LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)
Raspunsuri - Pagina 26
dordia2000 spune:
Si stefan papa singurel stixuri, grisine si biscuiti dar...eu i-am dat de mult si a bagat singur in guritza. De obicei cand suntem la plimbare si nu mai are stare atunci ii dau...in rest...foarte rar cand vreausa stea cuminte sa pot face eu ceva ii bag cate un biscu sub nas si stiu ca 10-15 min isi face de lucru cu el.
Gandacel nu stiu cum sa faci sa pape singurel. Poate sa ii lasi in jur niste stixuri si sa-l lasi pe el sa vezi ce face. Sigur la un moment dat le va baga in guritza!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Neata si de la noi!!
Azi am plecat cu noaptea-n cap sa fac cumparaturi pt. ziua lu' fi'miu ,ca maine daca merem la ortoped dimineata iar cind ne intoarcem facem vaccin nu mai am timp ,ba chiar am luat si tortul de azi ,nu cred ca aiba ceva..
Am gasit si Pentaxim-ul ,super ieftin 125 ron,credeam ca-i cam acelasi pret cu Infarix-ul ...,m-am scos deci:)))
noki,laptele nu i-l pot da mai tirziu de 20:00 ca urla ,ma ia de mina si ma trage in bucatarie ,chiar daca papa cu 2 ore inainte,d'aia cred ca si adoarme asa devreme1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
ela27oana spune:
ALINUSH- si mie mi s-a parut faina ideea cu tortul,acum sa vedem cu va iesi,sper ca frumos
Ela si Oana-Daria
pitic-03 spune:
fetele!
Raspund rapid ca sta tati cu Tudor (si face bube-tati!! daca sta prea mult
)
Multumesc pt urarile de bine si de revenire
, atente si dragute ca intotdeauna(desi meritam o
pt ca de suparare am sarit cativa bebelusi ce implineau anisori si nu le-am urat
)
Noi mincam fara prea mult drag nan junior(seara+1masura cereale jotis) , dar la 2 zile avem 1 masa de lapte mili3,5% (fiert) cu cereale nestle cu cacao
Am o problema:mai exista ,pe aici, vreun pitic , care desi are 8 dintisori(atati avem
) refuza sa mestece bucatele , adica mincare ne-blenderuita)?E de rau?Ce sa fac?
INTREBARI:Cum facem bradul anul asta?Am luat globuri numai din plastic dar nu stiu ce strategie sa aplic .Sa-l impodobim impreuna sa-i piara o parte din curiozitate 9si sa nu-l dea jos)???
Ce cadouri sa-i luam?( ne gindisem la o carte din carton gros cu poze cu animale=am auzit ca sunt multi copii carora le plac, o masinuta din care sa curga toate cele(cum am mai nimerit) teleghidata....)A primit la mot niste cuburi de se imbina moi si parfumate de se pot roade(soft clemmy) nu e foarte preocupat de eleVoi ce v-ati gindit?
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor
Gandacel spune:
Ela, butonul ala e acolo de multa vreme, nu vreau sa zic de cand cu forumul, ca nu stiu exact de cand este. Ideea e ca numai noi si moderatorul ne putem sterge mesajele, nu si altcineva. Nu ai butonul decat deasupra unui mesaj scris de tine.
Gandacel
19+ si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
Ce credeti ca i-am gatit eu lui Stefan??? O supermancarica dintr-o ceapa+ardei gras inabusiti in apa si putin ulei, apoi am agaugat ficatei taiati marunt si le-am fiert bine pana a scazut si s-au facut, o rosie(azi am pus suc ca nu aveam rosii) usturoi pisat si separat am fiert conopida+cartof pe care le-am pasat cu furca si le-am amestecat cu sosul. A iesit o minunatie. Abia astept sa vad daca papa Stefan ca...ficat fiert sau conopida fiarta a refuzat pana acum. Sper ca in aceasta combinatie sa ii placa. revin sa va spun daca a papat!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Madutza10 spune:
Fetelor ,sint tare fericita ,am obtinut o programare ,de fapt un bon ,la Jianu' maine dimineata la 10:20 ,tineti-ne pumnii ,ca eu sint tare speriata de ce va zice!
Pitic ,eu impodobesc brad de plastic si pun globuri tot de plastic ,cu toate astea il voi puna undeva sa nu ajunga la el
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Madutza10 spune:
Dordia ,astept sa ne zici daca a papat Stefan ,ca poate mai adaug si io inca un fel de mincare ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
anda77 spune:
madutza, felicitari pentru bon:))))
pitic, dk nu vrea, nu cred ca ai cum, asa e si nichita, din fatza lui sau din mana le arunca, unii au mai dezvoltate deprinderile astea cu dusul la gura, altii au alte skillsuri...
nu ma pricep la asta cu combinatul laptelui, dar exista pediatrii care stiu. eu fara pediatru nu m-as risca sa combin a la long.
dordia, si voua felicitari pentru pasi, stiu ca nu mai puteai de nerabdare. si eu sunt nerabdatoare, dar m-am concolat ca se va ridica mai greu, oricum, mai profit de aceasta perioada patrupeda ca e tare haios cum ia el viteza si da din fund in 4 labute. nu o sa-l mai vad asa niciodata decat poate dk vine la 17 ani beat dimineata acasa, ceea ce nu dorim:)))
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"