Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
elisor spune:
Neatza!
OlgutaM, Cornelia, Monu si Clara va multumesc! 

Pisicule sanatate multa Bursucului cu ochi albastri
! Cum a la servici, se compara cu cel de la frantuji?
Anca iti multumesc, imi pare rau ca iar e bolnav Dovlecelul (nu ca ar fi dolodotz, dar mi-a placut mult in poza de halloween), lasa ca peste cativa ani va avea o imunitate de nu se va mai lipsi nimic de el, sanatate si un
sa se faca bine.
Androix tinem pumnii la examen, sa ai parte de subiecte usoare, Nelia si tie la fel iti doresc, dar ceva mai tarziu ca esti la nani deocamdata.
teddy voi cum sunteti?
Am citit si eu topicul cu pricina, e mortal. Androix esti 
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
elisor spune:
Monule eu acuma am vazut ca fetele voastre au aceleasi initiale dar inversate, coincidenta sau asa ati vrut? Cam pe-acolo e si Bia cu kg si cm.
Flore voi aveti un nume pt. baietel?
Androix tu esti intruchiparea visului meu de copil, cand eram cu fetele prin liceu spuneam ca vreau 2 copii, baiat si fata cu diferenta de 2 ani intre ei.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
loreen spune:
Buna dimineata...
Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nu am cuvinte sa-mi manifest bucuria pentru fetita voastra...int-adevar Mihai merita felicitat,poate si tu ca ai stat cu gura deschisa(cum se spune din popor)...inca odata felicitari si sa fiti sanatoase...nu te mai gandi la cat de mica va fi sau cum a fost Filip...Delia a avut 2,800 era o matza de aprozar refuzata la export,iar acuma este frumoasa,desteapta si devreme acasa...(rage modestia-n capu'meu)...
Bafta la examen
Elisor sa-ti traiasca mami sa aveti o viata lunga impreuna ca-i tanara si exista toata...plange sufletul in mine ca nu am si eu pe cineva sa-i spun"mami" insa ma bucur ca altii au posibilitatea asta...
Daniela tratamentul l-am intrerupt de la mine putere ca mi-a facut copilul alergie...lumea zice ca-s nebuna,insa acel medicamnet se elimina prin urina si local in zona genitala i-a dat reactii...asa ca instinctul meu de fata mare nu ma insala si aleluia pastile...
Nelia bafta si tie la examen...mor dupa fetele tale...iar grasa aia la care faceai referire in filmulet nu o recunosc...chiar arati bine si asta fara periaj...
Olguta din AMerica...Delia si-a spart buza de atatea ori incat nu mai tin minte,dar fara urmari semnificative,nici cicatrici...avea ea botu umflat cateva zile insa apoi se trage,se vindeca rana de la sine...nu ai cu ce sa o ungi...
In rest cum sa cada e treaba ei,vorba aceea...in timp isi va perfectiona o tehica de atingere a solului...asa sunt toti la inceput ...stiu asta pentruca fii-mea cadea la inceput ca tuta,iar acuma cade artistic...
Cornelia mai nou "cruela" i se spune Deliei
...si mai nou ciorditoare...ca a subtilizat o piesa din lego-ul Mariei...cand ne vedem promit sa v-o inapoiem...
Revin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Ola, si eu pe aici la datorie![]()
Elisor e coincidenta faptul ca au aceleasi initiale dar inversate.
Am uitat sa va spun ca noi am terminat cu Vigantolul. Ii mai dau 10 zile Cipcal (Ca+Vit D) si apoi gata.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
mygirl spune:
Androix, felicitari, ma bucur mult pentru voi! Nu pot sa zic decat ca VREAU SI EU, dar am tot discutat pe tema asta cu sotzul si mai avem cativa ani de asteptat.
Cornelia, multumim mult de gazduire, data viitoare va asteptam la noi. Piticii, chiar dc nu reactioneaza prea mult, se simt bine impreuna. Ce ziceti, cand va asteptam? Si felicitari sotzului, nu stiu dc face asta prea des, dar a demonstrat ca se pricepe la gatit
.
