Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Hei, Monica(Nefertari), ce bine imi pare ca ai mai reusit sa scrii pe aici! Cum ti-am zis si pe mess, clubul mamicilor facute cu nervii de copilasii lor este mare
Te trecusem la disparute, ma duc sa-ti scot semnele de intrebare de pe prima pagina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nefertari spune:
Gabitza , de tot n-o sa dispar eu , ca nu scapati voi asa usor de mine
, numai ca nu ne-am invrednicit inca sa punem net acasa iar la serviciu s-au limitat posibilitatile .
Da , e adevarat ca si nervii mei sunt prastie , dar in ultima vreme nu atat din cauza mezinei cat din cauza magarului ala mare caruia ii place sa mearga la scoala cum imi place mie sa merg la dentist .
Dar asta e alt subiect .
Cred ca am facut o descoperire nu tocmai fericita - Freya are alergie la oua ! Ii aparusera niste pete urate cam peste tot pentru care doctorita ne-a dat elidel si un sirop - aerius sau ceva de genul asta si ne-a atras atentia sa avem grija la ce mananca . Dupa ce am elimita oul problema s-a rezolvat .
Voi mai stiti ce se va intampla de la anul cu stimulentul ? Se mai da sau nu ?
gabitzam spune:
Monica, se da stimulentul, dar va fi de 100RON, iar alocatia va fi 200 RON pana fac piticii 2 ani.
Androix spune:
Helou
Multumesc mult de tot ca va bucurati pentru noi ![]()
Intr-adevar n-o sa poata purta hainutele lui Filip, mai bine zis TOATE hainutele ca o buna parte sunt unisex
si daca nu sunt le facem!
Referitor la nume: cand eram gravida cu Filip aveam o lista intreaga de nume de fetita: elena, ileana, ioana. Acum insa imi face cu okiul Georgia dar mai imi trebuie unul, de sfant eventual, cred totusi ca o sa fie Ileana si o serbam de sf. Elena ca tot o sa se nasca in preajma datei de 21 mai. Mai ramane de vazut daca suna bine. Voi ce ziceti: Georgia Ileana Dragota. Mie mi se pare putin aiurea... Adik ma rog, nu are aceeasi rezonanta ca Ileana Stana Ionescu 
Altfel sunt destul de sucarita ca la examen am gresit destul de mult. A fost super usor, lucruri pe care le-am tot exersat zilele astea inclusiv azi dimineata. Dar in fata testului parca m-am blocat si toate asocierile logice pe care le faceam inainte ca sa imi dau seama daca e corect intr-un fel sau altul, disparusera din creierul meu cu desavarsire. Daca era complicat si n-as fi stiut nici nu-mi pasa, dar ma oftic pentru ca a fost usor si eu abia am reusit sa fac corect jumatate din exercitii.
Elisor, esti simpatica cu intruchiparea din copilarie. Si eu cand eram mica ziceam ca vreau doi copii baiat si fata si neaparat baiatul sa fie mai mare ca s-o apere pe domnisoara cand or ajunge la varsta dicotecii. Inca nu-mi vine sa cred ca mi s-a implinit visul asta. Si la multi ani cu sanatate pentru mama ta! Mi-a scapat cand ai zis dar vad ca fetele iti ureaza asa ca urez si eu.
Cuscraaaa,
sarumana pentru mesaj, l-am citit taman cand sa intru la examen. Cum mey am stat cu gura deskisa
asa se zice? lol
Bafta multa cu noua femeie, eu cred ca e de bine!
Ma intreba cineva ieri cand merge Mihai in olandezia: acum e acolo. Se intoarce maine la pranz. Azi colinda magazinele dar era tare dezamagit de ce scoruri a gasit acolo, asa ca in in loc sa-si sumpere haine pentru el asa cum l-am instruit a sfarsit prin a-i cumpara tot lui Filip o salopeta si o bluzita 
Fug ca se trezeste Filipu si tre sa-i dau sa haleasca.
PS Graviduta misterioasa tot misterioasa a ramas pana la urma!
Ca mi-am adus aminte acum...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Danelutza spune:
Adriana si aici se impodobeste bradul in primele zile a lunii decembrie, dar pe mine ma ia groaza c-o sa-l rastoarne Isabella
, la tine vad ca sta frumos in picioare.
Androix vezi ca te cauta Kamelika, cica face parte din cele 95% 

, n-a mai exersat c-a fost bolnava 

Danelutza spune:
nu-i nimeni acasa ?

gabitzam spune:
Ba da, io, misun pe aici.
Copilul e super nervos, numai cu mainile prin gura, nu vrea sa doarma. I-am bagat un Nurofen, cred ca-l supara dintii.
Pina acum s-a cocotzat pe spatarul canapelei si de acolo sus, mai avea putin si intra in dulap. L-am pozat dar nu stiu de ce nu merge dropshots, vi le arat maine.
nelia spune:
Sint suparataaaa! In primul rind ca Tudora e tot racita de la viroza aia pacatoasa, tot timpul nasul infundat sau curgator, tuseste un pic si nu maninca mai nimic... din nou! Abia ce-si revenise si o laudam ca maninca, antibioticul ingurgitat i-a taiat orice apetit. Si Agata e bolnava: a luat de sora-sa raceala, tuseste pina vomita, iar ieri am luat-o de la scoala cu crampe si diaree... Imi vine ori sa ma impusc pe mine, ori pe altcineva. Si iarna aici nu a inceput, astazi a fost atit de cald, zi de primavara, nu alta...
In al doilea rind... am gresit la testul de saptamina trecuta, a fost din ala cu unde se pune si unde nu liniuta: face-a-face sau face a face... de exemplu. Nu ar trebui sa-mi fac multe compelxe, atita timp cit l-am vazut scris in toate felurile in ziare, reviste, pagini web... dar am luat nota mica si ma afecteaza la nota finala, care si asa nu iesea ea prea mare. Si ma bazam pe testul asta, ca am zis eu ca e mai usor... dar am zis doar eu, ca profesoara vad ca nu a avut aceeasi parere. Asta e, acum mai am testul de astazi, care a fost nasol rau de tot - acordul particiupiului, partea poate cea mai nasoala din gramatica franceza, eu asa o gasesc, unde surprinzator se pare ca am facut destul de bine... dar nu mai spun nimic, ca si la asta pe care l-am primit astazi spuneam ca am facut si am avut 5 greseli. Si apoi mai am unul saptamina viitoare cu virgule... aici D-zeu cu mila, ca eu nici in romaneste nu stiu daca le pun bine. Si Revizia finala la care nu indraznesc nici sa ma gindesc, ca e examen de trei ore din T-O-T. Mai am si examenul final la celalalt curs, tot de trei ore, in aceeasi zi cu revizia de la franceza... si gata!
Aseara am avut testul la universitatea englezeasca. Oauuu! Asta da test. Nici nu-mi pasa ce am facut, dar sint sigura ca un asemenea test va arata nivelul adevarat la care sint. A fost test grila, 200 de intrebari cu 5 raspunsuri la alegere, intr-o ora si jumatate, din absolut toata franceza: casete de ascultat, text de interpretat, toata gramatica. Am zis ca nu ies vie de acolo, singurul meu scop a fost sa ajung la ultima intrebare, mie mi s-a parut un test extrem de bine facut si serios. Nu ai timp sa gindesti prea mult, trebuie sa lucrezi repede, ca sa termini, am iesit tremurind din sala din cauza incordarii fizice si psihice sau intelectuale, ma rog. Abia astept sa vad ce rezultat am, adica la ce nivel ma pune. Am citit si descrierea cursurilor, pare o treaba gospodaresc facuta.
Abia astept sa termin sesiunea asta, cum oi termina-o, ca sa o incep pe urmatoarea cu mai multa raspundere, ca acum stiu ce am de facut si am de gind sa ma apuc serios de treaba. Am ajuns la concluzia ca tare imi mai place sa invat, imi revine incet-incet ambitia din anii de scoala. Sper sa ma tina pina dupa vacanta!![]()
Sa va mai spun ca nu mai fac deloc fata la curatenie, de gatit gatesc la greu, ca nu-mi convine sa mincam orice, dar cu curatenia stau prost. Vreau si eu femeie! E prea mult pentru un singur om, ca sotul lucreaza si ore suplimentare, ca sa acoperim cheltuielile cu vizita in Romania si ca sa putem face camerele fetelor asa cum ne-am propus. Deci e clar ca eu am nevoie de ajutor, ca pe el nu am cum sa ma bazez, ca mai are si cumparaturile pe cap si partea financiara, mai ales facturile care trag de el.
In legatura cu filmuletele... sa stiti ca nu ma plingeam ca sint grasa degeaba. Da, poate ca nu sint chiar asa, comparativ cu perioada cind chiar eram grasa, dar pentru ca totusi am facut eforturi de aproape un an incoace sa dau jos 20 de kilograme, nu ma asptetam sa arat asa. de la mijloc in jos arat relativ bine pentru ca merg fff mult pe jos, chiar alergind sau in pas fortat. Dar de la mijloc in sus... e groaznica imaginea. Abdomenul, spatele (din cauza coloane care ma doare), pieptul... of, mama, si sotu' mai vrea inca unul, pai ce mai ramine dupa... Ma rog, am si o veste buna pe ziua de astazi, cu regimul japonez tinut am slabit 2 kilograme in trei zile! Se ard grasimile, simt cum se duc de pe burta, deci e pe bune. Acum am 65 in capat, sper sa ajung macar pina la 62. Dar trebuie sa fac exercitii si mi-e o leneeee!
Hai, ca iar m-am lungit, desi am zis ca intru doar sa citesc. Ma'c sa calc si sa spal vasele alea, ca dupa iar se face stiva si-mi vine sa le-arunc. Mai am si un curs de trei ore, nici nu stiu cum voi sta pe scaun, ca din cauza insomniilor Tudorei, ma simt ca o leguma. Adevarul ca nu ma simt chiar stralucit din nici un punct de vedere, dar acum stiu de ce, m-am linistit: a venit! (stiti voi cine!) Va pup!
PS. Cornelia, pai baietelul e deocamdata in discutii... nici nu stiu daca va iesi, iar la cum vad eu lucrurile, chiar daca iese, sint din ce in ce mai convinsa ca va fi tot fetita.![]()
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
andutzy spune:
Buna seara! Avem o surpriza pentru toata lumea aici
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Andraaaaaa! Nu ma innebuni!!! Felicitari!!!!!!!!!!!! Oau!!! Mi-a trecut orice urma de suparare! Sper ca va bucurati si voi la fel de tare ca mine!!!
Sa fie intr-un ceas bun si ce va doriti, dar mai inainte de toate sa mearga totul bine si sa fie sanatos!
Baaaai! Voi ma bagati in belele! Mi-ati facut asa o pofta de a fi graviduta!!! Am innebunit si eu, e clar, nu numai sotu'!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA