PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buli inteleg ca ati stat la 70 de km de München atunci, la Landshut. Acolo am stat si eu o luna de zile cand am venit aici acum 5 ani si ceva, ca nu gaseam locuinta in München si acolo aveam o prietena Viena imi place si mie mult, de fapt orasele sunt asemanatoare: nu-s foarte multe cladiri inalte, strazile sunt largi si simti ca ai loc sa respiri, nu-i nici excesiv de aglomerat Nu se compara cladirile de la München insa cu cele de la Viena. Sincera sa fiu si eu iubesc Münchenul si daca ar fi sa plec de aici i-am spus sotului ca la Viena m-as muta, asta dupa ce am vazut Viena. Prin Viena treceam mereu cand mergeam acasa dar nu opream niciodata. Asa ca acum cativa ani ne-am luat un weekend de 4 zile si am plecat la Viena. Am mers acele zile de simteam ca as merge in maini, asa de tare ma dureau talpile. O singura data am luat metroul in rest am batut tot orasul pe jos

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

oona eu din prima luna pina in luna a treia - la recomandarea pediatrei din maternitate - i-am dat calciu gluconic, cite 10 zile/luna. Asa ca nu e prea mic pt asta!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

LA MULTI ANI!!! TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME SAU DE NASTERE! BEBICI, MAMICI SI TATICI!!! VA PUP!
MITI mai urmareste-i cateva zile kk...s-ar putea sa nu fie nimic...dar voi nu le dati apa sa bea la bebei? nici eu nu stiu cum sa fac cu apa ca a mea nu bea nici in ruptul capului apa sau ceai, am incercat sa-i dau cu lingurita dar nu stiu daca e de ajuns!!
va pupilesc!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

muuh de ce nu-ti pot vedea pozele?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Bulinutza, nu suna incurajator ce zici tu, dar si doctorita ne-a zis ca precis nu va creste mai bine nici dupa fier ca asa o fi felul ei de a creste, insa trebuie sa o tratam ca sa nu se accentueze anemia caci nu are de unde sa isi ia deocamdata supliment de fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF.ANDREI

DARIANA sa creasca mare si voinic Darius

CRISSA 71 si sa-i treaca repede ,te rog spunem primul vaccin tot de la stat si tot asa reactie a avut .Eu la Radu tot cel de la stat i l-am facut si a facut febra 2-3 zile (intr-o zi chiar 39,2) a fost marait si numai in brate 4 zile de atunci bb meu nu mai este asa cuminte cum era inainte.Cel care la facut acum ce contine???? sper sa ai timp si sa-mi raspunzi

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

cornelia_laura si bulinuta, si noi tot o garsoniera mare avem...la inceput nu am avut bani de mai mult...iar apoi am tot zis ca vrem casuta in special ptr copil...sa aiba un petec de iarba si un caine. Inainte cand eram 2 era ok..insa acum e f greu...e camera plina de jucarii, leagan si alte cele...deci iti dai seama. Cum zice si buli...nu se mai poate asa. Noi insa, din lipsa de timp vrem sa ne cumparam o casuta gata facuta. Toata admiratia pentru tine ca stai cu copii cate 2 ani acasa...eu deja am discutat cu sotul si la bebe 2 vrem sa strangem o suma de bani inainte si sa stau 2 ani acasa...si poate reusim sa stea si el unul...sa fim o familie cu timp pentru noi. Un copil are nevoie de parinti mai mult decat orice...si asta ma doare cel mai mult la gandul ca ma intorc la job. Dar...o sa incerc sa stau cat mai mult cu ea si o sa i-au si o menajera ptr asta..astfel incat sa petrec tot timpul liber numai cu ea. Pentru mine intoarcerea la job e un subiect dureros...cu toti banii in plus care voi fi...cu siguranta voi pleca in fiecare zi la job cu lacrimi in ochi.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Larissa draga, dar ce vise ai si tu! Auzi, sa stea si sotul acasa! Pai el nu isi poate lua concediu de paternitate daca iti iei tu CIC.
Oricum, eu cred ca as muri incet-incet sa stau 2 ani acasa. Am deja aproape 1 an, in februarie il fac, ca am avut concediu medical mult inainte de nastere. Si va marturisesc ca imi e dor de serviciu, de alta activitate decat cea casnica. Si asta in conditiile in care eu oricum nu stau toata ziua in casa. Cred ca m-as sufoca daca as fi "arestata la domiciliu". Dar asa sunt eu, mama mai denaturata. As vrea sa stau cu Rares si 10 ani, dar daca s-ar putea sa vina el cu mine la munca. Sau sa le fac cumva pe amandoua. Daca as lucra in Bucuresti, si nu in Ploiesti, cred ca m-as intoarce din ianuarie. Sau asa zic acum, desi cand ma gandesc sa nu il vad atatea ore pe zi, ma apuca damblaua. Si cu cat se apropie mai mult martie, cu atat ma ia mai tare frica sa il las acasa cu bona si mi-e teama ca o sa mor de dorul lui la serviciu. Si ca o sa ma gandesc mereu la el, si ca o sa ma simt o mama rea pentru ca m-am intors la serviciu, desi din punc de vedere financiar, puteam sa mai stau linistita acasa pana facea 2 ani. Astea sunt dilemele mele interioare. As vrea sa fiu si cu el, si la serviciu. Ma intelege cineva, sau doar par o mama denaturata?

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

BULINUTA super pozele ce frumos de voi ,ma bucur pt.voi ca va-ti limpezit privirile cu asemenea peisaje si locuri

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Multumim mult celor care ne-au urat "La multi ani!" si le uram si noi acelasi "La multi ani!" cu sanatate si fericire tuturor Andreilor si Andreelor, mamici, piersicute si tatici, bunici si pe cine mai aveti voi drag si care poarte aceste nume!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Dariana pentru cele 4 lunisoare ale lui Darius si felicitari pentru ridicarea capusorului!
A_cicel pentru cele 4 lunutze ale Biancai Maria!
Dana_Oprea pentru cele 5 luni ale voinicului Sebastian Stefan!
La multi ani fericiti si banosi tuturor celor care-si serbeaza azi numele!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput