Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
Florentina G spune:
Iar n-a mers netul la noi...... abia acum pe seara i-au dar drumu' si am apucat si eu sa citesc ce atzi mai facut.
In primul rand, Monu, felicitari pentru minunea de fetitza din burtica! E tare dulce! Ce rau imi pare ca n-am facut si eu 4D pe la 30 de saptamani! Acum cred ca nu se mai vede nimic! Dar ma impac cu ideea ca o sa-i vad fatza in curand!
Newmami, mersi mult de site! Am stat aseara si le-am studiat pe toate... cel mai mult mi-au placut markerele care scriu pe hartia speciala, m-am uitat pe amazon, le-am si vazut si mi se par super si ca pretz, insa nu m-am prins cum sta treaba cu hartia... se gaseste separat sau era vorba de cartzile de colorat cu diferite teme?
Nelia, sa stapanesti sanatoasa hainutza! Si mie imi place blanitza . Eu n-am mai apucat sa cumpar ceva pentru mine de nu stiu cand... mereu numai intre masuri am fost, ori vroiam sa slabesc dupa sarcina, apoi slabisem prea mult si vroiam sa ma ingras iar acum... o iau de la capat! Multa sanatate Agatei, bine ca Tudora e bine ca ea ar suporta mai greu durerea si tratamentul.
Nefertari e tare bine sa vad ce activa ai devenit! Ma bucur sa citesc mesajele tale de fiecare data! Si eu am Skype!
Lucas, am ramas ca in transa dupa ce am citit mesajul cu traditia voastra de Craciun... tare frumos trebuie sa fie!
Fran, am studiat site-ul pe care ni l-a dat newmami si am vazut ca sunt Crayola de mai multe feluri (markere, creioane, carioci cu apa, stampile) daca ai timp uita-te acolo ca au si demo!
Andutzy, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu bebe. Bine ca te-a linistit doctorul. Cat despre analize, intra si tu la topicul unde se discuta despre Tutunaru si intreaba fetele daca si cu ele a procedat la fel. Avetzi grija de voi si mai ales evita sa-l ridici pe Dragoshelu' pana treci de perioada critica!
Mickyyy, ai doua fete adorabile si seamana mult intre ele, de multe ori m-am intrebat care dintre ele este in poze!
Ma chinui de o ora sa scriu la mesajul asta, intre timp am facut si o plimbare la vecina ca Maya avea dor de duca iar acum ne pregatim sa iesim ca s-a gandit sotzul sa ne scoata la mall.
Tina
37+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
fran spune:
Flori-la crayola studiez acum, am vazut demo-ul, se coloreaza doar in interiorul desenului, nu are cum sa dea peste margini-presupun ca pustimea e in extaz de asa realizari
. Hartie nu am vazut separat, ca m-ar interesa si pe mine.
Fetele, cand aveti timp: citit in palma
In alta ordine de idei, pentru cine merge prin TCM-uri, am luat un trening bleu de catifea tare haios-300 si tot cu 300 au seturi de 5 body-uri cu maneca scurta-cea mai mare marime e 86-92. Si astea tot pe bleu(1), unul in dungi galben-bleu, restul albe cu un desen mic in fatza. Au si sosete asortate la ele-100/3buc. Jucarii pauza. Asta la Tcm-ul de pe Mosilor(eurotechnik) si primesc marfa luni, miercuri si vineri.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
NewMami spune:
Fran, Florentina, marker-ele vin in pachet cu hartie (ca un notebook sau cum ar fi caietele de desen din tara) si este alba curata. Exista si hartie pre-printed cu tot felul de desene care trebuie colorate – dar asta ptr. cand sunt mai maricei.
Daca scriu pe langa hartie n-are nici un effect ptr. ca marker-ele scriu doar cand vin in contact cu hartia speciala.
monu spune:
LA MULTI ANI PT ZIUA DE MAINE. SA VA ADUCA MOSUL MULTE CADOURI SI DULCIURI.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
La noi www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061205" target="_blank">a venit mosul ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
Hello! Ce mai faceti, cam pustiu acum sub seara ca in timpul zilei ati avut logoree, nu gluma
. Cu toate astea am recuperat pe seara, inainte sa plec de la birou. Ca mi-am amintit acum, de cateva zile parca s-a dublat numarul de masini in Bucuresti, ma bucuram ca am plecat mai devreme de la munca, dar sa dea naiba ce aglomeratie am prins ca tot dupa 8.30 am ajuns.
Vad ca a aparut lume noua pe aici, va mai asteptam: Nefertari, Mikky, Margot...
Elisor - n-aveam cum sa te contactez pentru ca dupa cum am zis totul s-a derulat foarte repede: pe la 2 ne-am prins ca e targ, ne-am intors la hotel unde am stat putin si apoi am plecat; nu aveam acces la internet, iar la targ am ajuns cu fix o ora inainte sa se inchida (asa ca a fost un maraton, la un moment dat au inceput sa stinga luminile si noi nu ne mai dadeam dusi
), dupa care am tulit-o in Poiana ca ne astepta grupul. Poate ne vedem cu proxima ocazie cand mai ajungem la munte; dat fiind ca ne-am simtit bine am zis ca mai spre primavara, cand ne redresam cu banii (ehe, ce de planuri avem noi cand ne redresam cu banii
si clipa asta nu mai vine
) sa venim macar o data la cateva saptamani la munte pentru fete, nu de alta.
Andutzy - ai grija de tine si de bb; tinem pumnii sa fie totul bine. Poate Tutunaru ti-a recomnadat sa mergi in mai multe locuri pentru ca are incredere in acele laboratoare (dr mea imi zicea ca exista unele laboratoare clar nu lucreaza prea bine).
Babygirl/Florentina - am vazut ca vreti sa organizati intalnire, apreciez initiativa, dar nu am putere sa ma implic. Mi-ar placea sa vin totusi cu Mogo la purtator, asa ca astept detalii.
Traditii de Mos si Craciun - mosul a venit si la Ana in seara asta cu niste jucarii pe care le tineam in dulap pentru ocazii din astea speciale care apar pe nepregatite (noroc cu voi ca ati zis de mos, ca eu am uitat cu totul)
; cea mai mare bucurie a fost ca am juns si noi acasa inainte sa se culce si am avut un pic de timp sa ne jucam. De noi ce sa zicem, nu vom primi nimic din lipsa de timp si finante (lasa ca ne-am rasfatat in week-end
).
Gabitza - sa-i fie de bine!
Gata, cu ultimele forte vreau sa pun ceva poze in album ca iar a trecut o luna si nu am facut prea multe poze. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
Ema n-are nici giardia. Maine dimineata abia ne da rezultatul la coprocultura. Simt ca o iau razna. Azi, nebuna ce-s, dupa ce mi s-a confirmat oricum ca n-are viermisori, m-am uitat atent la kk si mi s-a parut ca zaresc ceva. A trecut o ora de incordare ca sa realizez ca de fapt chestiunile alea albe si mici nu erau viermi, ci nu-stiu-ce a bagat matusa lui Mihai in biscuitii ce i-a facut pt Ema. Am luat-o razna..
Fran, nu ca nu m-ar interesa, dar in momentul asta n-am rabdare pt cititul in palma, dar mi-am amintit ca vorbeai tu acum ceva timp de ascendet. Ei bine, caut eu pe net sa ma lamuresc ce ascendent are Ema, si numa' bine ca citesc numai de rau la ascendentul de pamant, mai precis Fecioara.
Poza si filmulet www.dropshots.com/adinahrincu" target="_blank">aici
elisor spune:
Neatza!
Anca am citit ca cehii parca, au descoperit un vaccin pt. otita medie din 11 radacini, care reduce sansele ca, copilul sa faca sau face forma usoara. Poate ar fi bine sa incerci ceva homeopat, oscilloconccinum, care se da in lunile cu r (din 09 pana in 04), ceva care sa stimuleze imunitatea organismului. Episoadele recurente de otita medie sunt determinate cel mai probabil de "vinovatii" amigdale si polipi si ar trebui analizata f. bine fiecare situatie in parte si eventual luata o decizie mai "redicala" dar eficace, extirparea. E frustrant sa fie asa des bolnavior si cred ca mereu ai in suflet teama ca iar se imbolnaveste. Sanatate multa!
In privinta ta, stiu cum e, "puiul sa fie sanatos, ca eu ma descurc", dar nu-i chiar asa, Patrick are nevoie de o mamica sanatoasa. Incearca cumva sa ajungi la dr. mai repede (in state sau in canada?) ca nu e de glumit nici cu rinichii. Dar sunt rinichii sau nervul sciatic? Care-i cauza: raceala, pietre?
Sanatate multa sa va bucurati pe deplin de sarbatori!
Ehe, acum iti deschide masina cu telecomanda, maine, poimaine ti-o ia cu totul (masina), dar Patrick e cumintel si n-o sa faca asa ceva, nu?
Lucas frumoasa traditie aveti, cel mai mult imi place ca aveti traditie. Mie mi-a murit tatal in 23 dec cand aveam 17 ani (acum am exact dublul) si multi ani nu faceam decat sa plang si sa urasc craciunul, dar incet, incet am invatat din nou sa ma bucur intai cu Andreas, acum cu amandoi copiii.
Babygirl daca ai indoieli in privinta viermisorilor repeta coproparazitologicul inca 2 examene, recoltat din locuri diferite.
Nelia sunt curioasa ce alegi pana la urma pt. camera Agatei, dar de ce nu o intrebi pe ea, sa fie ea factorul decizional, tu/voi sa ajustati pe ici pe colo. Are inclinatie spre arte, frumos...
Laura cum a ramas cu femeia, ce decizie ai luat?
Gabitza care au fost reactiile lui Andrei? Descoperire, curiozitate, mirare...inseamna ca a fost cumnite, parca n-am vazut nici o nuielusa
Ioana porbabil vor mai fi ocazii la munte important e sa nu le ratam.
Andra sper sa nu fie nici o problema cu sarcina. Hemoleucograma cuprinde asa cum spunea si Fran, hemograma, rh, si grupa, astea ti le face in sarcina. Stai linistita si nu te necaji ca va fi bine.
Incei, incet au aparut mamici...
Pun si eu niste poze cu mosul nostru si revin.
A aparut si soarele in sfarsit.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
gabitzam spune:
'neatza la mamici si pitici!
Cum va ziceam, la noi a venit aseara mosul. I-am dat de aseara ciorapelul cu cadouri. Le aveam pregatite, el se uita la Baby Santa si nu era atent, si le-am agatat pe clanta de la usa. Le-a observat la un moment dat si s-a dus si a inceput sa traga de ciorap pina l-a dat jos si a inceput sa-i cerceteze continutul. Nu pot sa zic ca a fost asa extaziat, nici nu ma asteptam, dar cred ca i-au placut cadourile. Cel mai mult a fost incantat de un pachet de biscuiti, pe care eu l-am pus la repezeala, sa fie ciorapul mai plin
Probabil anul viitor o sa fie mai incantat si o sa se prinda care e ideea.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Neatza de Mos Nicolae!
Si la noi a venit mosul aseara. Am trimis copilul prin vecini dupa ce am asezat impreuna toate ghetutele din dotare in fata geamului si i-am explicat cam ce o sa se intample. In colaborare cu bunicii am pus cam in fiecare ghetuta cate ceva, maruntisuri, nu cadouri mari- alea o sa vina de Craciun. Tati mi-a transmis prin telefon sa pun o nuielusa din partea lui, ca stie ca nu a fost tot timpul cuminte(preventiv!). Cand am adus-o pe Alex acasa direct in dormitor s-a oprit, se vedea pe fata ei ca era emotionata, nu stia la ce sa se duca mai intai. Normal, primele ghetute studiate au fost cele cu Miam miam
si ultimele cartile. A fost cel mai incatntata de o canita cu cioc de la Primii pasi
.
Acum a venit bunica-mea si tb sa stau un pic cu ea.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)