Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
elisor spune:
Casa ca un balamuc si la noi, si la noi. Aveam odata mania curateniei si ordinii, dar s-a pierdut undeva pe drum, m-am declarat invinsa, cand voi putea sa pastrez casa curata voi fi deja batrana si chiar n-o sa-mi mai pese. In vara am renovat mare parte din casa (mare greseala), au aparut mici "semnaturi", jaluzelele sunt cu cerneala, urme de maini peste tot (Bianca trebuie s-o pupe zilnic pe Bianca in usa cuptorului).
Eu n-am nici menajera, nici bona, sunt doar eu si cei trei copii, asa ca...Bianca a fost invinsa de somnic si eu ma apuc de treaba, cu ce oare sa incep ![]()
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
Florentina G spune:
Eram sigura ca le-am facut publice... dar se pare ca trebuia sa le iau pe fiecare in parte...
!
Uitati aicidin nou!
Tina
37+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
gabitzam spune:
Au, Cornelia, si Andrei a cazut azinoapte din pat. De pe canapea adica. Noroc ca a cazut la intoarcerea pe burta, si a cazut in patru labutze. Nu dormea cu mine, era pe tura lu' taica-su, s-a dus sa doarma cu el spre dimineata, si Costi nu l-a bagat la perete. Si asta mic face ture multe prin pat. Cand doarme cu mine pun perne pe margine, ca nu avem pozitia "la perete", si toata noaptea il pandesc sa-l trag la loc atunci cand ajunge la margine. Si patul unde dorm eu cu el este si foarte jos, nu ar cadea de la inaltime, canapeaua este mai inalta.
Fran, incep si eu sa cred ca Andrei seamana cu mine, prea o zice toata lumea
Tati ma roaga in fiecare zi de o fetita ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
patriciaRO spune:
Monu, frumos mos mai... Bravooo
tuturor celor cu nume de sfant...
Alex s-a trezit primul si spre uimirea mea s-a dus la ghetute ca le-a vazut pline cu detoate si si-a luat cadoul.. Mosul ne-a pus o multime de dulciuri si Alex cel mai fericit a fost de o cutie de ciocolata in forma de cascaval cu gauri si cu niste soricei din ciocolata. Baga mana la gauri si nu reusea sa ajunga la ei.. A fost tare!
SORICEII
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:
Flore e minunata Maya ta, ai fetita mare cu care poti iesi la o inghetata, nu-mi vine sa-mi cred ochilor ce par frumos are.
Seamana cu tine.
N-am pus poze cu noua tunsoare ca e radicala si nu vreau sa va 
Gata, am scapat de curatenie, deocamdata. Ma scoate Dan in oras, se aprind luminile si canta Hrusca
P.S. Andra sunt curioasa cum ti se pare la fizio.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
patriciaRO spune:
Eli, ai mai, o pozulica macar... Lasa ca stiu eu ca-ti sta bine!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cornelia spune:
Sa va spun si partea haioasa a cazaturii. Maria era pe canapea si el a trecut peste ea si a cazut peste bratul canapelei. Am intrebat-o cum a cazut si ea mi-a zis foarte linistita (se uita la desene): "a zis hop si a cazut in cap". Dupa ce s-a linsitit Stefan, vazand ca am luat-o pe Maria la intrebari, a gasit tap ispasitor si ii tot zicea "Aia, batzi!" "hop, bum, pac (asta e cap
)" Maria ii raspundea: "minti, nu te-am impins eu"
.
Am vazut si poze cu Maya. Ce matura pare! Am remarcat intotdeauna asta la ea. Si ce burtica frumoasa are mami.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lucas spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIII!!!! la copilasi, mamici tatici, bunici si restul lumii dragi voua.
la noi mosu a venit de dimineatza!!! YESSSSSSSS!!! de data asta l-am nimerit!!! nu l-am mai vazut atit de patruns. sa nu rideti, i-am luat popice!!!! super incintare! i-am luat si 2 carti, le-a plimbat ceva prin miini dar tot la popice a ramas, iar acum mi-a zis mama ca e incintat de pisica mi-mi, care e de fapt o plasa de apa, cu care culegi niste pestisori de plastic. asa ca e cu ligheanul in bucatarie, prinde pesti. tare ma bucur ca i-a placut.
aseara am zis sa curatam ghetutele, sa le pregatim, drept urmare a luat ghetutele si le-a pus in masina de spalat, eu si mai tolomaca, i-am zis ca trebuie sa le curatam in lighean si nu am de lucru si am pus apa in lighean, drept urmare copilul a luat intr-o secunda ghetele si zdrang cu ele in apa!! urmarea am avut ghete murate de atita curatat. diseara sper sa pun si poze.
traditia: multumim de aprecieri, e frumos indr-adevar, pe de alta parte mai adaugam cite ceva in fiecare an sau mai renuntam. de ex. anul trecut am facut bradul singuri, sor-mea nu era in tara, dar chiar si asa ne straduim. pentru sotzul meu a fost mai greu sa inteleaga in primul an balamucul cu cadourile. si mai facem ceva, in fiecare an, eu si sor-mea stabilim o suma pentru cadouri. adica ei iau pentru noi si noi pentru ei, si pentru ca sa nu ne simtim ciudat ca unii iau mai mult si altii mai putin stabilim o suma, si ne incadram in ea.
am vazut pozele fooooooooooarte frumoase, ce mult mi-au placut!!!!!
Gabitzam, fetitza sigur iese, dar............sa nu ramii doar cu batutul la cap, ca cica nu iese asa. vezi ca Loreen, Nelia, Monu, Florentina sigur stiu reteta de facut fete, ca le-a iesit de 2 ori.
Danelutza spune:
Nefertari multzumesc pentru
, tocmai am servit-o la prinz ca l-am rugat pe mosh sa-mi aduca pizza, ca n-aveam chef sa gatesc ![]()
Cornelia
la Stefan sa-i treaca bubitza de la cazatura.
Elisor mie imi place poza unde dorm, mama ce scumpi sint cum dorm amindoi. 
Florentina frumos pitic, a se citi Maya si... frumos burtic, a se citi mami ![]()

gabitzam spune:
Mey, io am retzinut-o pe aia cu tzinut gura deschisa, sa iasa fata 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla