Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
Florentina G spune:
Fran, uite am gasit si eu ceva www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2308891&cp=2255956.2273442.2255960.2256552" target="_blank"> aici!
Imi aduc aminte ca era un spot publicitar cu copilasi care desenau peste tot dar culorile se vedeau numai pe hartia speciala! Cred ca despre asta era vorba!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
babygirl spune:
da, suntem mai bine, multumim. azi plecase deja mihai de acasa cand l-am sunat sa se intoarca sa ia scutecul cu kk. ema nu mai facuse kk de ieri dimineata.asteptam rezultatul.
androix,imi mai explici o data,pls unde-i jungle? strada, zona.:)
gabitzam spune:
Adina, te referi la locul acela de joaca de pe Lacul Tei cand o intrebi pe Androix de jungle?
Uite aici http://www.booboo.ro/
Este pe Laucul Tei, cum treci de parcul circului, venind dinspre Barbu Vacarescu.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Buna!
Ne "laudam" cu o patanie urata care ne-a speriat rau de tot, nu atat rana in sine (care nu e mare si a inceput sa se vindece, sper sa nu-i ramana semn) cat sangele care-i siroia pe fata, par, haine. Pentru o clipa m-am panicat ca nu stiam ce sa fac mai repede sa opresc sangele si nu vedeam exact de unde curge. Noroc ca n-am fost singura acasa, desi a recunoscut si Dan ca i se cam taiasera picioarele la vederea sangelui.
A uitat repede patania, dovada: baby expo, de unde am luat-o pe sus, era atat de fericita cu copilasii mai mari decat ea care o amenintau cu pistoalele prin castel, ea-i certa, nici n-am avut timp prea mult de cascat gura la standuri, desi ala a fost scopul vizitei. poate data viitoare. Aici poze de la babyexpo
Cornelia minunata Stefanuta! Ce bine-i vine, m-au amuzat pozele teribil.
Gabitza mie mi s-a strans stomacul vazand pozele cu tancuri, steaguri...amintiri triste si dureroase, dar mi-a placut pustiul blond de pe tanc, iar Andrei nu prea a parut impresionat de toata tevatura din jurul lui...a bagat si-un somnic...echilibristic.
Flore sunt impresionata de cerculete Mayei, Bia scrie la greu pe tot ce-apuca (apropo de tapiterii, avem si noi colectia scaune bucatarie aranajata) dar nu asa frumos, doar linii "suparate si furioase".
Sa nu-mi spui ca nasucul e lipit de vitrina cu bijuuri 
Ce putin mai ai.
OanaC superba protagonista si rochita e foarte frumoasa, asta-mi place tare mult.
Bea vazut party-ul vostru, arati bine, ca de obicei.
Androix mersi de urari (na, ca si eu multumesc cu intarziere, suntem chit
). Magazinele H&M sunt preferatele mele in Olandezia, au reduceri foarte mari, imi pare rau ca nu ai fost foarte incantata de cumparaturi ![]()
Andra inca o data FELICITARI! SA FII O BURTICA FARA PROBLEME (majore) SI SA DUCI SARCINA CU BINE LA TERMEN, despre culoare vorbim mai incolo.
Sim76 in sfarsit pot sa TE FELICIToficial! Sa-ti fie bine pe tot parcursul sarcinii!
Nelia felicitari pentru diploma Agatei, cred ca a fost un monent tare emotionant. Desi nu ma dau in vant dupa iarna va invidiez ca aveti zapada, aici se pare ca sarbatorile vor fi "pe uscat"
No, mai citesc pe ici pe colo si sper sa mai revin curand.
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
nefertari spune:
Elisor , Bianca ta ma da pe spate ! Are niste ochi albastri de ma baga-n fibrilatii ! Pupam sa treaca mai repede .
Cat mi-as fi dorit sa aiba si Freya ochii deschisi la culoare !
Aseara am urmarit cu interes cum avea grija de ursul de plus din dotare - ii dadea sa bea cu biberonul - noroc ca era apa , si-l tot invartea si nu stiu ce-i spunea pe limba ei dar banuiesc ca de bine, ca era tare mieroasa .
SA nu credeti ca ai mei nu sunt paraciosi ! Mutra mica vine plangand si bolborosind Aghi in sus , Aghi in jos , dar mai haios e cand vine Alex si spune ca i-a luat sora-sa ceva . Cand ma duc sa rezolv problema, nebunatica rade cu gura pana la urechi si fuge pe unde apuca .
E foarte ambitioasa , de multe ori ii spun lui Alex ca asta cand se face mare o sa-l cotonogeasca de o sa-i mearga fulgii ! Inca de pe acum il altoieste cand nu-i face pe plac . Pacat ca nu inteleg ce spune .
Fetelor , eu sustin initiativa Tinei de a ne intalni pe undeva , macar la un suc - sau poate organizam ceva la Mc .
Androix spune:
Clara, unde ai comandat cartea pe net? Aia de la carrefour e o jucarie nu e o carte, (cel putin eu asta am vazut in oferta, Monu, parca tu ai cumparat-o nu?) dar nici jucaria nu am gasit-o ieri. Bine nici foarte multa rabdare nu am avut ca sa caut dar oricum... Deci cartea eu o vazusem mai demult la sala dalles si era vreo patru sute de mii. Cu 310 mii adusa acasa e super rezonabil.
Scuze nu mai scriu nik ca tre sa fug sa invat ceva super naspa ca maine am examen si e atat de greu si nici n-am citit nimic pana acum.
Pup
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
nefertari spune:
Androix - bafta la examene ! Abia astept sa te vad mamica de fetita !
Apropo de cadouri de Sarbatori - noi am cumparat pt Mos Nicolae ursuletul Alfie de la V-tech , cel care trimite bezele - in amintirea celui pe care l-a aruncat la gunoi , o papusa haioasa , moale, mica si cu par lung - mai mult sa vedem cum reactioneaza ca din cate am vazut e interesata de tehnica - masini , roboti si da cu piciorul in minge mai ceva ca un baiat , un set pt masa cu animalute -castron,farfurie si ceasca si o multime de baloane
Pot s-o spun acum oficial - ARE ALERGIE LA OUA !Aveam oaresce dubii pana weekend-ul asta dar e demonstrata . Deh, mostenire de familie .
gabitzam spune:
Si Andrei e paracios, ma paraste pe mine la Costi si pe Costi il pareste la mine
Cum il cearta unul se pune pe un miorlait si dat cu piciorul in pamant sau palmuta in masa si fuga la celalalt si da-i si turuie gura.
Am mai prins niste cuvinte din limbajul lui. "nai" este gunoi, cum prinde o hartiuta sau o scama o ia si "nai, nai, nai" trage de usa de la gunoi pana venim sa-i deschidem sa arunce la galeata.
"atzi" este becul, nu ma intrebati de unde vine ca nu-mi imaginez
Sambata a montat Costi beculetele de Craciun pe balcon si a fost fericit, se tot uita la ele si ii dadea cu "atzi". Hai, ca acum ar mai suna a beculetze, dar eu i-am zis totdeauna becul.
Si tot ascultand la el mi-am dat seama ca de cate ori duce telefonul la ureche zice "a-dei", asta fiind Andrei. Pentru ca eu mereu iau telefonul si zic "Alo, Andrei? Aici e mama." Si el tot zice intr-una la telefon "a-deei maamaaaaa". Daca il intreb unde e Andrei nu arata la el, arata la calculator, ca am pus pe ecran poze cu el mereu. Mai zice un fel de "debe" la bebe, si zice de cate ori vede la televizor sau in vreo poza un copilas.
Mai devreme m-a sunat bona sa ma intrebe daca poate sa-l incalte pe Andrei cu ghetele noi, desi eu nu-i spusesem ca i-am luat ghete. Le-a luat Andrei din dulap si si le-a adus cand l-a imbracat sa iasa afara cu el. Si n-a mai vrut ghetele vechi. Si se uita in oglinda la el sa vada ghetele. Asta cu oglinda e dragoste mare. De cateva zile se tot uita la el in oglinda, se pupa, rade la el, face bau si fuge, se uita pe furis, e asa de nostim. Sambata cand am cumparat ghetele n-a vrut sa stea incaltat cu ele deloc, tipa sa i le scot.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Gabitza noi avem iepurasul baby bunny, chiar si xxx dar nu-i prezinta interes. Eu chiar nu stiu ce-o sa-i aduca mosul ca nu prea e interesata de jucarii, eventual o trusa de scule, scaune, trepte si alte lucruri mai baietesti.
Spune destule cuvintele printisorul rasfatat ![]()
Nefe ma bucur sa vad ca te-ai "intors". Sa nu mai pleci asa mult!
Relatia frate-sora si la noi e...zgomotoasa. Bianca e topita dupa frate-su, daca il are in casa eu pot sa nici nu exist, dar daca pateste cate ceva imediat aud un "mamiiiii"
Androix spor la invatat si bafta!
Anca sanatate lui Patrick, sa stii ca asa cum spuneau si fetele, scoaterea polipilor lui Andreas a avut numai avantaje, nu spun ca e cazul lui Patrick, dar e bine de tinut minte.
Denisa sanatate si lui Cristian.
Monicica dar ce urias ai, Bia nu are decat 79 cm si 11-11.200 kg
Eli mami de
Andreas si
Bianca
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> poze noi
monu spune:
Ola,
Androix bafta la examen. Cartea despre care vorbesti nu am cumparat-o. Eu am cumparat o jucarie gen ferma animalelor de la Cora.
Loreen cum se mai simte Delia? Ce mai faci? Cum a ramas cu bona?
Azi am fost la echo sa vedem bb2 care tot fetitza a ramas.
Este la fel de fitzoasa ca si sora-sa, adica are esarfa de cordon ombilical, si nu a binevoit sa se intoarca cu capul in jos. Sa nu ameteasca
Are 1.376 g si 29 de sapt. Ne-a facut si niste poze 4D dar sa vad acum cum le scanez sa le vedeti si voi. Dupa nasuc si falcute bucalate tot fata lu' tata e!
Si cred ca fetele vor semana intre ele.
Flori faina ideea cu intalnirea!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia