LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

gandacel-multam frumos,se prea poate sa fi fost dar ochii mei sa nu-l fi vazut,pana azi am fol explorer,dar vad ca mi-a facut tati o bucurie si mi-a pus forumul pe desktop,si se deschide cu opera si poate de asta l-am sesizat abia acum fiind alt format

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mama, cat scrieti, sorry, sunt in urma rau nu mai raspund.
insa, intrebare: ptr ce vaccin optati la 1 an si 3 luni? Trimovax sau priorix? Si d c?

noi acum dezbatem problema.... a zis ca in ianuarie ne anunta cand vine trimovaxul. Problema e ca s-ar putea sa vina iar in doza mare asa ca va fi nevoita sa adune iar mai multi copii... etc.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

a papat Stefan de s-au batut turcii la guritza lui!!! ce bine ca i-a placut ca aveam un stres.Ficatel mai papa el cu piure dar...nu se dadea in vant dupa el dar conopida....ultima oara mi-a scuipat-o in freza. Asa a papat suuuper. Mai am o portie si pentru maine.

Despre vaccin...nici eu nu m-am hotarat. Astept pareri mai avizate si om vedea.

Anda doamne feri sa nu vina beat ... dar o sa-l mai vezi asa cand va avea copii si va face calul cu ei!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

hello again !

Lavi, foarte interesanta explicatia ta referitoare la jucarii, cred ca ai drptate!
Madau, tu care ai si play-gym si mergaretz ce ma sfatuiesti sa-i iau piticii mele ? Care e mai interesant, cu muzicutze mai frumoase alea-alea? Please!!!
Bine, asta cu bordul de activitati e damblaua mea, nu stiu daca ii va placea, de aceea intreb!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Anda, multam de raspunsul cu dusul la gurita. Nu era pt. Pitic.

Felicia, noi am facut Priorix la un an, iar la un an si o luna vom face pe cel gratuit care era trecut in carnetel pentru un an... Nu stiu daca te-am lamurit.

Dordia, bravo ca papa. Bogdan azi nu a vrut pana acum sa manance decat ceva paine prajita inmuiata in sos de la mine si sticksuri. Nici sa doarma nu vrea, desi acum a plecat ca din pusca inspre camera lui si de obicei asta inseamna ca se culca pe paturica preferata. Astept sa vad...

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Meems, imi pare rau de Rianna!Stai linistita,si noi am luat antibiotic si nu am avut nicio problema cu stomacul!(dar binenteles ca i-am dat ecoflorina!Un pupik tandru de la simon pe urechiusa bolnavioara!

Ina, lasa-o mai moale cu treaba!
Pozele de la turta au fost dementiale, iar de la porcusorul ala am salivat toata ziua!Eu nu gasesc carne de porc, caci se comercilaizeaza foarte putin si nu am incredere ca-i verificata!
N-a mai ramas nimik din aperitivele alea sa ne trimiti si noua cu dhl-ul!

Bicule, ce mai faci?

Ioana, spor la treaba!mi-a placut povestea nasterii, ai dar la povestit!

Ando,nu vreau sa mai repet dar de fiecare data ma tavalesc la glumele postate de tine!
Tot esti mama de poet, apuca-te de cartea aia si sunt convinsa ca cel putin 90 de exemplare le vei vinde(nr de mamici de pe forum)!

Noi intram din ce in ce mai rar, dar suntem alaturi de voi cu sufletul!Abia fac fata cu cititul , iar cind vine vorba de scris uit aproape tot!

Mai fetelor, vad ca tot discutati de bataica asta la copii(de-acord interzis sa-l atingi, in perioada asta cind el nu pricepe nimik)!
Si totusi , nu cumva trecem in cealalta extrema: rasfatat!
Si eu ii bibilesc, lustruiesc, cind face ceva anapoda o dau in joaca, ridic vocea la el si am sesizat ca si el imi raspunde pe acelasi ton:eu tip si el dupa mine!

Eu plec saptamina viitoare in suedia, si abia astept sa-mi sckimb si eu steagul cu unul care flutura!Acum ce ziceti voi:
Tara arde iar babele se piaptana!

Va pupacesc mult!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi adevar maaare grait-ai cu jucariile! Super "tratatul" se vede ca vorbeste experienta!

pitic noi suntem in aceiasi categorie. Avem de mult 8 dinti, mai stau sa iasa 4 si vreo 2 masele, dar nu mananca nimic ne-blenderuit, in afara de covrig si ceva fructe! Daca sinte vreo bucata mai mare, vomita.

Dordia moama, ce super-meniu! poate ii voi da si eu as aceva lui stefan al meu...cand va fi la majorat , ca acum...slabe sperante! . bravo pt. primii pasi!

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nu i-am mai pus atat de mult morcov in piure - evident ca nu a vrut O las sa rabde de foame

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Madutza, fructe kiar nu papati mai de loc?
Felicia, parca si Ilinca in aceeasi situatie sau doar banana nu papa?

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...raport de activitate despre schimbarile majore prin care trecem de ieri:

La sfatul Alinusului, m-am hotarat sa incec sa-i mut masa de pranz de dupa somnic -15.30 deci- la ora 13. Adica inainte de nani. Cu mentiunea ca implicit am trecut la 4 mese pe moment, ca altfel nu ar incapea...

Astfel incat azi dupa ce s-a trezit la 9.30 clasic am iesit o ora jumate in parc de la 11-12.30 timp in care io am degerat iar ea s-a facut exact si fix ca un porc - desigur ca la fel ca toate zecile de ceialti copii din parc.

Apoi i-am dat de papa de pranz, evident FARA jucarii, i-a fost clar foamete ca a acceptat masa, desi murea de somnic. Nu a mancat ff mult ca mancarea era neblendaruita si s-au format eternele guguloaie de carne pe care nu le prea poate inghiti, dar a papat rezonabil, cam jumate de castron.

Io ma declar multumita pe moment si am pus-o la nani sa vedem daca reusim si faza cu somn de 2 ore la pranz. Daca da, ma declar o mama cu un copil care are program de nota 10. Dar mai e pana acolo... va tin la curent, oricum!

-----

Multumesc din suflet pentru felicitarile de ieri pentru reusita cu papa si pentru sfaturile de azi cu laptele.

DECIZIE FINALA: trec la lapte de vaca nu UHT, 3.5 grasime, ca gasesc! Spercial nu a luat duminica trecuta din Carrefour inca o cutie de Milumil, asa ca cred ca de maine incep combinarea lor. Sa vedem ce iese.

Feli- dr meu bun in care stii ca am incredere mi-a zis asa: faci toate vaccinurile de la stat, mai putin Priorixul pe care il cumperi. Ala e preferabil de facut cel cumparat, nu formul gratis de la stat. Nu am pus intrebari ca de ce e asa, pentru ca fermitatea vorbelor lui m-a facut sa nu ma indoiesc de faptul ca are dreptate. Asa ca am faut ca si el.

Camelia- am inceput sa-ti scriu mesajul - in locul lui Madau, de fapt, in completarea..vrand sa-ti sugerez mergaretul, dar apoi m-am oprit ca nu as stii zau pe care sa-l aleg. Play-gymul e misto de casa, de fapt numai de casa poate fi. Se ridica la el, apasa butoanele etc si merge pana pe la 2-3 ani. Da si mergaretul e misto, de fapt e si mai misto faptul ca-l impinge, invata sa mearga la inceput cu el, are tot asa stive de butoane, partea aia se detaseaza, deci...iar intru in dilema...
Ce figura am fost ti-am descris ambele - nu ca nu stiai tu cum sunt si cred ca mai mult te-am bagat in ceatza.
Ia sa ma hotarasc io: gata: votez mergaretul!
Dar orienteza-te putin si dacaii place s aimpinga lucruri. Ca daca nu, asta e cam inutil.

Dordia- bravo! Stiam io ca nu te face Stefan de ras!aia cu conopida a fost toana de moment, iti zic io.

Madutza- bravo si voua pentru programare! Tin pumnii stransi de tot pentru maine!

Ma duc sa papa si io ceva. Sunt in zona.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput