LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi priorixul l-am luat de la policlinica, 51 roni... cand se mai puteam, ca acum nu se mai poate da comanda acolo...

dar nu inteleg ceva... va vaitati ca nu-l gasiti... si stati la pc... sunt atatea farmacii care au site (www.citypharma.ro , www.farmaciadona.ro , www.helpnet.ro ... ), cu index cautare produse... va afiseaza toate farmaciile care il au, cu telefonul lor si pretul produsului... sau in cel mai rau caz, cea mai apropiata farmacie de casa, vorbit inainte si adus in cateva zile pe comanda!

de multe ori cautam ceva, gaseam la o farmacie, dadeam tf si rugam sa-mi rezerve pana la ora X, ca trimit pe cineva sa-l ia... nu numai vaccinuri... dar si altele.
si merge. uite mi-am rezervat acum la o farmacie, mi-au zis la tf sa vin ca e ultimul... m-am dus acolo, cer ... si-mi zic ca n-au... eu.. suparata... "pai la tf ati zis"... "aaa, pai de ce nu spuneti asa doamna, ca l-ati rezervat la tf?" si mi l-a adus.

asa ca incercati... plus ca o sa vedeti cat de diferite sunt preturile, in acelasi lant de farmacii...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput
Mergi la inceput