Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

La Medlife.

ROR-ul l-am facut in picior.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, noi am facut Priorix acum 2 saptamani, in manutza. Nu da nici un fel de reactii, cred ca nici dureros prea tare n-a fost.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

uau, Monule, e perfecta! Mititica de ea!

V-ati dus la nani, ce-i cu linistea asta?
Uneori copiii mei se culca impreuna si seara asta e una din ele, asa ca dorm cuminti ca niste ingerasi, bine, mai tarziu o iau pe Bianca si o mut in patut la ea.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am intrat scurt sa va spun ca ema n-are viermisori. maine primim si celelalte rezultate.

Mergi la inceput

Mai e cineva care da puiutilor lapte Nestle Junior? Am vazut ca a aparut varianta cu miere, ati incercat-o?

Babygirl, vesti bune, dar e concludent un singur examen? Stiam ca la copro e bine sa faci cam 3 analize sa fi sigur ca e negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Ne primiti si pe noi? In sfarsit am ajuns si noi acasa si sunt apta sa dau raportul. Ma rog, ne-am intors de aseara, dar pe la 10.30 am picat lata de oboseala. Iar azi, printre picaturi, am citit cat m-au tinut balamalele.

Deci am fost si noi la munte, a fost placut, dar tare scurt. Iar din cauza ca se intuneca foarte repede nu prea am inteles mare lucru din aerul de munte. Cam in fiecare zi am pierdut mai mult de 2 ore cu masa de pranz, pana ajungeam la hotel, pana ne mai invarteam era gata ziua. M-am bucurat ca pana la urma nu am stat prea mult cu grupul, ci am umblat cu colega mea - de fapt fosta mea colega (care pana la urma nu a venit cu fetita si a avut disponibilitate pentru Ana). Ana a fost relativ cuminte (mai ales in ziua cand am stat mai bine de 2 ore la restaurant, iar ea a dormit tot timpul in scaunelul de masina asa ca am putut si noi savura bucatele), iar cand nu era si avea chef de nebunii oricum numai tac'su s-a ingrijit de ea pentru ca pe mine ma trateaza cu indiferenta. Toata lumea a fost de-a dreptul socata cum se ducea numai la el, se agata de el ca maimuta numai sa nu o iau eu sau oricine altcineva. Sper sa revina la sentimente mai bune cat de curand ca ma cam chinuia gelozia.
A, sa nu uit, care credeti ca a fot piesa de rezistenta la week-endului? Pe cand stateam sambata la acel pranz interminabil colega mea a deschis un program TV in care trona pe o pagina reclama la Baby Expo din Brasov. Si cum seara aveam masa festiva in Poiana si noi am fost cu masinile (grupul era cu autocarul), am plecat mai devreme cu 2 ore si am dat o tura la targ (colega mea il ratase pe cel din Bucuresti). Este infinit mai mic fata de cel din Bucuresti (mai ales asta de anul asta cand mi s-a parut imens), dar tot am spanzurat 1 milion si ceva pe diverse de imbracat (carti refuz sa ii mai iau pana isi reconsidera pozitia de a baga in gura tot ce prinde).

Sim76 - felicitari pentru bb 2, sa fiti sanatosi amandoi; intra si tu si da o veste!

Monu - targul de care zici ca ai fost este cel de anul trecut cu produse din diverse tari? Ca stiu ca anul trecut mi-a parut tare rau ca n-am stiut de el si mi-am promis ca voi merge anul asta; insa evident ca am uitat, desi stiam ca e la inceputul lui decembrie. Zici ca mai tine pana in week-end?
Wow, chiar ai facut eco 4D! A fost si o fosta colega de unde lucram chiar de 1 Decembrie (a venit mai tarziu la munte din cauza asta) la faimosul Herghelegiu, dar nu parea prea impresionata de eveniment.

Laura25 - vai, spre rusinea mea nici nu stiu unde i-a facut vaccinul Anei saptamana trecuta (Priorix). Nu am fost acasa cand i l-a facut si am uitat sa intreb. Oricum se pare ca nu a plans deloc.

Loreen - pe unde umbli?

Gabitza - am vazut si eu luminile in seara asta (mai mult de nevoie ca a trebuit sa traversez Piata Universitatii pe jos si eram imbracata in fusta si cu o hainita de toamna si cu maneca scurta pe dedesubt) si intr-adevar anul asta s-au intrecut pe ei insisi.

Ada - sa se ia de mana cu vecinii mei; deja fug pe scari cand trec prin dreptul usii lor de frica sa nu deschida si sa ma ia la intrebari.

Mai voiam sa spun cate ceva, dar memoria e scurta. Urez multa sanatate bolnaviorilor (pe Teddy nu am vazut-o zielele astea, o fi Alyssa bolnavioara?) si mamicilor cu probleme! Si sa aveti numai copii cuminti ca sa stati bine cu inima si cu moralul! Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Ioana uau, te-ai relaxat la munte? Si eu care credeam ca te zbati printre dosare si alea, alea la servici. Bravo, natiune! Si pe langa casa mea. Eu de ce n-am stiut? Cand ai fost la targ, macar acolo sa ne fi intalnit .
Bv nu e Buc asa ca si targul e la dimensiuni reduse (si datorita locatiei), dar bine ca a fost si asa.
Despre examen nimic?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Aurasa, bravo Catalin. Dupa cate spui tu pe cat e de vorbaret pe atat e de harnicut.

Elisor, micuta blonda cu ochii de smarald. E atat de frumoasa Bia, ma lasa cu gura cascata de fiecare data cand ii vad pozele. Iar ochii Of saracuta ce “bubu” si-a facut in frunte. Inca un sa-I treaca repede.

Monu, ce fericita trebuie sa fi cu doua fetite. Tare dulce samburica din burtica.

OlgaMustata, welcome home. Cum a fost calatoria? S-a bucurat Maya la revederea camerei ei, jucarii, etc?

Ada_74, suna a vacanta de vis. Sa va bucurati, relaxati si sa petreceti cat mai bine.
Mi-e asa de cunoscuta faza cu incaltatul si pe Patrick il apuca mai ales in masina cand suntem numai noi doi si of course nu-l pot ajuta. Atunci I se pune pata sa se descalte si incalte la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am fost la doctor: Tudora e relativ bine, adica mai are inca urme rosii intr-o urechiusa, dar a zis ca e spre vindecare, asa ca i-a facut vaccinul de 18 luni, ca l-am tot aminat de vreo luna din cauza bolii. Dar Agata are otita la ambele urechi! Asa ca, i-a dat antibiotic 5 zile, nu e o forma grava, sa vedem cum vor evolua lucrurile. Eram sigura ca are, pentru ca de doua zile are tot 37.5 si o stare generala proasta. M-am cam saturat, termina una, incepe cealalta. Daca le tin un pic acasa sint bine-mersi, cum le duc la gradinita/scoala, le iau bolnave.

Mi-am luat o haina de iarna frumusica, lunga pina la genunchi, crem, groasa si calduroasa, dar usoara... sint foarte incintata, ca am gasit-o la o reducere (cu 100$ mai putin) intr-un magazin specializat pentru haine sport (SportExperts se numeste magazinul). Arata www.sportsexperts.ca/default.aspx?lang=Config" target="_blank">cam asa, numai ca e lunga pina la genunchi (eu i-am dat blanita jos, o voi pune cind viscoleste, ca atunci ma protejeaza gluga mai mare).

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Elisor - eu ii dau lui Catalin Nestle Junior.Am citit ieri in Mami ca a aparut si varianta cu miere,dar nu am incercat-o inca. Oricum cu formula asta el se impaca foarte bine.

Aurasa Alexandru 24+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput