LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi maaare dreptate ai!!! Desi noi avem jucarii si...si. Adica avem si panouri cu butoane si incercam sa invatzam cum face vaca...etc dar nu il intereseaza mai deloc in schimb cu o revista pe care sa o faca bucati(asta face acuma) sau cilindru din ala cu forme pe care le baga...(el le baga pe deasupra ca nu nimereste formele deocamdata ) si mai nou avem o masinutza mai mare cat un telefon din ala vechi...cu disc, cu niste rotitze asa ca la numaratoare de culori diferite...etc si se joaca f. frumos cu el, vb la tel...pune receptorul la ureche si zice...da,da. Etc ca deja ma lungesc dar cand povestesc despre fi'miu....parca nu ma pot opri...imi e taare drag!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Redepede, sa scriu si eu cateva randuri, pana nu ma prinde tati la calculator:)

Multumesc din suflet pt urari,asa de mult ma bucur ca fac parte din familia asta maricica! Pentru toate din partea noastra.

Am reusit sa termin tortul aseara pe la 22, tati a desenat un elefant pe el cu zahar pudra, abia astept sa vad cum a iesit si la gust. La noi elefantul are o semnificatie deosebita, a fost primul animal pe care l-a imitat Maria.

De dimineata ma simt in al noualea cer. I-am spus si lui George, cel mai frumos trece timpul in viata asta cand vezi cum creste un pui de om langa tine.

Va pup de o mie de ori si revin cand am timp, cu impresii si muulte poze.
A, este si povestea nasterii, Cristina pupici multi ca ai reusit sa o postezi.

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#ioana77" target="_blank">Povestea nasterii

Sper sa mearga, daca nu, o gasiti la pagina cu povesti!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Stiti cu ce ii place lui fi'miu sa se joace si e fan??? Cu sosetele lui. Are cateva perechi cu care se joaca, le roade, le intinde, le flendura,,,le arunca si le ia iar..etc. Asa ca....tabloul cu animale...e ceva neinteresant deocamdata...dar...o data pe zi se uita li la el.

14.11.2005

Mergi la inceput

Ioana superba povestea nasterii!!! M-a impresionat.!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli si dordia
noki inseamna ca am incurcat eu ce-a zis dr, cred ca m-am ramolit
Mie imi pare Ok sa-i mai schimbi marca de lapte de vaca.

ioana ce sot talentat, sa deseneze el pe tort!
petrecere frumoasa!
Ma duc acum sa-ti citesc povestea nasterii si pe urma - la treaba cu mine!
... am citit!
Of, ce emotionant se termina!
Sa va traiasca si sa fiti sanatosi cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dordia, felicitari pt. piticul mergaret, incet dar sigur, nu?
Ripley, nu m-am suparat. Asa e Bistrita e oras mare si cu multe magazine, supermarketuri nu cred sa fie o problema cu laptele. Dejul e un oras mic si destul de gri, atat tot e ca e un oras linistit ca toate orasele mici in general. Noki, io ar trebui sa fiu stresata daca gasesc sau nu lapte in perioada aia. Io de ex vineri cand am cumparat lapte nu am gasit Milli albastru de 1,8% ci numai Milli rosu de 3,5% asa ca am luat din acela si nu s-a intamplat, Kriszti l-a baut fara probleme. Cred ca si daca ii schimbi laptele cu cel de Napolact sau altceva ce vei gasi la Bistrita va fi ok.

Cu trecerea la laptele de vaca, noua ne-a spus la Cluj s-o dacem dupa ce implineste Kriszti un an.Asta pt. ca el e cam garsunel de felul lui, si doctorita chiar a insistat sa ii dam lapte/iaurt cu grasime mica. Asa si facem. La noi de ex. nu am vazut lapte Parmalat Prima Crescita...deci chiar daca as vrea sansele sunt reduse sa ii dau.

Lavi, , chiar eram in pana de idei pt. cadouri. Bune sugestii. Trebuie sa ii fac cumparaturile de Mos si de Craciun asa ca o sa tin cont de ele.Din pacate va trebui sa apelez la cumparaturile pe Net, ca in oras nu ajung decat dupa 6 cand toate sunt inchise dar nici nu gasesc mare lucru.

De Revelion nu stiu ce o sa facem. Nu ne permitem o noapte intreaga fara somn pt. ca Kriszti a doua zi ne-ar termina, asa ca probabil vom merge ca anul trecut la ceva chef in oras, dar vom sta numai cateva ore. Adevarul e ca ne-am tot gandit si nu am putea face Revul fara pitic. Ne-ar lipsi tare mult.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dordia, bravo pentru Stefanut!!!
Cat despre laptele de vaca, eu ii dau cam de la 9-10 luni. Al meu mananca cu mare placere orez cu lapte si gris cu lapte, plus ca ii fac budincute cu iaurt si lapte. Insa nu cred ca am sa-i dau dimineata si seara, simplu, in loc de formula, decat in cazul in care suntem plecati undeva si am uitat sa luam cu noi cele necesare. Iar varsta de trei ani e cea recomandata de doctora, eu n-am idee ce voi face atunci. Am mai zis eu si alta data, nu-mi dau cu parerea cu privire la ce voi face intr-o situatie pana nu ma izbesc de ea. S-ar putea sa-i dau la un an jumate, cine stie?!

Apropos de jucarii, ma intreba cineva mai demult ce a primit Bogdan de ziua lui si a fost incantat. Raspund acum, ca intre timp am uitat. A primit un set de cubulete mai maricele, destul de complexe, foarte frumos colorate in galben, portocaliu, albastru, rosu etc (preferatele bebeilor), din burete imbracat cu un plastic moale, toate in afara de trei, care sunt din plastic tare si fac tot soiul de chestii. Apasa pe bile, ori intoarce clapete... descopera ce-i dedesubt. Au pe ele si desene, cifre, litere, deci merg si pentru mai tarziu. Apoi, a mai primit niste ratuste de baie, cu care se joaca de nu-mi vine sa cred, vorbeste cu ele, macane. Un catelus care latra si plange, la care se duce el si-i vorbeste si-i spune "tete" ca si catelului nostru. Din cele vechi care ii plac, sunt ursuletul cat el de mare, cu ochii imensi, un catel mare, un soricel mare, in general ii plac jucariile mari din plus.

Noi i-am cumparat pentru Craciun o carte cu povesti pentru copii, pentru somn... ca am vazut ca cere. E superb colorata, deja am rasfoit-o impreuna putin si tipa la fiecare ilustrata. Are cate o poveste pentru fiecare zi a anului, am luat-o din carrefour. Imi va fi de mare ajutor!

Noki, eu amestec in momentul asta Bebelacul cu Nestle Junior, din cauza ca mai aveam multe cutii de Bebelac si e pacat sa le arunc. Insa mi-ar fi peste mana sa le amestec pe termen lung. Cat despre schimbatul marcilor de lapte de vaca, eu zic ca e tot aia ce marca este, probleme mai mult ca sigur ar aparea cand i-ai da lapte de la vaca direct! Atunci ar avea si alta consistenta, si alt continut, ca sa nu mai vorbim de gust! Nu de la tzatza vacii, evident.

Ioana, multa sanatate, distractie frumoasa si... sa ne zici si noua cum face elefantul!

Iar Dordia, cu sosetele asa face si Bogdan. Sunt singurul lucrusor pe care il baga in gura. Si le musca si trage de ele ca un catel! Am luat masuri, nu de alta, dar e mai mereu pe gresie cu mine la bucatarie, pe hol, la baie... I-am pus peste sosete niste cipicei de casa, din aia cu talpa moale-moale, si de atunci foarte rar isi mai scoate ceva din picioare.

mandyksch, pe unde am citit eu, se zice ca e bine sa dam lapte mai gras bebilor cat sunt mici, de la vreo 3 ani incolo e bine sa le dam cu mai putina grasime, sa nu le afecteze sanatatea. Asa ca nu te stresa cand nu gasesti din cel semi-degresat. Ba chiar, le poti varia fara grija, noi luam cam ce gasim pe aici.

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Mandy,Lavi

Gandacel si Stefan isi ia sosetele din picioare si d-asta are pemanent cate 2-3 perechi de sosete in jur si vad ca de alea din picioare nu se mai ia. Noi mai purtam botosei din aia cu catelusi(primiti de la nasa adica sor'mea) sau botosei din aia tricotati!!!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Fetelor, mananca Bogdan sticksuri cu o placere.... Dar nu il conving deloc sa bage in gurita cu mana lui! Voi cum faceti? i-am lasat in fata, dar ia cu mana si da pe jos. Daca ii duc la gura mana in care tine ceva de mancat, protesteaza puternic. Ma refer la orice de mancat, nu numai la sticksuri.

Gandacel 19+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

DORDIA SI GANDACEL-mai stiti ac si eu ma plangeam mai demult de scosul sosetelor din picioare,eu nu ma reusit sa o fac sa renunte la asta asa ca zilnic cred ca ii pun sosetele de 50 de orii in picioare,si botoseii ii scoate,iar din aia cu catelusi ,de care zici tu DORDIA,avem si noi 2 perechi si nu o pot incalta deloc cu ei si drept urmare sunt pe post de jucarii
mai nou de cateva zile,in timp ce doarme isi ridica picioarele si isi scoate sosetutele,si au inceput sa fie o probl si dresurile ca trage de ele pana incepe sa tipe ca nu mai poate misca piciorul,pt ca sus sunt pe sub body
NOKI- referitor la combinatia lapte praf -lapte de vaca-iti spun din experienta unei prietene,bb a-l ei nu accepta laptele de vaca,asa ca la indicatia medicului 2 luni i-a dat nestle junior si milli,in combinatie jumate-jumate,si abia asa a acceptat apoi milli simplu,deci cred ca e k
o sa intreb si eu dr

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput