Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (118)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

De unde ai primit fulgurosul ala de sub nume Dana? E tare frumos...
Eu beau doar o cafea pe zi, una si buna si tare si dulce dar o beau in cateva ore..imi place sa o savurez, iau tot cate o gura din ea..si pana la amiaza eu tot beau cafea
Moni, 12 mil + 3 de la stat pe asha salar m-as duce si eu la lucru
Eu castigam 8 inainte, acum castig tot 8 si stau acasa. Bine ca as mai fi luat inca 3 din care 1 mil era benzina pe luna, pt 2 mil in plus nu merita sa ma trezesc si sa ma duc sa ma stresez la lucru cand pot sta acasa sa imi vad de copii mei...Daca o sa am vreo oferta la primavara vreau sa ma duc la lucru. Daca nu stau acasa ca inapoi nu mai pot merge ca s-au facut disponibilizari si nu am loc. Legal trebuie sa ma tina dar...pe ce post? si femeie de servici este
Chiar Moni daca tot citesti legile si esti in tema cu ele nu te uiti putin la legea cu concediul? Ce va face cu mine? Adica eu sunt angajata la ei, dar nu am post liber, daca ma intorc inapoi ma pot da afara? Eu am plecat in concediu in noi 2005, si reducerea de posturi s-a facut anul asta in martie. Eu stiu ca nu, ca trebuie sa imi ofere un post timp de 6 luni. Si inca ceva..cineva mi-a spus ca ar putea sa imi ofere post la Cluj, Sibiu, Brasov.. ca si acolo avem filiale...E posibil oare?
Imi placea programul de acolo, lucram o zi intreaga si a doua zi libera si tot asha... Bagam ca migu o zi intreaga dar intr-o sapt lucram de 2 ori, in alta de 3 ori + ca sambata si duminica eram liber...
Numai dupa programul ala o sa imi para rau...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA pai de aia nici nu vreu sa plec la alta responsabilitate decat de la 20 mil in sus ,mai ales ca la firma aia as fi prima angajata,deci pe langa conta si secretariat trebuie rezolvate o multime de probleme,sunt drumuri de facut - eu am carnet dar n-am experienta,deci ori imi deconteaza taxi - ori daca trebuie sa folosesc o masina am nevoie iar de ceva ore de conducere ... si e si iarna,deci nu e simplu de zis da ... chiar daca imi dau cine stie ce salariu (ma indoiesc ca doar is italieni ).Plus cu transportul pana acolo ... cu ce merg fara masina? E afara din oras in Zona industriala - 5 minute cu masina de unde stau eu,dar fara... O sa ia ei microbus pentru cei cca 30 angajati care vor fi,dar pana atunci? Oricum in ianuarie vreau sa vorbesc aici cu patronul pentru marire de salariu si daca nu-mi da atunci sa vedeti impuls Tare n-as pleca chiar acum in toiul iernii si sa mai si plec in Italia o saptamana - departe de Diana

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA nu iau si 3 mil,pentru ca ia Ghitza 8,ca sta acasa ...
Cat despre ce m-ai intrebat,postul tau nu aveau voie sa il desfiinteze,ai contractul de munca doar suspendat.Eventual dupa ce te intorci pot sa il desfiinteze daca vor.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

SCUTEC NOU

de cu multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

SPIRIDUSI (13) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova, Pisoi, Micio, Anasol, Irinel, Szaboali
CLOPOTZEI (7) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas, Anymony, Irinadum
BULGARASI (7) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca, Teolinda
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI () -
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI
ALINTATI () -

Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca, Anymony, Micio, Irinadum, Irinel, Teolinda, Szaboali

-----------------------

Cine doreste sa-si schimbe votul sa zica!!!!!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput