Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi, cred ca o sa ii faci o surpriza furmoasa daca ii tzii ziua cum vrei...doar ca ea va fii foarte dezamagita ca va stii nu ii tzii ziua de nastere deloc.
Vad ca impliniti 9 ani, si eu i-am tinut ziua la Sandra cu colegii de clasa ca si-a dorit f mult asta. La anul vreau sa ii tin ziua la un magazin care are loc amenajat pt copii si e doar 300.000 chiria pt 4 ore , duc eu mancare si tot ce trebuie...Eu zic ca merita decat sa imi fac tambalau acasa. Azi vara mi-a urcat nebuna de vecina ca copii se jucau ascunsea si mi-a zis sa faca liniste ca pe ea o deranjeazasi era ora 18-19...
La multi ani va urez de pe acum ca poate in 12 voi uita...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mdaaaaaa nu stiu cum o sa fac dar poate e o idee buna sa vb cu parintii.
Si la noi sunt multe locuri unde se fac petrceri dar bianca mea nu vrea ca sta putin cica asa ca ... stiti parac si mie mi e drag sa i fac petrecere ca la carte si cu tema adica anul asta copii vor veni cu masti. ii pun sa danseze ca chem cam la egalitate dar anul sata sunt cam multi vreo 15 ce ma fac? dar m oi descurca eu .
i a dat idei de meniu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Aici unde ti-am zis eu este mocheta pe jos, topogane si nu mai stiu ce, si sunt niste gagici care vin si ii picteaza pe fatza , au catalog si copii se distreaza foarte bine.
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC00961.jpg Uite aici o pictura de la ultimul chef acolo...
Crede-ma ca eu nu as mai face acasa ce conditii sunt acolo...
A si parintii s-au specializat, se face si pizza acolo si aia a comandat pt copii de mancare, au dus tort si suc si gata...
Decat acasa mai bine acolo pt aia 300.000 nu merita deranjul in casa.
Pacat ca nu am stiut azi vara mai repede, eu am aflat de locul asta dupa ce am facut invitatiile si era prea tarziu sa ma apuc sa ii sun pe toti ca s-a schimbat locatia...

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am reusit sa ma enervez de dimineatza cu -rile astea d-aci,sper sa ma enerveze bine si sapatamana viitoare,ca sa ma impulsioneze sa plec Nu ma deranjeaza decat ca din cei trei dobitoci unul are 24,altul 37 si celalalt 60 de mil / luna si eu ... 12 si dupa ce ca eu mai si lucrez ceva,are tupeul sa mai si comenteze ala cu 60 - greseala fatala ( si dupa ce comenteaza vine si ma "linge" cand vede ca m-am enervat )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Dana.. ca ti-a luat sotul cafea...
Chiar cine fumeaza dintre voi?
Eu ma inscriu din pacate Nu am putut sa ma las..sunt dinaia inraita
Moni nu te enerva ca iti dauneaza la neuroni si nu e bine sa ramai cu putini Apropo...ce tolanit statea Ghitza pe pat in clip..asha sta si sotul meu cand se uita la tv, numai ca el sta pe o parte nu pe spate

Albumul nostru

Mergi la inceput

Eu nu fumez (nici nu suport) dar pap in schimb ciocolata

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, asa se intampla de obicei cand vine un moment de cotitura. Se-ntampla ceva ca sa poti face mai usor alegerea. Eu sper sa reusesti sa faci cea mai potrivita alegere.
Acum, sincer, eu iti spun ca banii pe care-i castigi nu-s foarte multi daca stau sa ma gandesc la munca ta, la stres si la responsabilitati.

Bianca, 300.000 lei mi se pare o suma EXCELENTA. Eu chiar n-am auzit de chirii atat de mici si pentru 4 ore. E foarte bine. Normal ca in aceste conditii se merita sa faci petrecerea acolo.
Eu nu fumez. N-am fumat niciodata. Dar cafea beau cu deosebita placere.... sunt o maaaare cafegioaica .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

BIANCA nu imi mai aminti - toate filmele/pozele mi le strica cu ciolanele lui
Mi-au trecut nervii instant, ca i-am raspuns pe loc si a fugit repede din zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCAS nu i pb de bani pt ca oricum tot acolo ajung dar nu se compara noi am fost la multe petreceri in locuri din astae ca s multe la buc dar distractia n a fost nici pe departe ... mai ales ca eu ii chem si clovn

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata.
La Multi Ani Angelo!`
Cosmi, cred ca o petrecere surpriza ar fi minunata. Cat despre meniu, la atatia copii......Eu as face doar aperitive si dulciuri. Am eu o carte de bucate unde erau niste idei de sosuri care merg cu biscuitei sarati sau painica: sos de branza/ de peste/ de masline( groase, nu te gandi ca le vezi curgand pe covor sau parchet). EU una asa o sa fac daca ma voi petrece.

Mergi la inceput