Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
Oana C spune:
Flori, am vazut si eu desenatoarea mica. Wow!!!! Ce frumos tine ea pixul si cite cerculete a facut!!! Eva face numai V-uri si linii ; dar tine creionul ca pe bita si se plictiseste repede.
Si caciulita din aceea a avut si Eva la 6-9 luni (era de 12 luni, dar fiica-mea are capatzina mare). E de la Children's Place, parca ...
Monu, Gabitza rabdare cu dintii si maselele astea
Las' ca mai are citiva si termina. Noi sintem la ultimele 4 masele din spate. In stinga jos e foarte iesita in relief, nu stiu cind o sa iasa din piele. Si Eva e f nervoasa si iritabila, dar cred ca e si de la "virsta".
O sa pun poze cu rochita miine, duminica, pt ca atunci o sa o iau la studio pt portrete si tot atunci o sa-i facem poze si cu camera noastra.
Mie mi se pare draguta rochita, simpla, nu super-bestiala.
Babygirl, Eva a fost treaza si anul trecut de Revelion. Adica am culcat-o noi la ora normala, dar s-a trezit din cauza artificiilor, chiar cu vreo 5-10 min inainte de 12 noaptea, asa ca am tinut-o treaza pina la trecerea in anul nou, am facut poze, video, a gustat fata si niste sampanie nealcoolizata (si apoi ma tragea de mina sa ii mai dau paharul sa bea). Anul asta nu stiu cum o sa fie, pt ca ea merge la culcare pe la 8pm, apoi nu se mai trezeste pina dimineata.
Noi nu aducem Mos Craciun, dar cred ca o sa se sature de ei in New York, pt ca mergem chiar cu o saptamina inainte de Craciun. O sa ii dam cadourile dimineata de Craciun; i le punem pe linga brad, scoase din cutii, gata de joaca, doar putin acoperite, cele mari, si impachetate frumos, dar tot scoase din cutii, cele mici. Deja i-am cumparat aproape tot ce am vrut. Mai avem de cumparat un set cu uscator de par, ca e fascinata de al meu, plus un set cu litere magnetice.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Si Eva spune multe cuvinte, unele impreuna, nu le mai insir aici. Spun doar ultimele "realizari": raspunde si ea ca are 2 ani si ca o cheama Eba (da, cu B); ii place f mult sa spuna "come back" ![]()
Ceea ce ma ingrijoreaza in legatura cu ea, e ca acum cam 3 saptamini am facut prostia sa o invat ca are unghii (ca noi am inceput cu "hands", "feet", "fingers", "toes", pe linga celelalte parti ale corpului, acum a invatat de "nails") si de fiecare data cind vreau sa ii tai unghiile se comporta ca traumatizata, se face alba la fatza, incepe sa tremure si sa isi ascunda miinile. Pina acum nu a facut asta, iar eu nu am ciupit-o absolut niciodata de cind s-a nascut, abia dupa ce a vazut ea ca unghiile alea pe care le tai sint ale ei.
Ma streseaza si pe mine cind face asa; azi abia i le-am taiat, dupa 3 saptamini, cu ajutorul sotului si de-a lungul a 30 min de teroare pt ea ![]()
Plus ca nu mai vrea sa doarma ziua deloc!!!
Pica de oboseala, avem acelasi ritual de somn in cursul zilei (lapte, citit carticele muuuuulte de tot, cintat), dar cind ajungem la faza cind trebuie sa adoarma, incepe sa urle, sa se zbata, sa se ridice in picioare, numai sa nu adoarma; si atunci cind adoarme, doarme vreo 30-45 min. Daca o aduc inapoi la joaca e bine si vesela, nu are nimic.
Asa fac toti, sau trebuie sa am niste "discutii" de educare cu fiica-mea? 
Denisa, noi avem "batista" de cind Eva avea vreo 7-8 luni. Am folosit-o cu succes inca de atunci si ne-a salvat de la multe nopti nedormite si mese nemincate. Acum cred ca Eva e la faza cind nu vrea sa faca asa cum vrem noi, pt ca atunci cind e racita si incercam sa ii curatam nasul se zbate si urla, dar cum oprim aspiratorul, cum se opreste instantaneu din zbierat, ia "batista" si si-o duce singura la nas.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Avem si noi un album nou, Nov 3, 2006.
Iar daca va uitati la pozele din albumul 82 - 7 months, o sa vedeti ce gogoshica era Eva atunci si ce pui de aprozar a ajuns acum. Flori, acolo sint si niste poze cu caciulita respectiva. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Androix spune:
Adina, nu vreau sa rasucesc cutitul in rana dar Mihai e liber si de Craciun si de revelion, mai bine zis o sa aiba o mini vacanta ca nu se duce nici intre ele la munca. In schimb TOTI colegii lui de la stiri muncesc si de craciun si de revelion. Pana acum faceau cu randul care vroia liber de craciun muncea de rev si invers. Anul asta cu integrarea baga toti.
Bine ca a scapat de-acolo.
Cu petrecerea de reveliona nu stiu cum va fi ca nu stiu nici noi unde vom merge. Inclin sa cred ca vom sta acasa totusi doar noi 3 aaa si cu burta
Anul trecut cu nebunia aia de petarde si artificii Filip a dormit dus si s-a trezit pe la 3 ca nu era in patutul lui si amortise. Si anul asta cred ca pentru el cel putin va fi o zi obinuita. Pentru noi o sa intind masa in sufragerie, o umplu cu bunatati si stam la televizor ca pensionarii, daca om avea ce sa vedem, daca nu o sa iau just in case 3-4 filme bune pe dvd si facem noapte de cinefili.
De craciun inca nu i-am luat nimic, dar vreau sa ii cumpar o carte, aia cu animale care are niste clape pe margine si cand le apesi scoate exact sunetul animalului desenat pe ea. O sa-i pun cadoul in ghetute
si o sa-i povestesc ca a venit mosul, bla bla. O sa stie cine e mosul pentru ca anul asta n-o sa mai lipsim de la serbarea de craciun de la pro. Acasa nu aducem mos, de la anul. Noi dam cadourile dimineata, nu de alta dar in ajun stau pana noaptea tarziu sa fac bradul. Stau pana tarziu din cauza ca toata ziua mama coace cozonaci in bucataria mea iar eu trebuie s-o ajut macar daca dupa aia tot ma laud ca i-am facut eu ![]()
Am vazut doi plimbareti dragalasi
mah da frumosi mai sunt! Are David niste obrajori bucalati de-ti vine sa-i tot pupi. Nici Maya nu e mai prejos cu ochisorii ei de veverita.
Margott, mai scrie si tu cate un mesaj 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
fran spune:
Buna!
Brrr, vine iarna !
Am primit de la Paul lista cu jucariile pe care le-a cumparat pana acum. Woaw, cred ca o sa ma bucur de ele cot la cot cu Iepu'...
Flori-ce fetitza maricica are mama, si frumusica foc
Adina-in 2 ore? Noua mai repede de 5 zile nu ne-au dat pana acum rezultatul la copro. Ba chiar mi-au explicat "pe larg"-ultima dat cand nu a fost gata nici dupa 7 zile-ca e pus la "insamantat"(?) si e imposibil sa ne dea raspunsul mai repede
Cadourile de Craciun inca nu le am, cele de Mos Nic le-am ascuns mai bine dupa ce ai zis tu ca le-a gasit Ema :) De Craciun cred ca ii dau cadourile pe 25 dimineata, iar bradul il facem pe 24 noaptea dupa ce adoarme ea. In ideea ca o sa fie destul de surescitata de brad si cadouri si ma gandesc ca nu o sa mai vrea sa se culce daca le vede seara.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Salutare!
Din fericire nu s-a intamplat nimic azi noapte decat ca am avut contractii dureroase mai toata noaptea plus ca acuim abia ma misc din cauza durerilor de spate.
Multumim pentru aprecieri... eu sa va spun sincer cand o vad pe Maya asa trasa la fatza in poze nici nu imi vine sa-i mai fac... ca drept dovada astea sunt primele poze pe care i le-am facut de cand am fost la nunta la Brasov, mai exact de pe 2 octombrie
Oana, mey dar ce le coace fata ta acolo! Am vazut si caciulitza, eu am remarcat-o la voi de cand ai pus poze cu Eva prima data! Am facut o comanda la Children's Place si au acolo niste pulovarase dungate foarte dragutze la care existau si caciulitze asortate dar din pacate nu era in stoc marimea Mayei asa ca am luat numai pulovarase pentru amandoi
. Si se pare ca ne confruntam cu aceleasi probleme! Maya nu mai doarme la pranz decat maxim 20 de minute iar seara se culca mult mai tarziu decat de obicei. Iar despre unghii..... nu vrei sa sti ce unghii are la picioare! Am incercat de nenumarate ori sa i le tai si nu reusesc! In somn smite imediat iar de bunavoie nu sta nici de nici o culoare! La manutze i-am taiat asha...una cate una cand am prins-o dar la picioare e mai greu ca sta tot timpul incaltzata si nu prind descultza decat seara, inainte de culcare
Fran, sotzul tau deja a ajuns in State? Super! Vine cu cadourile exact cand e nevoie de ele! Si la Scarlat Longhin tot in doua ore se da rezultatul indiferent ce analiza faci! Am inteles ca au niste microscoape computerizate, probabil ca depinde si de aparatura din dotare!
Androix, ne-ai tot spus ce aparat foto shukar v-ati luat dar poze....nimik! Mai baga si tu cateva ca nu l-am mai vazut pe Filp de asta vara!![]()
Ma duc si eu sa-mi spal podoaba capilara ca se cere efortul!! Dimineata cand ma trezesc abia daca-l descurc un pic si il prind intr-o coada cu care ma prinde a doua zi dimineatza... asha ca nici nu mai tzin minte cate zile au trecut de la ultima spalare!
Pupici!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Irda spune:
Oana, am vazut noile poze cu domnisoara Eva
si nu mai zice mai copilului "pui de aprozar" ca-i o frumoasa si-o lunganaaa.
Pupe mama pe ea de scumpa
...mai citesc ce mai scrieti pe aici si tu si Adriana si ma bucur de fiecare realizare a copilasilor!
Pupicei
Irda
cu bb2 - 5 s+1
si Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
Androix spune:
Oana, ti-am vazut si eu puiul
dar in nici un caz de aprozar. M-a dat pe spate cum a intrat ea in dulap printre oale
si p-orma ce fetisoara nevinovaa scoate la inaintare. Mi-au placut pozele.
Eu sunt cu nervii prastie 

De cand e mucios Filip a declarat si cea mai drastica greva a foamei de cand e el: azi a mancat o juma de biberon de lapte si doua lingurite de supa si pana diseara nu am mari sperante sa mai inghita ceva. Si asa o tine de trei zile. Tusea nu pare sa-i treaca, mucii s-au ingrosat semn ca se vindeca (scuzati detaliile), nu vrea sa adoarma decat la mine in brate si eu asezata ori pe canapea ori pe patul mare. Patutul lui a inceput sa-l friga la cur! Oricat de somn i-ar fi daca il pun in patut racneste minute in sir pana ma duc si-l iau de-acolo. Din cauza urletelor ma enervez si tip si eu la el, fapt care nu face decat sa-l sperie si sa urle si mai tare. Uite asa ne invartim in jurul cozii, apoi el adoarme fericit la mine in brate, iar eu plang ca iar mi-am pierdut cumpatul si mor de necaz la gandul ca soacra-mea probabil n-ar fi urlat la el nici daca i s-ar fi suit in cap.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gabitzam spune:
Buna fetele! Liniste multa azi. Dormiti?
Am fost mai de dimineata la sala Dalles, la targul de cadouri de Craciun. Am ajuns in jurul pranzului si nu era prea aglomerat. M-am uitat sa vad ce sa-i iau lui Andrei de Mos Nicolae. Ca dulciuri nu prea maninca, nici nu stiam ce sa-i pun in ciorapel. Am gasit acolo turta dulce, gen de casa, foarte moale si bunutza. Am luat in forma de casuta, de ciupercuta, de inimioara si de Mos Craciun. Avea mai multe forme.
Iar de la Casa Retro i-am luat o papusa=marioneta, din aceea care se trage pe mana, foarte frumusica si destul de ieftina, 6lei. Eu i-am luat catel, dar avea mai multe forme. Si tot de acolo i-am luat un joculete de lemn, cu niste inele colorate care intra pe o tija, si in final se asambleaza un fel de clown.
Aveau chiar la standul de la intrare papusi Anne Geddes, super dragalase, la 90 si 100lei, iepurasi, veverita, gargarita, ursulet si floarea soarelui. Daca as stii ca-l tenteaza pe Andrei, i-as lua, dar sigur nu l-ar interesa, are o multime de plusuri acasa, il atrag pe scurte perioade de timp. Iepurasul alb ar fi minunat pentru o fetita (www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2303047&siteID=BmCoTtydQ6o-0zuMG07AvYCt5axGgY2Sgw" target="_blank">asa arata). Adina, sper ca ai ajuns sa-i iei. Cand am vazut iepurasul imediat m-am gandit la tine si la Ema, de aia te-am sunat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla