LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 28
Madutza10 spune:
Feli,eu am cautat Priorix dar nu l-am gasit nicaieri ,aveau doar Trimovax ,cica-i acelasi lucru dar facut de altcineva .
Buluci,Orlando nu maninca absolut deloc fructe ,nici unul si nici n-a mincat vreodata ,le-am incercat pe toate ,in diferite combinatii ,inclusiv borcanele dar n-a fost chip:(((
Mai fetelor ,fi'miu azi s-a trezit la 8:00 iar la 11:00 era mort de somn ,l-am culcat iar dupa o ora s-a trezit plingind ,nu-si putea tine ochii deschisi dar nici n-a mai vrut sa adoarma ,a stat treaz pina la 13:00 dar tare marait si numai in brate ,la 13:15 i-am facut sa pape dar n-a vrut sub nici o forma ,urla cu mincarea-n gura ,l-am pus pe perna sa-l legan si tot maraia ,asa ca i-am facut niste lapte dupa care a adormit ,ce o insemna asta??AI vostri sint asa somnolenti???Sau doar el ,ar trebui sa ma ingrijorez??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
felicia74 spune:
Buluci chiti mananca banana, da, cateodata si fructe din borcanas (care au aciditate mai scazuta ca urmare a prelucrarii). Ea asaraca ar manca de toate dar mi-e frica sa nu-i stric stomacelul. O mai las putin si incercam din nou. I-am mai dat o felie de mandarina sa o morfoleasca si am vazut ca e ok. Insa nici nu pot sa sar calul si sa-i dau mai mult ca sigur o sfeclim![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ela27oana spune:
feli-nu stiu ce sa-ti raspund,ca eu fac ce zice dr,la un an facem penatx-hib apoi ce va zice ea,si va zice pe cel mai bun,dar habar nu am pe care,asa ca o voi intreba sapt viitoare cand mergem la vaccin
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Madutza+Feli- io am cautat pe site la Sensiblu si am luat Priorixul de la o farmacie SensiBlu de vizavi de CEC-ul mare. Am dat 420.000, dar atentie mare, ca in unele locuri e si 650.000. Incredibil dar adevarat!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Buluci spune:
Madutza, sa stii ca si Simon doarme cam mult!S-a trezit azi la 8. a baut lapticul si mi-a dormit iar pina la 11.30.Joaca pina pe la 2 iar de la 2.30 pina acum inca doarme(la mine e 4).Hai de cind ai intrebat tu parca incep sa-mi fac si eu probleme!
Eu o cam pun pe seama circularei de cordon!Sper sa nu spun prostii, si mie imi e frica sa nu-l fi afectat, dar in skimb e vioi, se joaca , alerga in 4 labe cu viteza luminii!
Nu stiu ce sa-ti zic!poate ne dau sfaturi alte fete cu experienta!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
ela27oana spune:
madutza si buluci-eu zic sa lasati copii sa doarma cat vor ei,si daria doarme destul de mult 10-12 ore noaptea,iar pe zi cate 3-4 ore,in 2 reprize,
buluci scuze dar nu am inteles la ce te refereai cu circulara de cordon
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Buluci - sper ca glumesti cu circulara de cordon. Daca nu, sa ma ierte Dzeu, dar ce legatura aure una cu alta. Sau sunt io ignoranta si nu stiu? 

Si noi dosmim multicel -ne sculam in jur de 10 si mai dormim peste zi cam 2-2.5 ore. Pana acum 4-5 zile avea chiar 2 somnicuri - unul pe la 12.30-14, altul pe la 17-18, dar o trec io fortat acuma la unul singur. Ca daca ar fi dupa capul ei s-ar mai culca bine-mersi inca o runda pe la 19, ca atncea e obosita rau, dar io nu o las pana la baitza, ca apoi imi ia 2 ore s-a adorm.
Iar acum o saptamana cand i-au dat dintii, se trezea habauca la 11.30 ziua!!!!
Si in general in zilele mohorate si cu ploaie ii e super somnic!
Deci nu va mai stresati si lasatzi copiii in ppace ca-s super in regula!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ela27oana spune:
TANIA-ma primesti si pe mine in clubul tau,cu super-meniul dat la majorat???
madutza-ai incercta sa ii dai banana sau mar in mana sa vezi daca mannaca,banana ca e mai dulce.Ii dau cumva dintisori?????
si inca ceva ce m-a invatat o asist de pediatrie iesita la pensie,in perioada eruptiilor dentare copii pot refuza mancarea solida,asa ca mi-a zis sa nu fortez fata si sa o las in pace sa-i dau doar laptic si asa am afcut la dintele de sus,care a cam chinuit-o 2 zile ,si a fost k,nu m-am stresat nici eu ca nu manaca mancarica si nu am stresat-o nici pe ea
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
NOKI-tot vreau sa-ti zic este aici la mine o fetita pe care o cheama sarah,zici ca saricica ta,parca ar fii surori asa bine seamana,si a carei mamica este disperata ca nu manaca,la ele e ceva mai rau ca nu vrea decat cu bibele,si mamica saraca amesteca supa cu lapte sau fructe cu lapte si ii da asa sa pape
Ela si Oana-Daria