Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
OanaC, superba rochita, fetita si pantofiorii
Iar dupa zambetele tale nici nu zici ca te-a suparat asa mai inainte. Inteleg ca la studio n-ati reusit nici o poza?
Beatrice, se vede ca ati avut o zi faina. Ce fusta mini sexoasa ai
Imi place mult paltonul tau!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Oana uite ce scumpa-i fetitza si rochitza in pozele astea http://new.photos.yahoo.com/oanasof2003/album/576460762358996899/photo/294928803848905688/33 si aici http://new.photos.yahoo.com/oanasof2003/album/576460762358996899/photo/294928803848974241/80 si asta http://new.photos.yahoo.com/oanasof2003/album/576460762358996899/photo/294928803848942865/42asha ca, nu mai spune ca-i plingacioasa, cred ca era foarte obosita la atitea poze. ![]()
Nelia arunca si la mine niste zapada 

Cornelia sa-ti traiasca piriciosul vorbaretz 
Bea frumoase poze, iar tu esti sexy 

Cloreta spune:
Buna seara si de la noi!
Flori, ce fetita frumoasa ai, tu de ce nu apari in poze? De desenat si Teodora deseneaza dar nu asa frumos:)) Tine pixul ca un om mare dar trage niste mazgalituri de toata frumusetea. E bolnava dupa inimioare si ma pune sa ii desenez tot timpul. Avem o cuvertura de sascrificiu pe canapea si mai targe si pe acolo liniute.
Iulia, esti stralucitoare! Esti mai frumoasa si pari mai linistita ca oricand, sper ca viata ta e pe un fagas fericit.
OanaC, Eva e o papusica dulce si nu e deloc slaba, nu stiu ce vorbesti tu acolo.Ce rochita frumoasa i-ai luat!
Cornelia, e cel mai vorbaret baietel de la noi si cred ca le-a intrecut si pe fete ca el face propozitii:)
Gabitza, cred ca aveti ghete la fel ca a le noastre acum, doar ca noi le-am luat mai scump. Chiar ca sunt faine tare, merge foarte bine cu ele si are piciorusele calde cand venim de afara. Azi am scos-o cu cizmulitele si avea picioarele reci, e adevarat ca au fost doar 5 grade dar oricum. I-am dat caciula de la Tutu, e asa simpatica cu ea, nu credeam ca o sa o suporte din cazua blanitei dar stat moaca cu ea pe capatana de frig:)
Cartea cu ferma o avem si noi de mai mult de o luna, am comandat-o pe net si m-a costat fo 310mii cu transport, asa ca e bun pretul de la Carrefour, am vazut si eu. Pe Teodora nu o mai incanta asa tare si s-a dezlipit repede si traznaia aia care face ca animalele.
Mos Craciun, sper sa ii aduc unul mai ales ca stie de mos, cum il vede undeva zice moshu', moshu'.
Nu stiu daca v-am povestit dar tati a fost mos craciun niste ani la rand pentru niste prieteni cu copii. Era ata de real si de bun ca ma gandeam sa scot un ban cinsitit cu el LOL. Zilele trecute am scos o poza cu mine stand in bratele mosului si i-am aratat-o Teodorei si primul lucur a zis: mama. M-a recunoscut in poze, zic eu bucuroasa. Ei, a doua zi se uita intr-o revista si o aud zicand mama si aratand undeva o poza. Cand ma uit, Salma Hayek
. Hahaha, as vrea eu draga sa fiu ca aia. Scumpa de ea, poate isi doreste o maica mai frumoasa LOL.
Ultimul craciun la care tati a fost mos, a fost in 2004 pe viscol si trafic infiorator. Fusesem la mama sa luam sarmale si cozonaci ai eram in mare intarziere spre casa si mai ales la copilasii la care trebuia sa ajungem. Buuuuuun.
Ne ia 4o de minute sa traversm intersectia la pta Crangasi
si ajungem la bloc. Pe alee,o cucoana ramasese impotmolita in zapada cu un tico. Evu=ident il dau pe Adi jos sa o ajute pe doamna si ramanem noi intepeniti. Mai las si eu portiera sa se duca si i se rupe nu stiu ce ar si ramane usa atarnata frumos intr-o parte. In sfarsit, ajungem in casa si hotaram sa se imbrace de acasa in mos ca sa nu mai pierdem timpul. Ei si incep sa pun pe el costumul cu o perna pe burta legata cu un mare fular, barba si sprancene facute de noi foarte bine, caciula si manusi rosii, cizme si tot harnasamentul si iesim cu Adi transpirat de caldura si de nervi ( e si tare rau de caldura). Iesim la masina si vedem o doamna care se opreste in drum cu doua sacose: Vai, un mos craciun adevarat! NU veniti si la baietelul meu putin?
Mai asa m-am ofticat ca nu am putu sa o bucuram pe doamna aceea si mai ales pe baietelul ei de nu pot sa va spun. Eram in mare intarziere, oamenii aia ne asteptau cu sufletul la gura si nu puteam sa le stricam planurile. Vreau sa va spun ca am trait niste momente grozave in anii cat a fost Adi mos, nu pot sa va spun cum erau aia mici la vederea lui, cum se emotionau, cum spuneau poezii si cantecele in asteptarea cadourilor, cum se mirau ca stie mosul de toate prostioarele pe care le fac ( aveam biletel de la parinti) si cum se bucurau de tot ce scoate mosul din sac. E emotionant si distractiv in acelasi timp, iar replicile lor te fac praf.
In consecinta, ma gandesc sa incep de acum cu mosul, costum am si gasesc eu pe cineva potrivit.
Ah, am fost si noi la bazarul de craciun la care a fost Monu ( am facut rost si de legitimatii de intarre din fericire), vorba ei, mai nimic anul asta, fata de anii trecuti mare saracie. AM luat si eu manusa cu degetele de care spunea, e de fapt pentru baie cica dar e haioasa pentru distrat puisorii, i-am luat un ssrtulet de musama cica pt micul pictor (3 RON), si niste servete foarte frumoase, lucrate manual, panza de bumbac cu niste fructe rosii (5 RON set de doua bucati). Pe urma am intrat si la targul de suveniruri dar era mare balamuc, trei pavilioane de vazut si am mers in mare viteza, cam ce era si anul trecut era si acum. Am luat un dres dragut pentru Teodora, niste gargarite din lemn si cateva stelute de pasla pt aplicat te miri unde, o panglica de decor si cam atat.
Anul trecut mi-am luat o fust draguta si ieftina si niste argintarie, botosei de cojoc pt Teodora, oricum mai multe chestii.
Targul asta tine pana in week-endul viitor (cand va fi si Kidex) pentru cine e amator, intrarea e 3 RON si se deschide la ora 12.
Moama, cat am scris!
Pozele mele
nelia spune:
Cine mai vrea zapada??? Aici ninge de citeva ore si acum e alb peste tot, pina miine dimineata sintem ingropati in zapada. Tati deja nu se mai bucura, ca a trebuit sa plece la cumparaturi si a curatat deja prima zapada.
Dar Tudora e in extaz, se duce mereu la geam si arata afara, inca nu o numeste. A dormit astazi 3 ore jumatate dupa sania si alergatul prin zapada de la prinz. Si tot aduce ghetutele si geaca, sa iesim afara. Abia acum am reusit sa pun pozele si filmuletele in www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">album.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Florentina G spune:
Neatza!
Fetelor ma gandeam sa organizam o intalnire in preajma Craciunului, sa facem un fel de petrcere pentru copii si sa invitam si un Mos Craciun (Clara, ce zici, poate il convingem pe tati al vostru
). Anul trecut am fost la o intalnire de acest gen organizata de mamicile din sectorul doi care au intervenit la Primarie si le-a dat voie sa petreaca doua ore in holul primariei. A venit fiecare cu cate ceva si cu pachetele pregatite pentru sacul Mosului!
Daca ne-am organiza din timp am putea face ceva frumos pentru copii si de ce nu, si pentru noi!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
gabitzam spune:
Flori, cred ca o sa vina la tine Mos Craciun cu un Craciunel pitic la spital
Si facem intalnirea acolo ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Oana, am reusit sa ma uit si eu la poze
! Eva e o domnisoara tare dragutza in rochitza iar pantofiorii se ridica la inaltime! Chiar, ce numar poarta Eva la incaltzaminte ca m-am uitat si eu la Amazon sa-i iau ceva de incaltzat Mayei si m-am incurcat in marimi....
Beatrice, frumos atzi petrecut.... se pare ca romanii plecatzi sunt mai romani decat cei de aici! Noi nici n-am simtzit ca a fost Ziua Nationala!
Clara, eu nu apar in poze pentru ca eu am fost "pozarul". Ieri mi-a trimis Iulia pozele pe care le-a facut ea si apar si eu in una... de fapt apare burta numai, uite aici!
Mayei ii place foarte mult sa scrie si de cand a apucat pixul l-a tinut corect, probabil ca a studiat miscarea inainte! Cand are chef de scris imi cere "a, e, i, o, u" si isi face de lucru si cate o jumatate de ora.
Vroiam sa intreb de creioanele care scriu numai pe hartie speciala, cine imi da si mie un link....un nume? Canapeaua noastra deja a ramas insemnata si nu mai iese cu nimic pixul de pe ea. Am incercat cu tix, spirt, lapte, lamaie.... chiar nu stiu ce ar mai fi de incercat! Drept urmare Maya nu mai primeste decat creion!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
fran spune:
Buna !
Flori-aquadoodle se numesc seturile alea de scris, se gasesc la miniblu. Au un fel de carioca care se umple cu apa si o "musama" pe o fata alba(aia pe care scrie) iar prin interior colorata. Cand se uda fata alba-cu apa din carioca -apare culoarea -noi avem verde. Ideea e ca nu au decat o culoare-cum e musamaua pe interior si Iepuretelui nu-i place-ea vrea multe culori...Mai exista stampile pe acelasi sistem. Dupa jumatate de minut dispare ce a scris-se usuca apa si o poate lua de la inceput.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265454&cp=&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&origkw=aquadoodle&kw=aquadoodle&parentPage=search
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Gabitza, eu sper sa nasc exact la termen, nici o zi mai devreme!
iar doctorul imi spune de fiecare data ca o sa nasc de Craciun! ![]()
N-am de gand sa stau cocotzata in pat pana nasc, oricum zici ca am scaparici la talpi, cand e rost de plimbare sunt prima! Acum.... cum mi-o fi norocul si oricum ce vine de la Mosu' e oricand binevenit!
Vaaai Nelia, cat e de frumos la voi! La noi cica n-o sa ninga curand... se pare ca vom avea sarbatori fara zapada anul asta! Ar fi fost scaparea cu muntele dar cum avem planuri ce nu se pot amana.. ramane sa visam numai!
Tina
37+ cu
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
nefertari spune:
Buna la toata lumea !
nelia - m-a impresionat tare mult discutia voastra ! Si la noi se simte aceeasi lipsa de apropiere , de timp petrecut impreuna , mai ales ca noi , pana la venirea Freyei, eram tot timpul plecati in weekend-uri. Ne ramane totusi speranta !
VREM SI NOI ZAPADA !!! Chiar zilele trecute rememoram zilele copilariei noastre , cu zapezi mari , om de zapada , cazemate si batai cu bulgari . Oooof , ce vremuri !
Newmami - multa sanatate !
lucas - serivicul e OK , mai linistit decat ma asteptam dar deocamdata merge . Asteptam sezonul urmator sa ma apuc de cautat :))
omustata - multumesc pentru gandurile bune ! Chiar daca nu am scris , am mai citit din cand in cand si am fost cu sufletul alaturi de voi .
denisa - e adevarat ca poate face otita de la muci . Pana va hotarati cu batista poti folosi nemuritorul ser fiziologic administrat cu seringa . LA noi functioneaza cu succes de fiecare data .
Adina - sper ca sunteti mai bine azi !
Danelutza - ai grija de "ceas" si baga odihna cat cuprinde !
Despre noi - vesti bune , vocabular in curs de imbunatatire - la papuci - papei , bau cu mainile la ochi , ochi - ocu , Aghi lui Alex , eu sunt Moni , arde - ade .
Deseneaza pe tot ce prinde , are atractie la culoarea rosie . Am fost in weekend la Plazza , pentru prima oara fara carucior si era cat pe ce sa se urce in bradul L'Oreal. Ne-a alergat pe la toate vitrinele , "ne-am dat " cu scara rulanta de am ametit .
Vineri am ajuns la Arcul de Triumf , doar eu cu Alex si dupa lupte corp la corp ne-am asigurat un loc la gard sa vedem parada . La sfarsit a trecut pe langa noi Basescu si am dat mana cu el . Alex era in extaz !