Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
mygirl spune:
LA MULTI ANI DE SF. ANDREI TUTUROR CELOR CARE SARBATOREC ASTAZI ZIUA NUMELUI!
ANDUTZY, felicitari ptr burtika, uite am scris numele tau cu roz, poate-poate...important e ca bb sa fie sanatos, tu sa ai o sarcina si o nastere usoara. daca va fi si fetita, ar fi ideal. daca nu, Dragoselul cred ca va fi incantat de un partener de joaca si nazbatii![]()
Cat despre mine..raman deocamdata cu dorinta de a avea din nou burtica de graviduta (burtica inca mai am in dotare, da de grasime
). Va tb sa merg totusi la serviciu cand o sa faca Alex 2 ani, ca sa nu-mi pierd locul destul de bun si greu obtinut. Si pana nu iese soacra-mea la pensie, adik inca 2 ani, nu cred ca o sa ma mai incumet, ca data viitoare nu o sa-mi mai permit sa stau tot atat de mult acasa. Asa ca ma voi bucura alaturi de voi si voisavura pozele cu burtici si bebelusi frumosi.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
lucas spune:
LA MULTI ANI FERICITI!!! ANDREI, ANDREE, mamici, tatici, bunici.
Felicitari Andutzy!!! Grozava Vestea.
Androix!!! esti tare!!
Adina, imi pare rau ca nu putem ajunge si noi simbata! plec in seara asta la munte pina duminica.
newmami, sanatate la patrick
nefe bine ai revenit!! cum e la noul job?
monicica si noi suntem fani H&M (asta cind apucam)
va pupam!! unii din noi au chiar buzele sparte!!! ducem tricicleta de acasa, gata!!!
Danelutza spune:
La multi ani fericiti ! pentru Andrei, Andreea, totzi care poarta numele Sf.Andrei

Cornelia spune:
La multi ani Andreelor si Andreilor!
Felicitari si sarcina usoara Andutzy si Sim76!
Vad ca e mare forfota pe aici cu bb2
. Doru (sotul meu), in iresponsabilitatea lui
, vrea bb3. Asa ca a zapacit-o pe Maria si o tot intreaba daca vrea o surioara. Bietul copil spune ca da si il intreaba cand ii aduce surioara acasa, dar ii spune clar ca de data asta se duce el la spital sa nasca si eu stau cu ea acasa
. Asta in conditiile in care am tot avut discutii despre cum se fac copiii...
Reactia lui Stefan a fost insa super: l-a intrebat daca vrea un fratior sau surioara si el, nu numai ca a zis f. serios "nu, nu, nu", dar a dat si din cap si din degetelul aratator in semn ca nu.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Florentina G spune:
Gabitza, in State de Thanksgiving sunt celel mai mari reduceri, magazinele se deschid de la patru dimineata si ca sa fi sigur ca gasesti ce vrei trebuie sa fi acolo de la prima ora! Am facut si eu chestia asta cand am fost acolo, am mers cu sefa mea la un magazin si am ramas uimita cand am vazut ce preturi erau! Mi-am luat o gramada de lucruri la preturi de nimic, plus ca n-am platit nici un fel de taxe ca era un magazin cu circuit inchis unde aveau acces numai militarii.
De multe ori ma gandesc ce bine ar fi sa ma pot urca in avion, sa fac o tura de cumparaturi si sa vin inapoi acasa! Vise.....m-ar costa avionul cat n-ar face! Sa speram ca va fi mai bine si la noi de la anu' desi ma indoiesc...
Tina
36+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Danelutza spune:
Tinetzi-mi pumnii, peste vreo ora jumatate ma duc la doctor la control, m-a chemat de urgentza 
![]()

gabitzam spune:
Tinem pumnii, Danutza!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
M-am apucat si eu de zis una alta azi si ba a trebuit sa plec la banca,ba am ramas fara conexiune ca in final nici nu mai stiu ce-am vrut sa zic...
Dar vreau sa urez sanatate bolnaviorilor, sa -si refaca repede resursele ca incepe sezonul cel mai frumos al anului...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
La multi ani,
Andreilor si Andreelor!
Sim76, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Buna!
O iau de dimineata cu vaicareala: dupa o noapte de scincete petrecuta cu Tudora (ii ies masele sau caninii de sus, pentru ca e iritata la fundulet si a avut ieri si un pic de diaree si numai la iesirea dintilor s-a intimplat asa), dimineata Agata ardea toata, i-am pus termometrul si are 39,5. Asa ca, astazi sint din nou acasa cu amindoua si eu aveam de invatat, de gatit, de facut curatenie... Mi-e groaza de iarna, desi imi place, de fapt cind e ger nu ma deranjeaza, ca atunci totul e curat si daca sint bine imbracate nu racesc, dar lunile noiembire si martie sint groaznice, iau tot ce gasesc pe la gradinita/scoala. Nici nu stiu daca i s-a vindecat otita Tudorei, abia luni ma duc la doctor, sint stresata ca nu i-am facut vaccinul de 18 luni din cauza racelii.
Cloreta, am 65 de kg la 1.67, dar cred ca 5 kile sint pe burta, asta e una din probleme...
OanaC, nu am facut niciodata vaccin gripal, nici noi, nici fetele. Eu sint impotriva, din instinct. Agata nu a facut nici o gripa pina acum, deci o vaccinam degeaba. Vaccinul nu te fereste de viroze, de otite si de alte infectii, ci doar de gripa, dar doar de ceea ce e cunoscut pina in iarna precedenta. Deci, daca apare ceva nou, nu te fereste nici macar de asta. Apoi, eu am crescut la tara si sint educata in sensul imunitatii naturale: eu nu am facut vaccin antigripal, nu am luat niciodata vitamine (pina la sarcini) si sint foarte sanatoasa de felul meu, adica racesc fff rar, nu am probleme mari de sanatate (coloana ma supara in ultimii ani). De aceea sint impotriva a orice nu e natural, iar imunizarea data de vaccin nu e, nu e nici sigura si nici de durata. Am eu o problema si cu vaccinurile obligatorii, dar pentru ca sint afoana la capitolul medicina si nu am suficiente contraargumente, ma multumesc sa dau marunt din buze si le fac, desi pe unele nu le-as face... sincer! Ma doare la fiecare vaccin, pentru ca nu stiu ce bag in ele si nu stiu ce va descoperi medicina peste 10 ani legat de aceste vaccinuri. De fapt, orice medicament pe care il dau copiilor ma face sa simt asta, de aceea nu prea le dau, decit daca e urgenta mare.
Newmami, te inteleg perfect, pentru ca asa am tras eu cu Agata, numai ca ea nu e sensibila la urechi, ci la git, la fiecare doua saptamini avea ceva in git. Trei ani am tras asa si nu s-a terminat, desi a inceput sa raceasca mai rar, peste ultima viroza a trecut chiar repede si bine, dar uite ca e din nou racita. Tudora e sensibila la urechi, sintem la a doua otita, in schimb in rest le duce mai bine ca Agata. Ceea ce pot eu sa-ti spun din experienta altei mamici, eu nu am incercat inca, nici nu stiu de ce, este ca picaturile speciale pentru urechi care se gasesc in Romania sau picaturi de ulei de masline incalzit puse seara in ureche chiar la inceputul virozei, cum vezi ca isi trage putin nasul, a facut minuni in cazul celor doi copii ai acestei prietene. Ea are un copil de patru ani acum, care e la gradinita de la un an si in primul an a facut vreo 10 otite! Apoi, a inceput cu aceste picaturi puse in urechiuse preventiv si nu a mai facut nici una. Acum are si un bebelus de un an jumate, care a inceput gradinita tot la 1 an si nu a facut nici o otita, desi a fost racit. Merita incercat, numai ca s-ar putea ca Patrick sa fie deja prea sensibilizat, trebuie sa astepti sa se faca bine si data viitoare cind il vezi un pic cu nasul infundat, incepi cu aceste picaturi. Nu stiu daca se gasesc si aici, cred ca nu, oricum ai vazut ca nu-ti da si picaturi pentru urechi, ci doar antibiotic. Sotul meu a uitat sa cumpere tocmai din astea cind a fost in Romania
, dar pleaca acum o prietena si o rog sa-mi ia si din ianuarie vreau sa incerc si eu procedeul. Nu stiu cum se numesc, dar voi afla de la prietena respectiva care le-a incercat. Pentru tuse si raceala, Agatei ii face bine siropul de brad sau de pin, insa nu-i dau si Tudorei, mi se pare prea mica pentru contratia lui (alta pasarica de-a mea e cea legata de folosirea plantelor la cei mici de tot). Sanatate multa, imi pare rau de micutul Patrick! Si au astept pina luni cu emotii, vreau sa vad daca e in regula cu urechiusile Tudora, dar mi-e ciuda ca s-a imbolnavit Agata si daca ia si Tudora... o luam de la capat. Aseara le-am pus in urechi la amindoua cite o picatura de ulei cald (am folosit o seringa mica).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Vad ca nimeni pe-aici...las ca vin eu...
Acum a plecat doamna, candidata la functia de bona a Deliei...cele doua au relationat acceptabil,chiar i-a zambit ceea ce ea nu prea face cu oricine...am discutat cateva amanunte picante gen program, bani, metode... si a ramas sa discute si cu fata ei si sa vada ce hotarare vor lua...
Acuma m-au pocnit pe mine gandurile legate de cealalta ...cum sa-i spun,ce sa-i spun...pana la urma asta e ca daca mi-aduc aminte cum am gasit-o pe fii-mea azi ma sperii...era pampersul atata de plin incat atunci cand am schimbat-o curgea efectiv pisu din el...ma gandesc ca de azi dimineatza nu a schimbat-o,altfel nu are logica
Nici nu stiu cum sa procedez ...
Nelia cumva solutie otica se cheama picaturile alea?!Si-apoi de ce sa nu le dai fetele sirop de muguri de pin?!Aici se recomanda homeopatia la astia mici mai tare decat la adulti,mergandu-se pe principiul ca dintr-un copil bolnav poti face un adult sanatos,invers nu prea...
una peste alta apeleaza la toate babismele sa le faci pe printese bine...
Oanac,Adriana voi ma omorati putin cate putin cu pozele...nici nu am cuvinte ...
OAna C ce inalta este Eva...chiar fotomodel dupa inaltime...
Adina eu pot veni?!Ca am timp sa ajung pana la 16...![]()
Raluca drum bun si distractie placuta la munte...
Flori ma ia cu nod in gat cand ma uit la semnatura ta...mai ai atat de putin...
Andra s-au mai estompat emotiile?!Sotul si-a revenit dupa veste?!
Cornelia nu ma starni cu bb3...
Anca tare rau imi pare sa aud de voi iar bolnaviori...mi-a spus un medic odata ca otitele dese sunt datorate secretiilor nazale neeliminate...dar ce mai conteaza...important este sa va reveniti repede...
Monica bine ati revenit acasa la voi...cat am apucat sa-l vad pe Robert atunci vreau sa-ti zic ca a crescut atat de mutl de cand l-am vazut atunci in vara incat nu mi-a venit sa cred...pare si sigur este mai mare decat Delia si arata nemaipomenit de bine...
Clara cu toalele Deliei sa stii ca inca nu am ajuns la moda strazii...mai avem...ma limitez doar la coccodrillo ca la Zara sau Z nu am cu ce ma duce...doar asa sa balesc la garduri...in esenta iti spun ca-i mai intolita ca mine...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"