Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

si eu la fel, da parca sa ti-o zic asa direct.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Cornelia - am ras cu lacrimi de ambele explicatii !!

lucas - mirosea el ca e rost de plasa sa-si adune ghetutele .

Danelutza - sa stii ca intentia mea initiala a fost sa trimit pizza - dar m-am gandit ca o bere e mai potrivita si ridica moralul

elisor - distractie placuta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Duamnele mele, va invit sa continuam la capitolul 17

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

fetelor, nu faceti ca mine!!! uitati-va de 3 ori cand e vorba de analize si radiografii la copilasi!!!
sa va spun faza - am facut curat prin sertare si am gasit radiografia abdominala a Alexiei pe care am facut-o la 3 luni la G Alexandrescu. Poate mai tineti minte ca am ajuns cu ea seara la camera de garda ca tipa urat de tot. I-am facut radiografie la burtica si cu ea am fost la chirurg care a zis ca are gaze la burtica si de aceea urla. Fetelor!!! Sa lesin acum cand m-am uitat mai atent. NU E RADIOGRAFIA ALEXIEI!!! Este a unui baietel de 5 luni. Ca ii scrie numele. Nu imi vine sa cred. Eu am fost cu sora mea care a terminat Medicina si ea a intrat sa ia fotografia, ea tinut-o in mana si a aratat-o chirurgului. Ma gandesc acum daca radiografia arata ceva de operatie imi chinuiau puiul de pomana. Stau ca proasta si ma uit la radiografie si nu imi vine sa cred. Clar! Ma duc sa o iau de ciuf pe sora-mea!!!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput