Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
gabitzam spune:
Laura, noi am facut Priorix acum 2 saptamani, in manutza. Nu da nici un fel de reactii, cred ca nici dureros prea tare n-a fost.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
uau, Monule, e perfecta!
Mititica de ea!
V-ati dus la nani, ce-i cu linistea asta?
Uneori copiii mei se culca impreuna si seara asta e una din ele, asa ca dorm cuminti ca niste ingerasi, bine, mai tarziu o iau pe Bianca si o mut in patut la ea.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
babygirl spune:
am intrat scurt sa va spun ca ema n-are viermisori. maine primim si celelalte rezultate.
elisor spune:
Mai e cineva care da puiutilor lapte Nestle Junior? Am vazut ca a aparut varianta cu miere, ati incercat-o?
Babygirl, vesti bune, dar e concludent un singur examen? Stiam ca la copro e bine sa faci cam 3 analize sa fi sigur ca e negativ.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
ioanailincam spune:
Hello! Ne primiti si pe noi
? In sfarsit am ajuns si noi acasa si sunt apta sa dau raportul. Ma rog, ne-am intors de aseara, dar pe la 10.30 am picat lata de oboseala. Iar azi, printre picaturi, am citit cat m-au tinut balamalele.
Deci am fost si noi la munte, a fost placut, dar tare scurt. Iar din cauza ca se intuneca foarte repede nu prea am inteles mare lucru din aerul de munte
. Cam in fiecare zi am pierdut mai mult de 2 ore cu masa de pranz, pana ajungeam la hotel, pana ne mai invarteam era gata ziua. M-am bucurat ca pana la urma nu am stat prea mult cu grupul, ci am umblat cu colega mea - de fapt fosta mea colega
(care pana la urma nu a venit cu fetita si a avut disponibilitate pentru Ana). Ana a fost relativ cuminte (mai ales in ziua cand am stat mai bine de 2 ore la restaurant, iar ea a dormit tot timpul in scaunelul de masina asa ca am putut si noi savura bucatele), iar cand nu era si avea chef de nebunii oricum numai tac'su s-a ingrijit de ea pentru ca pe mine ma trateaza cu indiferenta
. Toata lumea a fost de-a dreptul socata cum se ducea numai la el, se agata de el ca maimuta numai sa nu o iau eu sau oricine altcineva. Sper sa revina la sentimente mai bune cat de curand ca ma cam chinuia gelozia.
A, sa nu uit, care credeti ca a fot piesa de rezistenta la week-endului? Pe cand stateam sambata la acel pranz interminabil colega mea a deschis un program TV in care trona pe o pagina reclama la Baby Expo din Brasov. Si cum seara aveam masa festiva in Poiana si noi am fost cu masinile (grupul era cu autocarul), am plecat mai devreme cu 2 ore si am dat o tura la targ (colega mea il ratase pe cel din Bucuresti)
. Este infinit mai mic fata de cel din Bucuresti (mai ales asta de anul asta cand mi s-a parut imens), dar tot am spanzurat 1 milion si ceva pe diverse de imbracat (carti refuz sa ii mai iau pana isi reconsidera pozitia de a baga in gura tot ce prinde).
Sim76 - felicitari pentru bb 2, sa fiti sanatosi amandoi; intra si tu si da o veste!
Monu - targul de care zici ca ai fost este cel de anul trecut cu produse din diverse tari? Ca stiu ca anul trecut mi-a parut tare rau ca n-am stiut de el si mi-am promis ca voi merge anul asta; insa evident ca am uitat, desi stiam ca e la inceputul lui decembrie. Zici ca mai tine pana in week-end?
Wow, chiar ai facut eco 4D! A fost si o fosta colega de unde lucram chiar de 1 Decembrie (a venit mai tarziu la munte din cauza asta) la faimosul Herghelegiu, dar nu parea prea impresionata de eveniment.
Laura25 - vai, spre rusinea mea nici nu stiu unde i-a facut vaccinul Anei saptamana trecuta (Priorix). Nu am fost acasa cand i l-a facut si am uitat sa intreb
. Oricum se pare ca nu a plans deloc.
Loreen - pe unde umbli?
Gabitza - am vazut si eu luminile in seara asta (mai mult de nevoie ca a trebuit sa traversez Piata Universitatii pe jos si eram imbracata in fusta si cu o hainita de toamna si cu maneca scurta pe dedesubt
) si intr-adevar anul asta s-au intrecut pe ei insisi.
Ada - sa se ia de mana cu vecinii mei; deja fug pe scari cand trec prin dreptul usii lor de frica sa nu deschida si sa ma ia la intrebari.
Mai voiam sa spun cate ceva, dar memoria e scurta. Urez multa sanatate bolnaviorilor (pe Teddy nu am vazut-o zielele astea, o fi Alyssa bolnavioara?) si mamicilor cu probleme! Si sa aveti numai copii cuminti ca sa stati bine cu inima si cu moralul! Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Ioana uau, te-ai relaxat la munte? Si eu care credeam ca te zbati printre dosare si alea, alea la servici. Bravo, natiune! Si pe langa casa mea. Eu de ce n-am stiut? Cand ai fost la targ, macar acolo sa ne fi intalnit
.
Bv nu e Buc asa ca si targul e la dimensiuni reduse (si datorita locatiei), dar bine ca a fost si asa.
Despre examen nimic?
Noapte buna!
Eli mami de
Andreas si
Bianca
NewMami spune:
Aurasa, bravo Catalin. Dupa cate spui tu pe cat e de vorbaret pe atat e de harnicut.
Elisor,
micuta blonda cu ochii de smarald. E atat de frumoasa Bia, ma lasa cu gura cascata de fiecare data cand ii vad pozele. Iar ochii
Of saracuta ce “bubu” si-a facut in frunte. Inca un sa-I treaca repede.
Monu, ce fericita trebuie sa fi cu doua fetite. Tare dulce samburica din burtica.
OlgaMustata, welcome home. Cum a fost calatoria? S-a bucurat Maya la revederea camerei ei, jucarii, etc?
Ada_74, suna a vacanta de vis. Sa va bucurati, relaxati si sa petreceti cat mai bine.
Mi-e asa de cunoscuta faza cu incaltatul si pe Patrick il apuca mai ales in masina cand suntem numai noi doi si of course nu-l pot ajuta. Atunci I se pune pata sa se descalte si incalte la loc.
nelia spune:
Buna! Am fost la doctor: Tudora e relativ bine, adica mai are inca urme rosii intr-o urechiusa, dar a zis ca e spre vindecare, asa ca i-a facut vaccinul de 18 luni, ca l-am tot aminat de vreo luna din cauza bolii. Dar Agata are otita la ambele urechi!

Asa ca, i-a dat antibiotic 5 zile, nu e o forma grava, sa vedem cum vor evolua lucrurile. Eram sigura ca are, pentru ca de doua zile are tot 37.5 si o stare generala proasta. M-am cam saturat, termina una, incepe cealalta. Daca le tin un pic acasa sint bine-mersi, cum le duc la gradinita/scoala, le iau bolnave.
Mi-am luat o haina de iarna frumusica, lunga pina la genunchi, crem, groasa si calduroasa, dar usoara... sint foarte incintata, ca am gasit-o la o reducere (cu 100$ mai putin) intr-un magazin specializat pentru haine sport (SportExperts se numeste magazinul). Arata www.sportsexperts.ca/default.aspx?lang=Config" target="_blank">cam asa, numai ca e lunga pina la genunchi (eu i-am dat blanita jos, o voi pune cind viscoleste, ca atunci ma protejeaza gluga mai mare).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Aurasa spune:
Elisor - eu ii dau lui Catalin Nestle Junior.Am citit ieri in Mami ca a aparut si varianta cu miere,dar nu am incercat-o inca. Oricum cu formula asta el se impaca foarte bine.
Aurasa 
Alexandru 24+ si
Catalin (3.06.2005)

Iulia Antonia