Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)
Raspunsuri - Pagina 29
Bombonicaaaa spune:
Si eu cand sunt singura pe aici , voi le dormitzi de rupetzi acum ![]()
Multumim tare mult pentru urari fetelor 
la fel le dorim si noi tuturor bebeilor ,sa fie sanatosi,voiosi, sa creasca mari si cumintzi 
Bravo Emma pentru mersul singurica
Am vazut reclama de la Metro 
deja ma bate gandul sa-mi iau repede bilet de avion sa nu pierd oferta
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
Neatza gagici...
Bravo Emma
, vad ca umbla foarte bine si chiar ii place.
Denisa lasa draga ca se subtiaza ea ca doar acum e bb si daca va semana cu tine se va face inalta subtirica si frumoasa
vezi ca te ajuta socrii la ceva mai Denisa...
Cum ai fi filmat-o daca erai singura?
Videoclipul cu calutul e mortal...de cate ori ma uit pe pagina ta ma uit la clipul cu calutz...ce dulce e cum da din cap...
Sa nu stergi clipul ala niciodata 
Bombonicaaaa normal ca erai singura pe aici la ora aia..
La multe lunitze Angelo, pui de Maraki
mai ai putin si faci 1 anishor...sa cresti mare si cuminte.
M-am trezit si eu cu noaptea in cap si al meu fecior doarme inca de aseara...imi face surprize cand nu ma astept...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Buna dimineatza!
LA MULTI ANI ANGELO!
La prima ora m-am delectat si eu cu cursele Emmei de la bunica la bunicu si invers 
Si eu am in drop un film de ieri cu cursele Dianei ,dar ea o face intre canapea si dulap etc.
Promit sa va fac azi si un film cum merge incaltzata,ca in filmul asta e tot descultza.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
La Multi ANi Angelo!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
dana_ene spune:
Si eu am citit pe diagonala, sunt chiauna rau. Si n-am cafeaaaaa 

.
A uitat Cosmin sa cumpere ieri.... 
Afara e umezeala si frig si n-am chef sa ies sa cumpar cafea.... 
Denisa, mama mia, dar ce bine merge Emma. Bravo ! (Aceia sunt socrii tai, banuiesc, nu ? Macar asa sa ii vizualizez si eu de cate ori vine vorba despre ei.)
Teolinda, in ultimul timp m-am gandit foarte des la voi. Se apropie ziua lui Nicolas. Ce emotionata cred ca esti.
Imi pare rau ca-l supara dintii.
trimitem si noi un pupic, poate ii alina durerile.
Cred ca sunt reusite carticelele acelea. Interesant !
Irinatunza am primit poza Sabinei. Dulcica ! Am prelucrat-o, dar deocamdata iarasi nu reusesc sa accesez serverul. Probabil din cauza vremii.
Deea, foarte-foarte reusit paltonasul. Si-i sta super Dariei. Ce-nseamna sa ai mamica talentata ! E o norocoasa printesa ta.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
TEOLINDA n-am apucat sa mai scriu eu,ma bucur ca ai mai scris...iar cu dintii lui Nicolas,tece ea si perioada asta,ce sa facem!
DANA dau eu o cafea 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
cosmi1975 spune:
neataaaaaaaa
ce fac fetele vorbarete?pai voi sunteti pasari de noapte , eu nu pot sa intru seara ca am program administarativ cu papa , calacat , spalat si ....lectiii ; o sa vedeti voi cand or creste bebei ai copii mici probleme mici , ai copii mari probleme mari nu i asa BIANCA?????
Gagici eu sunt prinsa in multe dar cel mai mult ma gandesc la ziua fetei care se apropie adica sambata viitoare si s cam suparata pe ea ca de cand a venit sora mea acasa parca i aeriana adica vrea la mc , la pizza . in parc cat mai putina carte ....si i am zis ca nu i fac ziua
.... dar nu ma lasa inima mai ales ca toti copii asteapta ziua ei ca cica i cea mai tare petrecere .... ca vin copii la 12 si pleaca la 8 seara
si eu ma pun la mintea lor si le fac tot felul de surprize ....m am gandit s o tin in sah si sa invit copii fara sa stie ea si sa i fac o mareeeeeeee surpriza ....dar eu stiu voi ce ziceti?
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Biancas spune:
Bravo si pt Diana
ce frumos umbla si ea deja cu rochitza aia de Scufitza Rosie...
Eu ma uit la puiutzii vostrii si visez la ziua in care o sa intru sa va spun ca umbla Dani singur....
Bravo lor 
Dana, dau si eu o cafea si o
Vezi daca te lasi mana barbatului ce se intampla...Eu niciodata nu ma las, eu cumparaturile le fac singura si nu ma bazez pe nimeni 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
anasebe spune:
Cosmi Tu te-ai gandit bine cu petrecerea, dar o sa-si tina copii gura? Mai bine vorbesti cu paritnii lor, astefl incat sa nu afle de fapt nici invitatii ca-s invitati! Ok, nu stiu daca ai inteles ceva
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
dana_ene spune:
Moni si Bianca
si
, mersi fetelor pentru intentie.
Ca sa vedeti ce barbat am, cum sa nu-l laud, mai ? A plecat mai de dimineata la birou fiindca de aseara il durea rau in gat si a trecut pe la farmacie sa-si ia antibiotic. Si mi-a luat si mie cafea si i-a dat-o unei vecine care venea spre casa fiindca o dusese pe fetitza la scoala. M-a sunat Cosmin si mi-a spus, m-am dus la vecina si mi-am luat cafeaua, iar acum o savurez ...
ANGELOS 
Ti-a placut cadoul de la mami?
Cosmi, eu zic sa-i organizezi petrecerea Biei. Poti s-o tii putin in asteptare, ca sa priceapa ca esti necajita, dar bucura fata.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006