Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza puteti veni si la mine...Cornelia hai si voi...ca doar si eu am jucarii de imprastiat si pisici de kilarit...Oana tu esti ca la tine acasa...

Cred ca mi-am gasit femeie noua la copil...mi-e frica sa sper ca as putea spera la ceva mai bun pentru fata mea...mi-a recomandat-o Oana,sta langa mine la doua blocuri mai incolo,dupa voce pare o femeie interesata de viata copilului in general...acuma sa vad maine cand vine la 4 sa discutam l amodul serios si in general dupa care va veni momentul cruce pentru fosta...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran, Laura multumesc de urari !

Laura bafta cu femeia, sa fie intruchiparea doleantelor tale!
Tot ce te-a dezamagit in relatia cu mama ta sunt sigura ca vei compensa cu fetele tale, orice ai spune se "simte" cat de mult le iubesti, ca te mai supara din cand in cand...astea-s fleacuri, nu?

Fran, "Iepuretele sare si topaie continuu", , nici ca se putea altfel

Oana astept cu interes rezultatul dezabterii din decembrie, a fi sau a nu fi ?!

Maine am programare la coafor, de abia astept, nu ca m-as da in vant (dimpotriva) dar se impune si astept cu interes schimbarea, dar pana atunci ma asteapta cratitele, smotru si alte indeletniciri placute

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- eu pe azi m am programat la coafor si la cosmetica, poate sa cada totul in cap ca tot merg ca nu se mai poate altfel.

androix- felicitari pentru fetita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, FELICITARI!!! Vreau sa-ti spun ca ieri seara am adormit cu Ema si n-am mai apucat sa citesc, desi eram asa de curioas. Acum am culcat papadia, si am dat fuga la calc. sa vad rezultatul. Ma bucur de parca as fi in pielea ta. Stiu cat de mult iti doreai pereche. Doaaaaamne, sa fie intr-unceas bun!

Monu, pe unde umblati? Ajungeti azi? Am pregatit papadia si jucariile din dotare.:)

Fran, multumesc pt raspunsul ref. la insomniaci. Mi-a prins tare bine.

Clara, noi purtam incaltaminte Melania. Este super-super, la pret de 1mil/buc.Ultima pereche de cizmulite am cumparat-o la City Mall-ul de langa tine, din magazinul Piciul. Sunt tare dragute:mov cu ciucurei.:)

Nelia, sa stii ca si noi ne-am ales cu un virus descarcand baby E, asa ca am revenit la DC++. Apropos, Gabi, am gasit On the Go, Gourmet, Language Nursery( n-am auzit eu bine sa acolo se numara in rusa si se recita in japoneza?;)),Dolittle si Noah. Cred ca ne lipsesc Monet si Santa.Ni le poti da tu daca intre timp nu le gasim? Santa musai, ca sa pregatim copilul de Craciun.;)

Nelia, ai gasit bucatarioara cu Pooh pana la urma? Abia astept sa i-o dau. La cat imi umbla printre oalele din dulapuri sigur ii va place. Azi si-a gasit jucariile de Mos Nic. Nu le ascunsesem suficient de bine in sifonier, asa ca in timp ce eu spalam ceva in baie, apare Ema cu Trenuletul Little People si DJ-ul de la Chicco. Ce era sa fac decat sa i le desfac si sa o las sa se bucure de ele..:)

Am citit si eu subiectul cu seehersquirt. Doamne, cat am mai ras!!!!

Andra, ai gasit femeie la curatenie? Te intreb pt ca noi iar am ramas fara. Nu mai are timp, iar eu nu fac fata.

Mai aveam ceva de spus, dar am uitat. Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

am revenit in Germania spre nefericirea mea, dar ce sa facem, aici e familia mea :)

Androix, felicitari pt fetita, multa sanatate!!

Am facut bradul, am decorat casa, arata de parca a explodat craciunul aici, LOL, am pus poze la albumul Christmas 2006, in realitate e mult mai frumos, se vede ca nu sunt un fotograf bun, pozele sunt cam aburite.

Aidan face tot mai multe progrese, acum se ridica singur in picioare si face cam 4-5 pasi si atat.Tot nu vrea sa mearga pe distante lungi.Sper sa mearga si el calumea pana la 18 luni.
La vorbit ne intelegem destul de bine in sensul ca incearca sa spuna corect dar imi arata si cu degetul.
In rest e argint viu, se catara pe chestii nu foarte inalte,deci nu e periculos, si ii place sa se catere pe mine cand stau jos vine si se prinde ca o maimuta de mine.
Cam atat....

Va pup

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nici Costi nu mai are rabdare cu Craciunul, parca vad ca in weekend intinde luminitele pe balcon. Drept sa spun si eu de-abia astept! Cu bradul astept macar Mos Nicolae

Adriana, tare frumos la voi! Semineul imi place foarte mult, cu ciorapeii si pausile acelea. Nu trage Aidan de nimic? Care a fost reactia lui?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna fetelor !

Sa stiti ca nu v-am uitat si va citesc din cand in cand - mai pe sarite ca mi-e monitorul exact sub nasul sefului .
Am trecut cu brio cele 3 luni de proba - am intrat in legalitate , ca sa zic asa , de saptamana trecuta .
Deci pot sa-mi permit de acum sa mai sar putin calul - macar din cand in cand !

Imi pare rau ca nu pot pune poze cu Freya ca pe aici au restrictionat o gramada de site-uri - inclusiv meebo . Ma mir cum de mi-a ramas dc-ul - de frica sa nu raman fara el ,nu am abuzat .
Nici nu stiu de unde sa incep ca am o gramada de noutati incepand cu schimbatul cerceilor pana la primele cuvinte , primele boacane constiente , prima ciufuleala .
Este fan closet - tot ce prinde duce acolo - in ultimul timp si jucariile lui Alex . Daca o lasam nesupravegheata pe oala riscam sa gasim tot continutul pe jos sau pe ea gustand roadele muncii proprii .
Bea foarte multa apa si mananca tot ce prinde . Mai nou a facut o pasiune pentru portocale si mere intregi .
E relativ cuminte dar foarte incapatanata - daca nu primeste ce-si doreste se pune pe niste urlete de zici c-o lovesti cu biciul . Ca majoritatea celor de pe aici adoarme foarte tarziu - a ridicat stacheta de la 21 la 23 saptamana asta .
O las sa manance singura si de multe ori chiar ii reuseste .
Vad ca pe zi ce trece devine tot mai cocheta - probeaza toate hainele care-i ies in cale , inclusiv incaltamintea .
O faza haioasa s-a intamplat aseara cand si-a indesat pe cap o palarie de-a mea de soare - cum nu vedea pe unde merge , dar nici n-o interesa , a intrat cu capul in usa de la bucatarie . Abia atunci si-a aranjat bascalia si ocolind usa a fugit in camera la Alex sa mai roada la creioane .
Se urca pe scaun la birou si "scrie" tot ce prinde . Deja Alex a primit "adnotari" pe caietele de scoala .
Pe mine ma striga Moni sau mani - nu mami , iar cand da de greu tipa cate un MAMA de mi se rupe sufletul .
De cateva zile zice fara incetare DOI ,iar cand vrei s-o opresti din actiune tipa STAI .
Ma bucur ca este un copil sanatos si imi pare rau ca nu putem petrece mai mult timp impreuna .

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Androix felicitari pt. fetita (voiaaaam si eeeeeeeeeeuuuuuuu, dar se pare ca sotzu' numai baieti stie sa faca)

Vesti noi despre Pupazoi (ca mai nou asa face prin casa pt. ca ii place foarte mult melodia Pupaza din tei): acum doarme, dar ieri a fost imposibil. M-am certat cu el toata ziua (intre 2 contractii, 3 no-spa-uri si un injurat foarte urat, sa-mi fie rusine ca m-a auzit copilul). S-a trezit la 5.30 si s=a mai culcat la 21.30. Intre timp a facut toate draciile posibile: cocotat pe scaune, incercare esuata de a se urca pe masa, refuzat mancare, cerut mancare (maamaaa papaaaa eoooo= mama vreau ou), inchis -deschis calculator, varsat sticla de apa pe covor, fugit de pe oala si facut kk langa calorifer in camera si apoi turtit opera cu piciorusul si plin de satisfactie: kk buuuff. Azi in schimb... ingerul ingerilor. Am fost la Fundeni, vampirit mami (pfuuupfuuupfuu mama), mi-a fost mie rau, m-a mangaiat pe mana si pe cap (ufffff, mama), dragalit , o dulceata. S-a jucat un pic cu marele urs si apoi a adormit.
Ce mai face si nu-mi place este ca atunci cand vrea ceva si nu intelegem ce anume vrea (dupa cateva incercari de a se face inteles) se bate cu palmutele peste capsor. Am intrebat pedi si alte persoane care se pricep si spun ca asta este o revolta ca nu are capacitatea de a se face inteles. Copilul este bine deezvoltat psihomotor si nu avem de ce sa ne facem probleme. Pe masura ce va creste si isi va imbogati vocabularul, lucrul asat va disparea (acum vreo 3-4 luni facea asat mai des, acum se intampla o data -de 2 ori pe saptamana). Cand vad ca insista sa ceara ceva, il luam in bate si il ducem acolo unde arata si isi ia el ce vrea si e tare fericit.
Ii place sa deseneze: are creioane colorate cerate si hartie la dispozitie tot timpul (vrea da = desene) si deseneaza moma(=mor-mor, adica ursi)sau mau-mau (pisicute).
S-a trezit si cere Papaaaaa
Pupici

Aurasa Alexandru 23+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc fetelor, am decorat casa si bradul pt ca asa e traditia in State, dupa Thanksgiving se decoreaza casa si tot si cum mie imi place sa fie casa decorata fac si eu la fel.Vreau a am casa asa cat mai mult si cred ca 1 luna e numa bine :)

Aidan, spre fericirea mea e ok cu tot.Imi era groaza de cum va fi cu pomul.Mai trage de cate un glob dar nu e foarte interesat.mai mult il intereseaza ce fac eu in bucatarie si jucariile lui.ii place laptopul ce i l-am luat....nici la culcare nu ar merge, atat s-ar juca cu el.
Abia astept Craciunul, anul asta o sa avem casa plina....socru, soacra, 5 cumnati si matusa cu varul(ei sper sa se razgandeasca :))toti din America.Nu mai pot de nerabdare....se vede ca ma ofilesc aici singura toata ziua...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Blackpanterro, ati facut deja bradul??? Waw! Si eu care ma gandeam ca mi-am pus fata de masa cu decoratiuni de Craciun prea devreme..:D Am vazut si eu albumul vostru Craciun 2006. Foarte frumos ati decorat casa.

www.dropshots.com/day.php?userid=99552&cdate=20061126&ctime=174758" target="_blank">Ema&verisoaraAlexia

Mergi la inceput