Nelia, fara nici o exagerare, dc tu esti cea in blugi si tricou verde inchis, nu arati rau deloc. Mie mi se pare ca ai slabit mult. Tu stii pe unde mai ai de lucrat, dar la camera foto dai tare bine.
Nu mia stiu ce vroiam sa scriu, acum sunt montata pe gandul de a avea mai rapid un bb. Vine sotzul in decembrie si o sa discutam pe tema asta.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
gabitzam spune:
Oana, nu trebuie doar sa discutati ![]()
Ce v-a facut bunut sotul Corneliei?
Pacat ca nu e sezon acum, ca tare mi-ar fi darg sa fie si Andrei la intalneala cu piticii vostri.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Gabitza salata de fasole cu paste...buna tare ...chiar am zis sa repet figura acasa la mine...
Oana daca vrei sa faci o simulare cum este cu doi copii ti-o imprumut pe Delia o saptamana...apoi decizia iti apartine![]()
Elisor si io vrui doi copii,numa ca baieti amandoi...au iesit in final doua fete si doi potentiali gineri...
Si evident are si Delia cizmulite melania...crezi ca ne scapa ceva?!Slabe sanse...
Aseara am fost in Carrefour si de suparare pe viatza asta prost facuta am intrat in card si mi-am luat accesorii de imbracat bradul...culoarea frunzei ruginite...sunt atata de frumoase ca nu mai am rabdare pana luna viitoare...m-am spart tare in figuri si sigur o sa ma mai lafai ca mi se par putine![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
Buna!
Androix-"eram precisa!"
ca sa citez din reclamele preferate ale Iepuretelui
Sa-ti traiasca fetitza si sa fitzi sanatoase !
Elisor-La Multi Ani pentru mamicul tau. I-am dat "Elmo-sports and Go Camp" si se joaca cu ea-masinutza in care se aseaza "maimutzele ochioase"-asa ii zice Paul lui Elmo
. Marionetele nu i le-am dat, i le dau odata cu teatrul Giordani de Sf. Nic. Cu jucariile cred ca depinde de kinder-ea e pasionata de asezat tot felul de figurine in ordine etc
Si eu o imbrac pe Iepu' in culori inchise -in salopete de blugi sau pantaloni kaki la joaca si am observat ca toti adultii zic ca e baiat, in schimb copiii se pacalesc destul de rar- se prind rapid ca e fetitza
, apropo de cliseele din mintea adultilor...
Cloreta-incaltaminte Melania gasesti si la Leonardo (in Cora Pantelimon am vazut). Noi suntem fani bebetom, tot cu 1,1mil am luat si noi din Obor.
Adina si celelalte mamici cu kinderi insomniaci-Iepu' doarme seara de la 23-pana pe la 8 si in zilele bune cate 2 ore dupa-amiaza, cel mai devreme in ultimul timp adoarme la 16. Mie nu imi displace complet programul asta pentru ca Paul vine acasa pe la 19-20 si in felul asta o "prinde" relativ odihnita si la fel se va intampla si cand voi incepe eu serviciu. Totusi e posibil si sa renuntze la somnul de dupa-amiaza, La 1 an am fost pentru ROR la alta pedi si ne-a intrebat-dupa ce a vazut-o cum topaie-daca MAI DOARME INCA DE PRANZ. Deci, Adina deja e posibil sa nu mai doarma dupa-amiaza. Si ne-a mai zis sa nu o fortzam sa adoarma-nici nu stiu cum se poate face asta-ca e la fel ca la fortatul sa manance, incepe sa opuna voit rezistenta.
In ce priveste energia, si Iepuretele sare si topaie continuu, prin Capraru parca scrie ca asta e varsta la care parintii zic ca pica de oboseala toata familia iar prichindeii tot mai au energie...asa ca eu nu ma mai mir de nimic...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
simona_filipas spune:
Androix FELICITARIIIIIII . Ma bucur din suflet pentru voi.
Revin un pic mai tarziu.
Simona si Dragos Octavian
mygirl spune:
Gabitza, chiar dc nu e vara, pana apare crivatzul siberian puteti sa dati o fuga sa vedeti cum arata litoralul in extrasezon. noi va asteptam la intalnire![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)