Copiluti de mai-iunie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
babygirl spune:
denisa,pacatoase otitele astea.stiu pt ca dupa sarcina m-au incercat si pe mine 3. este nevoie sa-i luati o proba di ureche pt a-i da antibioticul potrivit. despre batista bebelusului iti pot spune ca este f.eficienta.noi o folosim de la 6 luni.se va impaca greu cu ea, dar scoate toti mucisorii aia pacatosi.sanatate!
Amanam intalnirea!
nelia spune:
Androix, bafta multa la examene. Si eu am miercuri si nici eu nu am invatat. Ma pregatesc sa duc artista la repetitie, la 11 o are pe prima si la 16.30 pe a doua. Trebuie sa se imbrace in blugi si tricou alb si aseara tot probind mi-am dat seama ca toti blugii ii sint scurti si sint superprespalati. Cred ca ar trebui sa-i iau totusi o pereche de blugi...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
monu spune:
Ola, noua ne ies ultimii canini (de jos) si facem o pauza in asteptarea celor 4 masele (cred ca molarii). Oricum este intr-o stare de agitatie super enervanta. Nu te mai intelegi cu ea. Numai prostii face, nu sta locului, nu ii convine nimik ... am nervii pe moatze!!!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
I-a iesit un premolar lui Andrei, dreapta jos, in stanga sta sa plezneasca. A facut greva foamei, azi a mancat doar un crenvusti si fructele de la ora 10. De atunci n-a mai vrut nimic, a mai rontait un covrig cand si cand. Este foarte nervos si irascibil, maraie, nu ii intru in voie mai deloc.
Azi am fost in Cora de dimineata, nu mai fusesem de mult. Am vazut ca au mult mai multe jucarii decat la Carrefour, dar nu m-a convins nimic totusi. Erau frumoase, dar nu mi s-au parut potrivite pentru Andrei, nu am vazut ceva sa zic ca l-ar atrage sigur.
Am cumparat pentru noi un DVD player, super oferta, 99RON, citeste si DivX. Asta pentru ca nu mai scapam de Andrei, ne acaparase televizorul nostru, nu mai puteam vedea nimic in afara de Baby Einstein sau desene. Asa ca am zis ca iau cel mai ieftin DVD player si il pun la televizorul din camera lui. Si mi s-a parut super pentru banii astia, se vede foarte bine.
Pe seara am ajuns sa vedem luminile din oras. Incredibil de multa lume, era prin centru ca la defilare. Prin multimea aia am vazut o gravidutza dragutza foc, Florentina
Eram prinsa in trafic in masina, n-am putut sa opresc. Foarte faina atmosfera prin centru.
Vorbeati de otite. Eu am facut otite repetate in primii doi ani, tot din cauza mucozitatilor, care se eliminau prin ureche. Pe la 2 ani m-au operat de polipi si cica asa am scapat, dupa cate zice mama.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Florentina G spune:
Saluatare!
Deci ne-ai vazut Gabitza!
Am iesit si noi sa vedem luminitzele, ne-a scos in oras Iulia (Margott)
. Cu ocazia asta l-am revazut pe David care este foarte cuminte si arata super! Ne-am tinut de manutza si nu mi-a venit sa cred ce diferentza este intre "pernutza" lui si manutza Mayei!
Intr-adevar aglomeratzie mare in centru, o multime de oameni cu copii mici in general. La un moment dat se intersectasera doua carucioare de gemeni, parintzii s-au oprit sa schimbe impresii si se stransese o gramada de lume in jurul lor
!
Am facut si poze, le descarc acum si va arat si voua daca a iesit ceva de ele!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
gabitzam spune:
Daca era si Iulia cu David, chiar imi pare rau ca nu s-a putut sa oprim sa va trag de maneca.
Adina, voi ce ati facut? E bine Ema? V-ati mai reunit la tine?
fran spune:
Monu-da-i nurofen seara, macar peste noapte sa va odihniti-si voi si ea. Eu i-am dat cam o saptamana in fiecare seara cand au iesit caninii -pedi a zis ca e ok. Nu vreau sa iti stric sperantza in pauza de dupa canini dar...Iepuretelui i-a iesit ultimul cam acum o luna si deja are o maselutza umflata...din ultimele 4. Desi pe la 2 ani ies in medie ...
Ceai de tei cum zicea TDI ii mai dau si eu si doarme mai bine dar...face kaki mai moale, asa ca daca mananca struguri nu ma risc sa-i dau si ceai. Se zice ca la unii kinderi actioneaza ca o cafea, dar la noi e ok
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Am pus aici cateva poze cu noi!
Acum fug la pat ca m-au apucat niste contractii cam ciudate... Am carat-o pe Maya in bratze in seara asta, nu foarte mult ca mai mult a dus-o Iulia.... o sa iau un No-Spa si sper sa n-am surprize neplacute!
Va pup! Noapte buna!
Tina
37+ cu
si www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcrd20050518_2_Maya is.png" target="_blank">
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
gabitzam spune:
Iulia, mi-era dor de ochisorii de veverita ai lui David! Mai pune-ne poze cu el!
Flori, ma uimeste asta mica a ta, tine creionul in mana ca un om mare. Eu nu i-am aratat lui Andrei inca ce-i un creion si la ce foloseste.
Am uitat sa va zic ca i-am luat azi lui Andrei ghetute Bebetom, din pavilionul H, de la acelasi magazin unde cumparam mereu. Sunt super, din piele, imblanite complet, cu taloneta. Au siret in fata si fermoar pe lateral. Au costat 94RON si aveau albastre, bej si roz. Noi am luat bej. Au lucruri tare faine la magazinul acela.
babygirl spune:
Gabi, intalnirea n-a mai avut loc, iar luni facem coprocultura la Medicover. Acum am vb cu prietena mea care lucreaza acolo, iar luni il trimit pe Mihai cu scutecelul. Enterocolita nu-i sigur pt ca n-are simptomele specificie. Numai sa nu fi luat vreun bug de afara..La cat cade, cat baga ea mana in gura este posibil. Facem oricum analize complete ca sa fim noi linistiti si ca sa putem reprograma intalnirea. Am inteles ca in 2 ore primim rezultatul.Faina treaba, nu? Ai vazut cumva la magazinul din H hainute pt Craciun? Daca nu gasesc pana la Craciun o imbracam in ingeras(vorba vine). Avem o rochita alba,lunga, eleganta.
Mamicilor cu sotii in PRO, sotii vostri sunt liberi in noaptea de Revelion? Am inteles ca e mare nebunie cu Revelionul asta, intrarea in UE. Mihai are toate sansele sa munceasca.
Apropos de revelion, v-ati gandit cum vor petrece copiii? Eu sunt hotarata sa o las sa topaie pana cade de oboseala. Poate asa o culcam linisititi si ne putem vedea de distractie. Asta in cazul in car Mihai munceste, iar eu merg la mama, unde va fi party cu lume multa.
O sa facem o incercare luna asta, cand o vom sarbatori pe mama.
Cum pregatiti copiii de Craciun, mai ales de Mos? La voi vine Mosul (un tatic, un bunic..)? Voi cand le dati cadourile? In ajun sau dimineata de Craciun? Siiii...ati ascuns de ei jucariile pt Craciun? Siii...ce le veti spune cand vor aparea rude cu alte cadouri? Sunt tot de la Mos?:)
Flori, iar m-ati lasat cu gura cascata. Nu numai ca tine perfect creionul in mana, dar mai si face cerculete azi-maine..BRAVO!!!