Copiluti de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza eu sint, ca am vrut sa dorm dar m-a trezit soata
Florentina amm vazut-o pe Maia desenind, frumos stie sa tzina creionul si sa faca cerculete Ufff, eu nici macar nu i-am aratat Isabellei la ce se foloseste creionul
Oana tzi-am vazut catzaratoarea, mama, dar bine mai seamana cu a mea, toata ziua e prin oale si prin dulapuri. Pe aragaz nu pot lasa nimic, ca se arde tot, asha invirte butoanele si gasesc deschise toate ochiurile de la aragaz. Cel mai mult ii place butonul de la cuptor, ca se face lumina inauntru
Cit despre somn, noi stam bine, doarme 2 aproape 3 ore la prinz, sper sa n-o deochi.
Androix parca ma descrii pe mine, urlu si apoi pling, asta e. Am trecut si eu prin faza cu patutzul, dar... mi-am calcat pe inima chiar daca am vazut ca nu rezist, iar dupa citeva urlete adormea, asta cind era ora somnului, ca-n rest n-a stat niciodata in patutz, doar in primele luni cind dormea mult.

I-am cumparat si noi astazi bicicleta, aspirator si un lantishor mai grosut ca sa nu-l rupa, astea toate pentru mos Craciun. Pentru mami si tati, ciuciu, ca nici macar nu ne-am uitat. In schimb sint tare suparata ca nu gasesc masutza mult dorita de mine si care credeam ca o va utiliza cu mare succes Isabella, sa deseneze , sa se joace. De cite ori merg la magazinul care face reclama la masutza, cica... "inca nu au sosit", dar cind dom'le daca de aproape o luna tot intreb si la ce atzi pus in revista de publicitate, ceva ce nu avetzi ?
Ufff, dispar ca mi s-a trezit odrasla

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Florentina, ce putin mai ai! Cat despre pictorita, e super!

Eu la capitolul cadouri nu stau prea bine. De Mos Nicolae le-am luat cate ceva, iar pt. cadoul de Craciun astept salariul .

Stefan e tot insomniac. E un pic mai bine, adica nu ma mai trezeste asa des noaptea, dar se trezeste, de regula, la 6. Apoi doarme o ora la pranz, de pe la 11-12 si atat. Adoarme greu si doar cu mine seara si cu mama la pranz.

Ma bucur va v-a placut tititza . Ne-am distrat si noi pe seama lui, dar nu a parut deranjat, decat de faptul ca il incurca rochita la catarat. Cand s-a vazut in poze a zis ca e Maria .

Azi am constatat ca am doi paraciosi. Pana acum, Maria imi dadea mereu raportul: mami, Stefan a a facut cine stie ce. Azi, erau amandoi in masina, in spate si i-am dat un servetel Mariei sa isi stearga nasul. Dupa putin timp, Stefan zice: mamiiii, aia (asta e Maria) aupt! Ce?? a upt setzeele (sau ceva de genul asta). Si a tinut-o asa pana acasa. Maria tipa: nu am rupt, l-am desfacut in doua si el in tipa inapoi: aia a upt! Primul lucru pe care l-a facut cand am ajuns acasa a fost sa ii spuna lui buni ca a rupt Maria servetelele!

Face progrese mari la vorbire si chiar suntem un pic melancolici dupa bebe-ul nostru .

Va pupam si va dorim tuturor sanatate! Si noi suntem muciosi (si mici si mari)

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cornelia, ce m-a distrat cu piriciosii. Si la mine e la fel, Agata zice ca Tudora, Tudora se apara si zice ca nu... Si, mai nou, a inceput sa spuna si Tudora ca Agata a facut orice... o intreb unde a pus papuci: Agata, unde e bavetica (si-o da jos, nu mai vrea sa manince cu ea): Agata... si orice o intreb, nu stie, nu a facut ea, ci Agata. Daca e tati acasa, il baga si pe el la apa, daca o intreaba tati sau Agata ceva, zice ca mami a facut. Agata cind era mai micuta si incepuse sa vorbeasca deja, nu dadea vina pe nimeni, dar zicea ca ele, lucrurile au facut sotia.

La noi ieri a fost dans pe linie, destul de obositor, nebunie mare, dar copiii s-au simtit bine, mami a alergat dupa ei... Am facut poze, filmulete din pauze, pentru ca din timpul spectacolului nu am avut voie, ca aveau fotograful lor platit. Din cauza luminii si a nebuniei, nu au iesit cine stie ce, dar asa, sa vedeti atmosfera. A primit si diploma de abslovire a primei sesiuni.

Ninge!!! Am scos fetele afara si tati le-a tras cu sania, deja s-a pus zapada un pic. Am facut doua poze si un filmulet, sa vedeti iarna canadiana! La voi ninge?

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi pe aici. Aseara am avut o noapte ciudata. S-a trezit dupa 2 ore plangand si a trebuit sa o duc la tv la baby einstein si dupa aceea sa o pacalesc sa stea la noi in pat. Ca sa o fac sa adoarma a trebuit sa o pacalesc si am indrgat verzi si uscate despre cum o sa vina Mos Craciun si ce jucarii o sa ii aduca. In final a adormit dar am stat aproape toata noaptea pe margine de pat si dormind iepureste.

Azi am fost la un bazar de cadouri cu tot cu Alexia. In afara de faptul ca s-au calcat oamenii in picioare si nu au tinut cont de faptul ca mai era si un bb prin zona nu am gasit mare lucru. Am luat o manusa cu personaje de craciun si o paturica faina pt bb2 si.... sirop de artar. Abia astept sa fac clatite a-la canadieni si sa le pap cu sirop de artar.

cam atat de la noi. maine am emotii deoarece mergem la echo sa o vedem pe iulia antonia

Nelia, la noi nu ninge.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am venit si noi de la Studioul Foto, unde a fost de kko, adica felul cum s-a purtat Eva. Sint plina de nervi; acum e in camera ei, cu taica-su sa o puna la culcare si zbiara cit poate de tare. E treaza de la 6 am, acum e 1:15pm, a mincat, baut, kkt, jucat, dar are ea chef de zbierat si de nesomn Imi venea sa o iau la bataie la studio, asa de aiurea s-a purtat, a urlat, a stat numai cu degetele in gura de toate, numai de zimbit sau stat ca lumea nu!!! Exact cum ma asteptam!!! Copil ca al meu urlator nu mai are nimenea; tot timpul impotriva a ceea ce trebuie!!!

Cum am ajuns acasa a fost foarte vesela, asa ca am prins citeva minute ca sa-i fac niste poze. Acum se incarca; sint in albumul Christmas Dress Pozele de pe la mijloc spre sfirsit sint mai reusite; inca nu le-am selectat.

Mama, ce mai zbiara, imi vine sa ma duc sa-i ard niste scatoalce, sa se linisteasca!!! Numai cu comportamentul de azi mi-a scurtat viata cu 5 ani!!!

Sorry, da's foarte suparata, nervoasa, dezamagita ... si mai e si PMS-ul; toate impreuna!

Irda, o sa-ti trimit PM. Felicitari pt simburelul mic!

Fetele, multumim pentru aprecieri.

O sa scriu cind ma mai linistesc.

ps: sotul a cedat si a adus-o afara din camera

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Oana, unde e albumul? ca nu se vede.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Noi am fost azi plecati la cumparaturi si prin mall cu Alex la un festival de copii...
Ne-am cumparat si bradut foarte mare si bogat din ala cu tot cu pamant... Eu am oroare de bradul care trebuie sa-l arunc. Si cu ocazia asta il si pastrez...

Noi pe 1 decembrie am fost la ziua Nationala la un party cu muzica Bach si altele care nu ne-a placut deloc, dar am stat la dineul care a fost dupa concert, care a fost fain. Mancarica romaneasca si un loc superb...

Poze:

ZIUA NATIONALA

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Super poze Bea. Si ce adidasi avea Alex? cu luminite? Toata distractia si masa au avut loc la Glipkotec?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Gata, s-a incarcat albumul.

Monu, atunci nu se vedea ca inca nu era gata. Acum daca dai click pe numele de mai sus se vede (ori in semnatura, la Eva's Christmas Dress).

Ce credeti ca face fiica-mea acum? Se joaca! Ce-i ala somn???

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Oana, faina rochita si fetitza.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput