doriti !
E valabil pentru toate viitoarele mamici !! Am pomenit doar primele amintiri care mi-au venit in minte .
Andra - cred ca nici nu se putea sa primesti un cadou mai frumos de Sf. Andrei !
Ne gandim deja cu emotie si frica la momentul impodobirii bradului .
Cand era Alex mic il duceam la bunici pana terminam "operatiunea Craciun" , dar el era baiat cuminte si nu aprecia in nici un fel stradania noastra . Freya e cu totul diferita - foarte curioasa , se baga peste tot , trage , studiaza , gusta .
Ne pregatim planuri strategice de ancorare brad , de agatare globuri in care am investit sentimente cat mai sus posibil , de cumparat globuri noi cu care sa inducem in eroare "inamicul" .
Brain storming in toate regula !!!
Pentru tabloul de Craciun am achizitionat deocamdata una pereche coarne ren cu zurgalai .
Cloreta spune:
LA MULTI ANI ANDREILOR ! ca pe fete le-am felicitat azi noapte spre dimineata!
Pozele mele
gabitzam spune:
Ia uitati-l www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061129" target="_blank">aici pe Andrei aseara ce inspectie a facut la dulapurile de sus, unde ziceam eu ca este safe. Tre' sa golesc si de acolo ce e periculos pentru el.
Florentina G spune:
La Multi Ani tuturor Adreelor si Andreilor!
Andra, felicitari!!!
Ma bucur nespus de mult pentru voi! Sper sa mearga totul bine, sa fie ce va doritzi si cum va doritzi!
Sim76, Felicitari! Te asteptam sa ne spui mai multe despre voi! Probabil ca sti deja daca Theodora va avea un fratzior sau o surioara!
Haidetzi fetelor, puneti-va pe treaba! Mai ieri eram singura {gravi] pe lista si in curand lista noastra va arata ca la odisee!![]()
Monicica, multumesc mult, ma interesa un magazin on line mai mult, am vazut ca mi-ai dat cateva sugestii! Acum sunt calare pe Amazon si Target-ul din State - fac o ultima comanda care sper sa ajunga la noi pana la Craciun!
Nefertari bine ai revenit! Abia astept sa mai pui niste poze cu Zambilutza ta!
Newmami, imi pare rau ca Patrick are din nou probleme cu urechiusele!
sa se faca repede bine! Eu imi aduc aminte ca o data, cand eram mica si ma dureau urechile tare (nu stiu exact daca aveam chiar otita) matusa mea mi-a pus un cornet facut din fasa si ceara in ureche, caruia i-a dat foc(nu ardea, doar se topea si scotea un fel de fum). Vroiam sa intreb fetele de aici daca stiu mai multe despre asta, daca au auzit de aceasta practica, care acum mi se pare tare ciudata dar stiu ca atunci mi-a facut tare bine.
Nelia, pupici la fete sa se faca bine!
Vroiam eu sa scriu mai multe dar nu ma mai lasa Maya... ma tot roaga sa-i pun Alba ca Zapada. De cand ma tin sa-i copiez toate filmuletzele ei din computer pe DVD-uri si nu mai apuc!
Va pup mult!
Tina
36+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
nefertari spune:
Tina , din pacate nu pot pune poze - cel putin deocamdata - pt ca nu avem net acasa .
Aaaa - mi-am adus aminte - eu sunt nascuta in februarie - pe 11 .
Sa stiti ca daca va interveni o noua perioada de absenta luuunga va fi din cauza ca mi se va interzice accesul la acest site .
Depinde de noroc - ca noi suntem monitorizati in permanenta .
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI de Sf. Andrei!!
Andra, felicitari pt noul bebe in burtica, multa sanatate va doresc si sa duci sarcina la capat!
Cuscra, ce poze faine, cum pupa ea cainele :), a crescut mare si frumoasa! laptopul e in genul astuia http://www.amazon.com/V-Smile-Notebook-Interactive-Learning-System/dp/B0007WX0IK/sr=8-1/qid=1164886909/ref=pd_bbs_1/002-4712569-1552007?ie=UTF8&s=toys-and-games
nu l-am gasit pe cel pe care il are Aidan, dar a fost tot 50$ si eu l-am luat la 19.99 ca m-am dus dimineata la 4.30 la Toys R'Us.
E cat se poate de real pt copii 4+
Il butoneaza toata ziua.
Aidan merge tot mai mult intre mine si sot, ma bucur de nu mai pot!
Despre vaccinul anti gripal, noi nu il facem, unu pt ca nu il cred necesar pt ca mereu muteaza? virusul si doi pt ca Aidan are o alergie usoara la oua si vaccinul asta contine proteine de ou.Sa aveti grija ca de multe ori cine face vaccinul face si gripa pt ca se injecteaza si unele componente ce cauzeaza gripa ca sa se creeze anticorpi.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
gabitzam spune:
La 4:30 DIMINEATA ????
Androix spune:
Va multumesc mult de tot pentru urari si pentru mesaje!
Andra, felicitari, sa duci sarcina cu bine!
La fel, urari de bine si sarcina usoara si pentru mistery gravi
Sim76!
Adina vin si eu. Nu am raspuns pe YM pentru ca nici eu nu puteam pe 6 dar daca v-ati mutat in weekend venim cu mare placere
Mai aveti loc si pentru noi?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2