Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 26
fran spune:
Tdi-si noi ne luptam cu ultimii molari si am impresia ca e lupta lunga-in medie astia ies la 2 ani-mi-e teama ca doar se umfla gingia si incepem sa asteptam-asa am patit la prima maselutza.
Azi bag si eu o tura de ceai de tei...Am incercat de la lipton-"noapte linistita"-pe mine-si m-am stricat la burta :)
Lucas
-si noi avem cam aceleasi obiceiuri. Nici la mine nu a venit Mos Craciun acasa, in ideea ca e mai probabil sa "ma prind" de smecherie asa, si nici la Iepu' nu o sa vina. E mai simplu sa strecori niste cadouri decat sa antrenezi ditai' Mosu'. A, si cand fiind mai mare am intrebat daca personajul chiar exista mama mi-a zis ca treaba mea-daca nu cred in mod sigur afla si nu mai vine, iar ea nu are de gand sa faca pe Mosu'...asa ca eu inca mai cred...si inca primesc cadouri...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Androix, cartea e de la ed crisan, au site. Teodora m-a tepuit azi, am iesit cu carutul pentru ca de doua zile merge mai mult in brate decat pe jos si mi-a adormit! Desi s-a trezit azi mai devreme cu o ora decat de obicei si eu am zis ca aia e de recuperara, nu doarme nici acum. Asa ca o mai scot o tura cu carutul.
Am inceput sa invatam literele, stim a si b majuscule.
Cadouri: i-a adus tati din venetia doua carti maaaaaaari, una tony wolf cu literele si una cu animale de toate neamurile, cu ferstre mari, nu le-am studiat inca bine. Ah si vreau sa ii iau o perna gargarita, destul de mare pentru a sta pe ea pe jos, in loc de scaun/fotoliu.
Pozele mele
andutzy spune:
Buna seara! am avut probleme cu BB2!
. Am sangerat aseara si azi dimineata(pete maronii,scuzati descrierile). Asa ca azi m-am dus si l-am cunoscut pe Tutunaru. Mi-a facut eco transvaginala si bebe e inca la locul lui, de fapt deocamdata se vede doar sacul gestational care e maaaaaaaaaaare-5mm
. Mi-a dat un tratament de sustinere si un pomelnic de analize sa fac. El m-a trimis pentru fiecare categorie in parte de analize in alta parte, dar oare o avea ceva daca incerc sa le fac pe toate(mai putin cele genetice) prin medicul de familie? Ca mi-e greu sa merg in atatea locuri, sa ma intepe de atatea ori, nu am cu cine lasa baiatul, etc...Stiti cumva apropos ce presupun analizele de hematologie? Ca m-a trimis la hematolog dar fara sa-mi zica ce sa fac...nu pot sa le fac si prin med de fam? Poate va mai aduceti voi aminte...scuzati...stiu ca sunt offtopic
Andra
4+ si Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Mickyyy spune:

Sper ca nu ne-ati uitat chiar de tot, chit ca trecem rar pe-aici. Dar sincer, nu ma pot tine de voi.....scrieti intr-un ritm infernal
....azi am pierdut mai bine de-o ora sa citesc ce s-a mai intamplat....dar nu intotdeauna am atat de mult timp...si nu-mi vine sa postez doar de dragul de-a posta, fara sa citesc nimic din ce scrieti. Asa ca de cele mai multe ori ma las pagubasa.....
Oricum, felicitari Androix pentru caruciorul roz!
Sper sa nu fac vreo gafa, dar parca si andutzy era graviduta, asa ca sarcina usoara
si fara nici un fel de incidente
in primele luni .
Noi suntem bine, Daria creste pe zi ce trece (in ultima luna s-a ingrasat binisor, a facut in sfarsit si ea falcute si pulpite - cred ca pe-aici sunt si niste poze mai recente) si contrar asteptarilor e din ce in ce mai cumintica! Adoarme devreme (la 9 cel tarziu e in pat), si ce e cel mai important, adoarme singurica, o pun cu biberonul direct in patut, ii dau pupicul de noapte buna si ies din camera. Si doarme pana dimineata, fara nici un fel de treziri nocturne. Iar ziua e destul de cuminte, ma rog, atat cat poate fi un copil de 1 an jumatate
, oricum mult mai cuminte decat capra de sora-sa
! Stim deja cateva cantecele, Ceata lui Pitigoi e favoritul nostru (ce-i drept, iti trebuie multa imaginatie sa si intelegi ce zice
) si expersiile de genul "lasa pace" sunt favoritele ei, si nu pierde nici o ocazie sa le foloseasca
.
Cam pe fuga, dar cam atat despre noi deocamdata....nu promit ca o sa reusesc sa mai postez prea curand, dar promit ca o sa va urmaresc din umbra.
si-o zi buna tuturor!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
nelia spune:
Imi place de nu mai pot ce am facut de dimineata: am cotrobait pe net dupa idei de design pentru camerele fetelor. Nici nu stiu ce vom face pina la urma, dar placerea cautarii face toti banii... deocamdata. Dupa aceea intervine dezamagirea ca nu putem face ce vrem din lipsa de bani si apoi resemnarea, asta e, sanatosi sa fim si sa ne iubim, ca in rest putem trai si fara... Ma tenteaza mult culorile vernil, galben si portocaliu pentru camera Tudorei, dar la Agata inca nu am gasit niste culori care sa i se potriveasca. M-am gindit la roz si bleu (culorile de la printesele Disney), dar ea acum e atrasa se papusile www.starstore.com/acatalog/Bratz-punk_L.jpg/" target="_blank">Bratz, care sint pe culori inchise, si care, fie vorba intre noi, sint niste oribilitati, prefer printesele sau chiar Barbie, desi mi-e rau de dulcegaria celor din urma.
Idei pentru fetita de 5-6 ani!?! Ea are pat, ii vom mai lua probabil un birou (am vrea si un calculator, dar asta poate il aminam pentru toamna) si niste rafturi haioase de aranjat jucariile si cartile. Dar imi trebuie niste culori pentru accesorii, care practic vor face toata atmosfera: lenjerie pentru pat, perdele, covoras, ce punem pe pereti si poate chiar culoarea peretilor, desi nu vreau sa intunec camera cu o zugraveala inchisa la culoare. M-am gindit ca as putea sa impart fiecare perete si usa in cite doua triunghiuri si unul sa-l las alb si celalalt sa-l vopsesc in culoarea temei alese.
Am citit si am vazut poze cu David si ochisorii lui de veverita si am vazut pozele Malinei si Dariei, ce frumusele sint fetitele... Poate intru mai tirziu sa mai scriu, ca acum trage Tudora de mine, o tin acasa astazi, pentru orice eventualitate, tot astept urmarile vaccinurilor de ieri. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
fran spune:
Andra-imi pare rau ca ai probleme, dar cred ca ai intrat pe maini bune. Prin analize de hematologie eu inteleg hemograma, grupa sanguina, rh. Vezi o lista www.synevo.ro/ro/lista.asp" target="_blank">aici, dar nu cred ca s-a gandit la tot pomelnicul ala. Parerea mea e ca le poti face si grupate, decat sa alergi in cinspe locuri mai bine stai linistita. Cred ca Androix iti poate spune mai multe.
LOREEN-?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
Ola,
ma simt super obosita. azi am fost la dr gineco si am fost si cu Alexia dupa noi ca nu am avut cu cine sa o lasam. si-a dat tot programul peste cap si abia acum s-a trezit. la noapte ne vede mosu cum o adormim!
i-am luat de la chicco videofon muzical cadou de craciun. am trecut razant pe la carrefour unde era nebunie mare. noroc cu casele prioritare.
Clara am dat 300.000 pe o cutie de sirop de artar.
nu mai pot. vreau bona!!!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
NewMami spune:
Fran, culorile Crayola intr-adevar apar 1 secunda dupa ce scrii dar sunt permanente (nu dispar ca la Aqua) in plus sunt multe nuante si bine definitivate culorile.
Elisor, multumesc ca te gandesti la noi. Nu stiu ce sa spun de urechiusele lui Patrick – feeling meu imi spune ca nu e chiar bine. Vreau sa merg sambata la control (mai repede nu pot ca mi-am tot luat liber in ultimul timp si daca nu e urgenta m-as duce numai sambata). Oricum inca are mucisori si chiar tuseste din cauza lor. Si cum aschia nu sare departe iar eu le culeg pe toate sunt si eu pricopsita cu o raceala zdravana. Mi-a cazut plomba la o masea, ma dor rinichii de doua zile de mor. La dentist m-a luat numai pe data de 18 ptr. ca am vrut numai dupa ora 4:30 ca nu mai imi iau liber si ptr. ale mele belele iar cu rinichii – pana nu ajung la urgenta de durere nu cred ca am vre-o sansa sa vad vre-un doctor.
Desi am o groaza de zile adunate ca sick time (ptr. ca inainte de al avea pe Patrick daca lipseam 1,2 zile tot anul de la serviciu) dar cu toate astea nu pot sa lipsesc prea mult de la serviciu. Ma bucur ca ma intelege lumea atunci cand am nevoie ptr. Patrick, asa ca ptr. mine ocolesc si aman cat pot sa ma duc.
Margott, e tare dulce David, ma bucur ca ai revenit printer noi si intr-o forma mult mai buna. Te asteptam mult mai des.
Nefertari – vezi cum faci, dar eu de abia astept sa vad poze noi cu micutii tai.
Andutzy tinem pumnii sa fie bine cu BB2, ai grija de tine.
Loreen, arunca si tu un cuvintel, doua cu ceva pe aici pe la noi
Ieri cand l-am luat pe Patrick de la daycare mi-a spus destul de clar al meu fiu “ivo et cracker (asta a fost correct) – adica in traducere libera Ivone i-a dat sa manance crackers.
Aha deci incepe sa “parasca” ce face la daycare. In romaneste ma chinui sa-l invat sa spuna “apa” dar el tot “ama” ii spune si mai si rade ca stie ca-l corectez.
Aseara toata familia cu mic cu mare, in grup organizat ne-am prezentat la tuns. A stat tare cumintel dar cu toate acestea are o freza gen “castronel” caci tanti trebuie sa se miste rapid ca nu-l tine mult rabdarea. Eu m-am tuns si mi-am facut suvite – caci doar am doua Christmas parties’ la sfarsit de saptamana.
Spre rusinea mea am uitat de Mos Nicholas, dar dau o fuga in lunch time si umplem noi cizmulitele cu ceva. Vineri i-am luat o telecomanda de jucarie ptr. masina caci mi-o tot lua pe a mea. Iar acum cand plecam de acasa el da drumul la masina lui mami. Puteam sa o tin pe asta sa o pun in cizmulite. Eu o sa-I pun in cizmulitele lui ca sa gaseasca maine dimineata cand ne pregatim de plecat la daycare.