PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by oanaalex
Haideti sa nu mai fim botoase si sa luam una de la alta ce consideram ca e bun si sa ne sprijinim sa ne cresca piersicutele mari.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2
Exact ce consideram ca e bun!!!!!! Numai aruncati atata cu rosii in unii si altii!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
oncicu spune:
La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor si celor care s-au nascut pe 30 .
Ma inscriu si eu in grupul mamicilor chiaune. Robert s-a trezit azi-noapte de nu stiu cate ori (nu le-am mai numarat) in urlete dupa ce aseara a adormit ff greu. S-a agitat toata noaptea si bineinteles ca eu nu am dormit mai deloc
. I-am dat o lgt de Panadol si Dentinox pe gingii, am crezut ca este de la dinti cu toate ca nu s-a schimbat nimic la el in gurita, i-am dat si Gripe ca am zis ca sunt colici si degeaba. Si azi de cand s-a trezit dim plange continuu, cateodata chiar si in brate, nu stiu ce sa-i mai fac. Si eu simt ca nu mai am rabdare cateodata( azi de ex) dar cand imi zambeste cu gura aia stirba imi trece (pana incepe iar sa planga). Of of of cand or cresete mari....
Save si Robert urla cand il imbrac, asta e, m-am obisnuit si incerc sa-l imbrac cat mai repede . Oricum este un chin. Eu imi pregatesc absolut tot inainte sa-l imbrac pe el pt ca pe urma nu mai apuc.
larissa_79 spune:
Fetelor...deci eu nu mai ies afara cu Alexia..urla la imbracat, urla la dezbracat, urla cat o las in casa sa aduc carutul de jos. Zau ca nu mai pot...cand nu e tati acasa o sa o scot in balcon si gata. Sunt un pachet de nervi..ma termina urlatul asta....de ce nu ii place imbracata gros?...si nu o tin mult asa pana ies....doar pana sting lumina si ma incalt. Ma termina pur si simplu iesitul afara!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Tweety7 spune:
Save, Oncicu, Larisa si la noi e mare show cu imbracatul si dezbracatul.
Fetelor, voi observati cum subscriu la toate ofurile voastre legate de bbi? A mea chiar le are pe toate alea rele? 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Muuh spune:
Ioana multumesc de explicatie, evident fiecare face cum considera. Nu te supara pe Mia, a explicat ea intr-un post ca este foarte obosita si stresata si de aia a avut acea iesire.
larissa pai incalta-te inainte sa o imbraci pe ea ca sa scurtezi timpul...nu glumesc, te rog nu te supara.
Miruna +
Alexei
Poze
larissa_79 spune:
Miruna, daca mai umblu si incaltata in garsoniera....tre sa fac apoi curat zilnic cred...nu stiu...o sa incerc si pe asta!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Vorba lui Tweety ... rele mai sunt unele pe aici frate.
Nu-mi amintesc sa fi spus vorbele astea. Poate te refereai la altcineva. Te rog, lamureste-ma!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Ioana81 spune:
Stai ca ne intelegem gresit iar. Sa iti explic sa nu te superi si tu ca asta ar mai lipsi. Tu ai zis"eu am fost botoasa (desi, n-am spus-o nimanui) si multe altele dintre noi. Asta n-a insemnat ca ne-am razbunat aruncand cuvinte jignitoare." La asta m-am referit cand am zis vorba ta ,am pus .... ca sa nu mai redau iar tot si apoi am zis si a mea concluzie . Sper ca ai inteles acum si nu te superi. ok?
Da Miruna, am vazut si eu dupa aia. Toate cred ca suntem obosite si toate nu dormim mai mult sau mai putin, dar nu cred ca tb sa ne luam una de alta.
Andreea multumim de urare! Si al meu e la fel cu suzi
. Stie ca e cineva care ii baga suzi in gura. Si se trezeste din ora in ora sau mai des si-s zdrente cu somnul, dar asta este.
Miti parca tu ziceai de borcanasele cu mancare, daca ma insel ii raspund celei ce intreba, eu ii dau lui Vladimir de la Nestle si Hipp si f=vad ca mananca, cum zicea si Mihaela si Vladimir se stramba la cea facuta de mine. Eu le mai amestec si il mai pacalesc
. Dar avem si noi o problema nu prea vrea sa manance supa de morcovi cu telina. Sa vad cum il pacalesc. Mai inainte am amestecat-o cu niste piure de fructe la borcanas. Pana la urma va ceda el.
Mai nou si-a descoperit picioarele si sta numai cu ele in gura.
Ah m-am luat cu scrisul si am uitat sa urez La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ
Tweety7 spune:
Ioana am inteles. 
Andra, tati Costin si
Clara
geliza spune:
eu ca sa scap de plansul la imbracat asa cum e in casa o introduc intr-un combinezon cu totul, ii pun o caciula (aici e beleaua ca tzipa), ii trag fermoarul si o pun in cos (cosul auto, pe hol)...cat ma incalt eu o legan cu piciorul, apoi imi trag geaca si gata....tace si mandra cand iesim pe scara...(caruciorul eu il tin in masina in parcare)
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)