PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 27
save spune:
AMABELLA stai linistita si eu sunt asa ,dar o sa fim niste 
care dupa ce o sa mearga la servici o sa regrete ca nu au stat mai mult acasa cu bb-ii .Daca le-am putea combina ar fi perfect
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
save spune:
VA PUP noi plecam afara desi este atat de urat la B-TA inorat si frig
dar noi nu lipsim niciodata de la plimbarea zilnica
PS si bb-ii vostri plang cand sunt imbracati de iesit afara ,ca al meu urla nu alta pana il imbrac de tot sunt uda in spate pana ies afara
SAVE
RADU SI
LUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
Tweety7 spune:
Codritu, Miti Clara s-a trezit azi-noapte din ora in ora.
Asa ca am putea forma un club al mamicilor cheaunicilor.
Cine se mai inscrie? Va
dragele mele colege de suferinta!
Oona si Clarei ii transpira mainile si picioarele. Oare trebuie sa-i dau si eu calciu???
Alina2006 nici buburuza mea nu bea nici ceai, nici apa. Se stramba de parca i-as da otrava...
Multumesc tuturor pentru urari!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
tuturor mamicilor, piersicutelor si celor din familie care poarta numele de Andrei/Andreea!

Si La Multi Ani
tuturor piersicutelor nascute pe data de 30, sa cresteti mari si frumosi!

Tinem sa va anuntam ca astazi am papat bananutza si chiar am inghitit ceva
nu am scuipat totul ca pana acum si normal ca e mai buna decat morcovul.
Larissa faina mingea noi aveam pe cea de-a doua de pe site-ul ala. E f simpatica si aia.
Stefania deci nu sunt singura care a patit asa. Eu aveam senzatia ca is eu prea paranoica sau ceva.
Luiza nu esti mama denaturata si eu simt la fel, tare as vrea sa pot si munci si sa stau si cu Arianna, ca aici sa ne permitem bona e cam scump si la gradinitza ii primeste abia de la 3 ani cate 2 ore in fiecare dupa amiaza.
Bulnutza f faine pozele si eu cu toate ca am vizitat multe tari mi-a ramas Germania la inima. Si cum zice si Monica Viena este iarasi f frumoasa.
Eu fata o imbrac cam cum m-as imbraca si eu, asa mi-a zis moasa daca mie imi e frig de fular si caciula sa ii dau si la fata daca mi-e cald si stau in tricou asa sa las si fata si sincer fetei mele nu ii place deloc infofolita, e f calduroasa, rar punem caciulitza numai daca e chiar frig frig tare ca de obicei are un hanoracel cu gluga sau ceva de genul.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
map spune:
Mada ce parere au medicii de acolo de diversificare? eu as vrea sa incep cu suculet dar vroiam intai sa fac vaccin si cretinii nu-l au![]()
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
MissJJ spune:
Monica ei aici zic sa dai exclusiv pana la 6 luni lapte si abia dupa sa incepi cu solide, cu toate ca produsele de pe piata is valabile de la 4 luni. Dar depinde si de health visitor ca ei sunt cei care se ocupa de diversificare nu medicul, medicul se ocupa strict de pb de sanatate. De ex eu cand am fost ultima oara la control cu fata i-am zis ca de pe la 4 luni vreau sa incep sa ii dau si solide pt ca ea bea numai lapte praf. Si aici in genere ei incep cu cereale si piureuri de fructe. Sucuri de fructe ei spun sa le introduci ca bautura in timpul mesei atunci cand copilul deja are o masa principala de solide, adik cand efectiv mananca si se satura nu primele gusturi. Si spun sa restrictionezi sucul de fructe numai in timpul meselor si in rest sa le dai la copii sa bea apa.
Fetelor am trimis o invitatie pe mailul comun pt pozele fetei. Am adaugat poze si cu costumatia de la botez si niste poze facute cu telefonul meu si cateva poze cu fata vecinei mele de la balet.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Ioana aha am inteles dar sunt si eu curioasa: De ce vrei sa il obisnuiesti asa repede cu olitza?
Miruna +Alexei
Poze
Sincer sunt super constienta ca nu va intelege luni de zile de treaba cu olita. Oricum a fost o data. Atunci ca face f repede. Mi s-a parut mai bine ca nu s-a mai murdarit asa de rau. Oricum l-am spalat. Mai cunosc fete care si-au pus copii la olita si au invatat destul de repede sa faca la olita. Altele au pb cu ei si la 2 ani. Oricum depinde de copil
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
larissa_79 spune:
Luiza, eu cand ziceam sa stau 2 ani acasa...nu ma refeream sa ii stau in casa...no way...adica 1 an cu bebe si 1 an ( sotul sa stea acasa luandu-si concediu fara plata)sa calatorim...sa ne plimbam...sa stau mai mult cu ai mei ( parintii mei sunt la Botosani) etc. Candva asta a fost visul meu sa am o cariera...acum cand mi-am facut-o si posibilitati de crestere tot sunt si ca profesie si ca bani...incep sa imi doresc din ce mai mult libertate. Adica sa am business-ul meu, sa calatoresc cat mai mult si cel mai mult...sa stau cat mai mult cu familia mea (a nu se intelege stat in casa si gatit, exista menajere pentru asta). Imi place ceea ce fac...mai mult decat atat fac ceea ce mi-am dorit dintotdeauna...dar fac asta pentru bani la urma urmei. Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult la un job...e programul..mort copt tre' sa mergi la serviciu si sa te faci ca muncesti cand nu ai chef deloc...eu nu am o munca repetitiva si teoretic ar putea sa imi lase mai multa libertate pana la dead-line..dar nu se intampla asa. Nu stiu daca m-am facut inteleasa..insa uneori la job ma simt ca un sclav pe plantatia altuia...chiar daca am un job respectat, bine platit si intr-o multinationala.
Andra, eu la bebelina mea ii dau calciu gluconic..10 zile pe luna cate 2,5 ml. Asa ii dau din luna 2 parca...la indicatia pediatrei.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by Mia.
eU SINT IN CEATA TOTALA DE CIND TOT CITESC PE AICI..PARCA AS FI gresit subiectul..si totusi! Fetita mea s-a nascut in august ,pe 14 si inca o alaptez exclusiv..Ma mir pt ca citesc despre diversificare(nu incepea la 6 luni? asa scire in cartile din toata lumea), despre olita(wow!)..in curind o sa aflu ca copii de 4-5 luni stiu si alfabetul..am citit si despre dinti..ce sa zic/ Lui Luca, baiatul cel mare , i-au iesit dupa 1 ani primii dinti si precum se vede din poze are dintii frumosi si sanatosi! Cred ca am eu copiii mai "intarziati"...sau nu stiu... Mai stiu ca incep sa stea in sezut pe la 6 luni..cum o sa faca un copil la oala la 4 luni cind el inca nu sta in fund? Ma gindesc la coloana lui vertebrala,nu?...
oricum cred ca ste ultima data cind scriu sau citesc la acest subiect, ca oricum nu mi se raspunde, asa ca pierd timpul aiurea!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Vorba lui Tweety ... rele mai sunt unele pe aici frate. Si hai sa zic ceva nu sunt tampita sa-mi pun copilul sa stea in fund!!!!! AM mai scris cum ca sta sprijinit cu spatele pe mine. HAi acum serios cine nu isi tine copilul la 4 luni in brate cu spatele sprijinit de piept?????????? Si cred ca daca tine cineva copilul in aceasta pozitie are o mana sub fundul lui deci e ca si cum ar sta in fund, numai ca nu sta cu greutatea lui toata. Si mai exista si marsupiurile.
Si inca ceva de atatea ori am scris si eu degeaba si multe alte fete.
Zau ganditi-va bine inainte sa scrieti bombe!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Alexei