LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, sa vezi faza: am mai dat de o Lavinie pe forum, care are tot o fetitza Natalia, pe care o alintat tot Nati!

EDITEZ: ELA- mamamamamama, ce seamna inceputul mesajelor noastre! Saraca mamica de care zici tu..nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece. Deci iacata ca se poate si muuult mai rau. Da' dar si cat de muuuult mai bine...!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna,

Fetelor, va multumim pentru urari.

O zi buna.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Madutza+Feli- io am cautat pe site la Sensiblu si am luat Priorixul de la o farmacie SensiBlu de vizavi de CEC-ul mare. Am dat 420.000, dar atentie mare, ca in unele locuri e si 650.000. Incredibil dar adevarat!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Da, noi am dat fix 650.000 la 2na, de la Unirii, ca in alta parte n-am gasit.

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buluci ,nu stiu cat de normal e sa doarma atit dar mie nu mi se pare ok ,mai ales ca a avut perioade cand statea treaz mult mai mult ,..am intrebat si doctorii dar dau din umeri ,nu se stie cauza ,cica asa doarme el ,ce sa-i faci ??

Priorix-ul nu l-am gasit dar daca ma hotarasc sa-l facem peste o luna il comand la Sensiblu ,in Militari ,e farmacista o prietena de-a mea si a zis ca-mi face rost ,e 500 000 lei acolo!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

da NOKI- si eu am observat,hi hi hi

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ela ,i-am dat de foarte multe ori bucatica de fruct in mina dar numai cind simte mirosul le arunca ,nu e treaba de dinti ,el nu a mincat niciodata ,chiar de i-au dat dinti sau nu:(((
Am zis la multi doctori desprea treaba asta dar au zic ca sint copii care nu maninca fructe pina la o anumita virsta ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ela eu nu as vrea sa primesc pe nimeni, ba - mai mult- as vrea sa inchid clubul din lipsa de clienti , da' uite ca nu se poate.... asa ca o dam iar pe of-of, mai-mai!

Madutza eu am observat ca Stefan face la fel ca orlando atunci cand e trezit (de ceva anume, fie si o durere de dinte sau un zgomot) si el ar mai vrea sa doarma. La inceput plange cu ochii inchisi, apoi se scoala dar cu kuru'n sus tot timpul si vrea numai in brate. Batranii zic ca "nu si-a copt somnul"

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, iti multumesc mult de raspuns ! Oricum nu stiu inca ce sa iau .... Ma hotarasc eu , oricum de Mos Nicolae ii voi lua o papusa bebe, ca vad ca e super invantata cand vede prin vitrine cate unul ....

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

despre fructe, interesant, zic eu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89246

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

INCERC SA SCHIMB SCUTECUL
Voi scrieti in continuare tot aici ca s-ar putea sa dureze vreo 2 ore

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput