Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, voua va trebuie hainite groase la toti acolo, cu crivatul si zapada voastra! Frumusica haina, dar de ce i-ai dat blanita jos, ca mie tocmai blanita imi place

Voi cand le dati cadourile de Mos Nicolae? Diseara? Sau maine dimineata ii lasati sa le gaseasca? Eu i-as da diseara, sa-l prind treaz si bine dispus, sa pot si imortaliza momentul. Am sa i le pun toate intr-un ciorapel din acela rosu, sa vad cand prin un moment si il agat la usa sau la geam. Ca dimineata e cam ciufutzel cand se trezeste, si noi suntem pe fuga, cu cafeaua, facut sandwich-uri, imbracat...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata !

Tina - eu nu cred ca se ia .Toata sarcina mi-au curs balele dupa copilasi cu parul cretz si ochi albastri - dar nu s-a lipit nimic .
Acu ori a fost dragalasa mea prea incapatanata , ori n-am fost eu prea insistenta .
Imi pare rau ca nu va pot pune o poza sa-mi dati o parere , ca tot nelamurita sunt de culoarea ochisorilor . In dorinta mea exagerata ii vad verde inchis , apoi parca revin la realitate si spun ca-s caprui .

Ada 74 - Freya are alergie doar la oul mancat ca atare - ca mine si ca Alex de altfel .
E bine si asa ca sunt innebuniti dupa clatite , iar reteta pe care o folosesc e cu 2 oua

Dragutza mea sta si ea la masa de familie , cand nu e Alex prin preajma . Cum avem bucataria mica , nu incapem 4 si cand ne reunim , domnisoara e poftita pe scaunul special . Nu face nazuri , doar cere sa ajunga cu mainile pe masa .

Aseara ne-am distrat copios . Il banuiesc pe pustiulica de isparava , ca inainte de culcare Freya a inceput sa turuie in continuu p.tza si radea cu gura pana la urechi . Eu ii spuneam ca e rusine , ea mai cu pofta ii dadea inainte .

Iubeste cartile , le rasfoieste cu interes , vorbeste pe limba ei , vine sa-mi explice si da din cap de parca ma intreaba - intelegi .
Spre surprinderea mea nu trage sa le rupa ,nici nu le baga in gura .

Multa sanatate la toata lumea !!!! Sa auzi numai vesti bune si nu uitati sa va pregatiti ghetutzele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Nu bea nimeni cafea? hai, adunarea ca suntem pe pagina 2...

Aurasa mersi de raspuns, si Bia tot fan nestle junior.

Anca sarumana de complimente, cat priveste buba din frunte a uitat foarte repede de ea, semn s-ar putea sa-i ramana. Voi cum mai sunteti cu urechiusele?

Gabitza noi le vom da diseara cadourile, vreau sa-i vad bucurandu-se impreuna.

Nefe probabil asa si sunt caprui-verzi, soarele ii deschide mult, asa are ochii si Andreas cand verde mai intens cand caprui, in general vara sunt mai verzi. N-am mai vazut-o pe Freya de cand cu zambila, ai mai tuns-o?

Nelia sanatate Agatei! Frumoasa hainutza, chiar imi place, s-o porti sanatoasa!

Androix examen usor!

Ma intreb ce-or mai face multe dintre mamicile absente si puiutii lor, fara nume ca e lunga lista, poate cu ocazia sarbatorilor ne mai dau de veste.

Eli mami de Andreas si Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi

Mergi la inceput

Eu tare mult as vrea sa stiu de Gusta, mi-e dor de ea si sunt ingrijorata in acelasi timp. Cum s-o descurca mama ei cu Marutzu mic?

Mergi la inceput

nelia - multa sanatate domnisoarelor !

Elisor , multumesc pentru incurajari ! Am tuns moaca imediat dupa motz iar acum are parul relativ lung - inca nu-l pot prinde in coditza.

Nu ma pot abtine sa nu trec in revista fetele de la care mi-ar place sa primim o veste de Sarbatori :
- Andreea - mama lui Thomas , mariamunteanu , micorint , corni , mikka , simonaeus , alina_a , penguinica , luluku , andreea si mai era Alina , nu retin numele de familie , care a venit la prima intalnire de mamici - pe ea nici n-o mai vad in lista (sper sa nu fac vreo gafa ) .

V-ati mai gandit la intalnire ?
Gabitza cat tine targul de la Dalles , sau deja s-a terminat ?

Mergi la inceput

Monica, este targ la Dalles pana pe 24 decembrie, in fiecare zi de la 10 la 20:30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Mai dau si eu un semn de viatza!:)
Gabitza, Androix, Clara ma bucur ca nu ne-ati uitat.
Saptamana trecuta, adica de marti, au venit ai mei cu David. Au stat pana duminica. Nu pot sa spun ce bucurie mi-au facut! David este scump tare. Intelege multe, dar de vorbit mai deloc. Cand vrea ceva ne ia de mana si cu a-ul caracteristic (l-am auzit si la Andrei al Gabitzei in filmuletzul cu renul), ne duce unde are el treaba. Se scoala pe la 6 jum-7, si primul loc unde se duce e la combina, sa-i dam drumul la muzica. Ii plac melodiile ritmate, si danseaza, in sensul ca da din maini si topaie. E tare dulce. De vorbit, zice doar mama, cateodata tata si dedea. Pe cel din urma il spune prea multor lucruri ca sa ne dam seama ce inteles are.
Ce multe cuvintzele pronunta copii voastri! David iar sta la coada si la capitolul asta! Tarziu a stat in funduletz, tarziu a inceput sa mearga si cred ca tarziu va vorbi. Asta este, rabdare si iar rabdare!
De mancat mananca de toate iar laptele il bea seara pe la 11, in somn si dimineatza pe la 5 cand i se face sete. Lapte ii dam de tara, are mama o femeie care ii aduce lapte proaspat si este si verificat. Nu am avut probleme cu David pana acum. Laptele Junior nu l-a acceptat deloc, de asta am ales varianta asta. Apa o accepta doar ziua cand i se face sete. Ceai nici atat.
Cat priveste bona lui David, pot zice ca are multa rabdare cu el, il plimba dimineatza vreo 2 ore, se joaca cu el si culmea, cu bona, David, mananca bine. Cu noi se plictiseste repde si ne fataie prin toata casa sa manance.
Lui David cred ca ii ies premolarii, caci 2 nopti a fost tare plangacios. Se trezea noaptea si plangea ca din gura de sarpe. Nu mai pun ca i-am facut ROR si ii curge nasul de abia mai poate respira. Nu face febra, nu tuseste, doar nasul il deranjeaza.
Are o manie cu ordinea, ca orice lucru care i se pare nelalocul lui, il ia si ni-l pune in brate sa-l asezam la loc.
Cum v-a spus si Flori am iesit cu ea si cu Maya va vedem luminitzele in Centru. A fost frumos, dar cam frig. Copiii nostri nu au vrut sa stea la poze si pace. In multe poze i-am prins cu spatele.
Andra iti doersc sa ai o sarcina usoara!
Androix, Nelia bafta multa la examene!
Nelia faina tare haina, s-o porti cu placere!Sanatate Tudorei!
Elisor sunt fermecatori ochisorii Biancai!
Monu ce fetzisoara dulcica are micutza!
Adina sanatate multa Emei! Mi-e dor de mica vorbareatza!
Clara mersi pt compliment! Da, pot zice ca sunt mult mai linistita! Viata mea a intrat pe un fagas, dar trebuie sa mai astept ceva timp pana sa intre pe fagasul dorit!:) Dar nu prea mai am rabdare!
Flori, mult succes micutzei Picaso!:)
Inchei aici ca m-am intins cam mult si tb sa mai ajung si la serviciu.
Va pup si va urez Sarbatori Fericite si multe cadouri Puiutilor!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Am pus cateva poze cu David!
La puteti vedea
AICI

Gabitza
uite
ochi de veveritza!:)

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Multumesc pt info !!!! Ma temeam ca l-am pierdut si anul asta .

Pentru mamicile cu timp liber - e un targ de carte exclusiv pentru copii la teatrul Ion Creanga , pana pe 10.12 .
Am aflat azi dimineata ca Alex merge acolo maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Va pupam!

Incerc sa scriu cate ceva pana nu se blocheaza calcu. AM incercat sa ma uit la poze si numai geaca Neliei am putut sa o vad fara sa fac fitze calcu.

Elisor, pupam ochisorii albastri, sa treaca repede buba.
Eu ii dau Nestle junior dar nu am vazut inca varianta asta, am sa ma uit.

Targul se sarbatori de care intreba Ioana tine doar o zi, targul de suveniruri e pana uichendul viitor, cand incepe si kidex. Nu ai pierdut mare lucru de la cel al ambasadelor.
Monu, sa fie sanatoasa printesa mica si frumoasa!
Ah, cat ai dat pe siropul de artar?
Adina, bravo, oricum nu era mare bai.

Care dintre voi sunt pasionate de confectionat diverse decoratiuni, am luat de la magazinul de jucarii de langa spatiul de joaca pt copilasi din city mall, doua foarfeci care taie hartia ca ghilotinele acelea pentru poze de pe vremuri, franjurat. Sunt tare dragute si poti face din hartie sau carton tot felul de traznai, stelute de ex.
Acolo am vazut si stampile, 24 ROn un set cu vreo 4 sau sase bucati, diverse teme si pachete mai mari care aveau mai mult stampile si cred ca si altfle de vopsele.
Sper sa intru mai tarziu si sa citesc pe indelete si sa vad si poze, dupa alea cu zapada mor sa ma uit.

Pozele mele

Mergi la inceput