Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 28
monu spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20061206&ctime=091816" target="_blank">mos nicolae
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nefertari spune:
heloooooo ! Trezirea ! A venit mosul ???
LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE !
Tdy - vrei sa crezi ca ai casa curata bec ? Te invitam in vizita ![]()
lucas - grozave obiceiuri si nemaipomenita familie !
andutzy - ai grija de voi ! Sper sa nu fie nimic grav !
Mickyyy - scrie mai des ! Pupam fetele cocotzate ! Inca mai am in minte imaginea Malinei de la ultima intalnire de mamici la care am participat . Cred ca de acolo se trage pofta Freyei de mancare 
A venit Mosul aseara dar Freya ,draga de ea, nu prea a inteles semnificatia momentului . S-a bucurat mai mult - cum de altfel ma asteptam - de masinile si baloanele lui Alex .
Papusa nici nu a fost bagata in seama, iar gustul ursuletului l-a prins la ora de culcare , cand ne-a pus parul pe moatze cu melodiile . Noroc ca s-au terminat bateriile ca faceam noapte alba !!!
Desi a primit si ea baloane , au fost mai gustoase de la fratior - le-a molfait si a incercat sa le umfle pana le-a umplut de bale .
Am adormit cu totii obositi dar fericiti !
De Craciun ne gandim sa-i cumparam stampile si culori !
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Hai ca daca deschid dimineata subiectul...apuc sa mai citesc ce se-ntampla....nu stiu daca voi tine pasul cu voi...dar incerc
.
A venit si la noi mosul dimineata, in pricipal cu dulciuri si cateva jucarioare micute (primite de la buni), dar fetele n-au fost tocmai incantate de eveniment. Mai mult am fost noi, parintii, sa le cumparam si sa le aranjam frumos in ghetute
. Oricum, intr-un final s-au repezit in cadouri, iar cand am plecat le insirasera prin toata casa.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Danelutza spune:
Buna dimineatza si ...
La multi ani, sarbatoritilor de astazi
La mine n-a venit moshul
, am vrut sa plec astazi in cautarea lui, dar ploua, e o vreme de kko de nici nu-tzi vine sa ieshi afara
, asha ca... am renuntzat.
Isabellei i-a adus o tricicleta, la care impinge mama cu foarte mare succes, intrucit ea nu ajunge bine la pedale, a priceput la ce servesc dar nu reuseste. Oare trebuia sa-i dau cadoul de la mosh aseara, ca eu i l-am dat dimineatza, de aia m-o fi trezit la ora 6
, sa vada daca a venit moshul ![]()
Tdi si la mine-i casa vraishte, fac curatzenie in cite o camera, o decorez pentru sarbatori si trec la urmatoarea. Cit despre nervi... hmmm, itzi dau retzeta prescrisa de medic, cascatul gurii prin magazine, asta am facut luni dimineatza dupa ce am ieshit de la control. Cica sa-mi treaca melancolia sarbatorilor de iarna si sa ma recreez. E adevarat, cumparaturi nu prea am facut, ca cine poate face cu un motor Diesel care trage tot de pe rafturi, in schimb am cascat ochii 

Florentina G spune:
Neatza!
La Multi Ani tuturor celor ce astazi isi sarbatoresc ziua numelui!
Si pe la noi a trecut moshu' azi noapte! Am retrait emotiile de cand eram copil si asteptam cu emotie dimineata sa-mi veric cizmulitzele! De data asta am asteptat reactia Mayei! I-am spus de cand am culcat-o ca va gasi cadouri in cizmulitze dimineatza si de cum s-a trezit am mers sa verificam incaltzarile! Imi pare rau ca nu am filmat-o, a fost tare dulce, o tinea intruna "vai-vai, da, moshu". A primit maruntzisuri de la noi (dulciuri, piticii si Alba ca Zapada iar piesa de rezistentza a fost o pisicutza cu senzori care miauna intr-una) iar de la buni a primit o pereche de cizmulitze din piele cu care nu stie sa mearga
, parca ar avea picioroange!
Aseara am dus-o pe Maya la mall sa o dam in jucarii si sa se joace la bilutze, de acum trebuie sa inventam cate ceva ca nu ne mai intelegem cu ea dupa somnul de pranz, trebuie neaparat sa o scoatem undeva la plimbare. Si cum ieri s-a trezit pe la 18.00 eram sigura ca ne va manca urechile pana va adormi din nou. Cateva poze aici
Tina
37+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
andutzy spune:
Flori, ai uitat sa faci publice pozeleeee
Andra
5+ si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
fran spune:
Buna!
La Multi Ani la copilasii cuminti si spor la cotrobait prin cadouri!
NewMami -multumim de lamuriri, m-am prins in sfarsit cum sta treaba. Mai am o singura intrebare![]()
Cam cat tine un set de markere si hartia aferenta, sa stiu sa-i spun sotului cate sa cumpere din State ca pe aici nu avem asa ceva. Adica, daca sunt la set, se termina hartia sau markerul mai repede?
Adina-iti faci ganduri negre din cauza asteptarii rezultatului, pe noi ne-au tinut 5 zile cu un rezultat la coprologic-si in conditiile in care sunam zilnic pt. ca Iepu' lua antibiotic dar pedi ne zisese ca se poate sa-i iasa ceva care nu raspunde la antibioticul ala-si in cazul asta trebuie schimbat cat mai repede...
Daca Ema nu mai are diaree probabil ca a fost o indigestie la ceva ce mancase in ziua aia, cum ziceai si tu.Eu de ascendentul din fecioara am gasit asa:"Spirit riguros,sistematic si bine organizat. Talent de invidiat in domeniul financiar, constiintiozitate si dorinta de a fi mereu curat-fizic si moral. Poate deveni pisalog si plin de critici la adresa cunoscutilor
" Eu am gasit despre copiii nascuti in taur cu ascendentul in rac-cum e Iepu'-ca sunt foarte mamosi si se obisnuiesc foarte greu sa doarma singuri
. Uite asa imi mor sperantele una cate una...![]()
Gabitza-Andrei incepe sa semene ilegal de mult cu tine. Nu vrea tati si o fetitza sa semene cineva si cu el?
La noi dezamagire totala cu Mos Nic. M-am apucat sa fasai spray de zapada pe usa de la sufragerie sub care am aranjat ghetutzele cu cadouri si Iepu' a fost mai atrasa de decor decat de cadouri. Si m-am culcat la 1 ca sa aranjez totul dupa ce a adormit ea...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cornelia spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
La noi mosul a adus cam multe cadouri copiilor (de la noi, bunici, unchi
), asa ca m-am hotarat, de la anul schimb placa si va veni dimineata, cu cateva maruntisuri in ghete. Cadourile mai mari - la Craciun.
Aseara Stefan a cazut in cap peste canapea, rau de tot. Eu am auzit poc si apoi i-am vazut si restul corpului aterizand. A urlat mult, dar cred ca asta e un semn bun. E un pic vanat si umflat intr-o parte, la tampla, dar a fost la fel de vioi ca intotdeauna.
Am vazut ca are si Bia buba. Pupam fetita frumoasa!
Am vazut-o si pe surioara Alexiei. Emotionante poze.
Si am vazut si frumusete de baiat, David.
Va pupam pe toti si va dorim multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nefertari spune:
Cornelia - niste comprese reci rezolva rapid problema !
Danelutza - uite un mic cadou 
Tina - poze , poze !!!!!
A FACE CURATENIE CAND AI UN COPIL IN PREAJMA E CA SI CUM AI MATURA CAND AFARA NINGE !
Mare adevar ! Am renuntat de mult sa pastrez ordinea .
Casa noastra arata dimineata ca dupa bombardament - baloane imprastiate , ambalaje de jucarii clai peste gramada pe biroul lu Alex , creioane colorate pe jos !!
Nu mai spun de pereti care deja poarta urmele luptelor cu stiloul si cariocilor , plus o mutra desenata cu marker permanent pe usa !
elisor spune:
Mosul la noi www.dropshots.com/day.php?userid=208428&cdate=20061206&ctime=014620" target="_blank"> Aici : Bianca foarte incantata de ciorapeii primiti, s-a pus pe "incaltat"cu ei, in final am ajutat-o si a fost foarte mandra. Umbla dupa noi prin casa sa ni arate. Andreas fericit ca mosu' i-a intregit colectia revistelor cu scooby (ieri era pedepsit si suparat ca nu i-am dat bani sa si-o cumpere), restul nu a fost la fel de important pentru nici unul din ei, am ascultat cantecele aduse de mos, acum...asteptam mosul cu sacul mare.
Cornelia ma sperii! Of, mi se strange stomacul cand citesc despre cazaturile unuia dintre copilasi, iar din ce spui tu ma ia groaza. Ce-mi place la ei ca-si revin repede si uita la fel de repede dar noua ne ramane intiparita trauma. Intoarcem si noi
sa treaca repede.
Oana ma distreaza cand spui de Alex ca principala atractie e "miam-miam". Si Bia a primit o mininuielusa de fapt o crenguta din nuiaua lui Andreas) ca uneori sare calul cu istericalele.
Flore nu vad pozele.
Monu dar Alexia unde e? A plecat cu mosu sa imparta daruri? ![]()
Nefe, Fran sunt inca mici, iar clipa e incarcata cu emotiile noastre, ale lor ceva mai incolo, dar sunt scumpi fiecare in parte cum isi "aleg" darul total diferit de astepatrile noastre.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi