PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele...
revin si eu ...nu imi mai gasesctimp de mai nimic incerc sa citesc ce ati scris voi...sa zicem ca am reusit cat de cat...
voi cum stati cu timpul? ca eu simt ca innebunesc cand vad cum trece de repede si trebuie sa ma intorc la servici ...gata cam asta a fost pe 15 ianuarie cel tarziu tre sa fiu acolo
mia de ce ma draguta sa te superi? codritu cum nu te baga lumea in seama? nici la toate mesajele mele nu gasesc tot timpul raspuns desi recunosc ca am avut parte de super sprijinul vostru intotdeauna motiv pentru care va MULTUMESC din suflet...dar hai sa nu ne suparam
hai sa va mai spun depsre noi: suntem relativ bine acum desi aseara am fost la dr caci mi-a facut diaree...nu e grav si nu ne-a dat decta regim...azi vad ca a facut bine si deci tinem un pic de regim ...cu ocazia asta l-a si masurat si cantarit si suparare mare are doar 6750 si 66 cm...a zis ca ptr un copil nascut la 3 kg si ceva ar fi fost ok dar nu si in cazul lui ...cica o sa-i dam si niste vitamine dupa ce ii trece burtica si ii fac vaccinul saptamana viitoare...
eu tot 500 de mii de kg am si in concediu asta care a fost de vis am mai luat ceva desi am mers de dimineata pana seara in continuu pe jos pana simteam ca-mi crapa talpile si picioarele...a fost de vis am stat 5 zile la venetia de care m-am indragostit profund, la verona doar o zi, apoi la innsbruk 5 zile, la munchen 2 zile ...o sa pun si poze dar nu am reusit inca sa le aranjez

scriu de 1 ora cu intreruperi iar acu foamea e mare asa ca revin

apropo imi cade si mie parul de mai am de un dus si eventual 2 bai...mi-am luat un tratament...revin
pupici multi la fete dar ,mai ales ptr muuh sarumana ptr tot efortul tau

bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

BUNA MAMICI DE PITICI!!ralu si dandana nu stiu daca ati citit ca si eu am avut probleme cu papa la iana ( singura diferenta este ca era pe lapte praf )-crize, plansete, cap intors, pumni in gura etc-am fost la 2 dr cu ea si mi s-a spus: a luat foarte bine in greutate pana acum si organismul mai face o pauza, s-a saturat de acelasi gust de lapte, sa o las sa-i fie foame- o lasam si 5 ore si degeaba! de cand i-am introdus supica, fructe si cereale-treptat, bineinteles, a inceput parca sa manance mai bine- nu stiu daca se aplica la toti bebelusii dar la a mea a avut efect!
pupici la mamici!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

muuhmultumim!! esti o dragutza!!!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Gagicoaselor, ce ati fost azi! Asa va vreau. Scrieti, scrieti si iar scrieti! Va pupa mama pe toate!
Noi am fost la vaccin acum doua ore. Doamne, ce a mai plans pitica mea! Bineinteles ca am bocit si eu pe langa ea. De cand am ajuns acasa doarme. Sper sa nu aiba deloc reactii adverse, ca urasc sa o stiu bolnavioara.
Dandana bine ai revenit!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4565892984844/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

asa...hai sa va mai scriu daca tot m-am apucat acu iote asa nu mai scapati de mine ...deci noi am inceput diversificarea la 3 luni jumate caci bb nu lua deloc in greutate si parca sa zic ca mananca cu mai multa placere acum desi sa nu ne bucaram prea tare ca o data ii vine...am cumparat de acolo jucarii pana la un an jumate ...de sunt dusa dar voi stiti deja am luat lapte si cereale din germania care sunt fiti atente de 3 ori mai ieftine ca aici ca de probabil sunt mai saracuti ca noi si sa stiti ca mai este si o alta deosebire...am vazut la cereale de orez ca sunt mult mai pastoase si se dizolva mai bine...eu nu pricep de ce asa diferenta mai ales ca si pe unele cumparate de aici scrie numa in nemteste...ma rog
asa ce sa va mai zic? aaa..cat am fost plecata bebelusu meu de plus...ca asa ii zic... m-a strigat ma-ma-ma ma rog o balmajeala dar cand era suparici rau baga la greu...pupu-l mami pe el (am murit de dorul lui acolo...de altfel ne-am intors mai devreme si din germania 2000 de km i-am facut fara sa dormim in budapesta cum era planul ca nu mai puteam de dorul lui )
legat de par...cred ca sunt haotica rau ...a fost vara mea la DR. Giurcaneanu (cica cel mai bun dermatolog de la noi din tara si de prin europa) si i-a dat urmatorul tratament: spalat pe cap cu sampon foltene alternat cu alpecin, niste vitamine ptr par: miss nu stiu cum ca sunt senila si uit repede, dar o mai intreb, si inca o solutie care se cheama hairgrow de 2 ori pe zi cate 8 pufuri...l-a intrebat si de mine si i-a zis ca am nascut si ca sunt apropae de chelie si i-a zis ATENTIE: pot sa fac acelasi tratamenta daca NU alaptez ...asa ca m-am apucat si eu

fi-miu vrea numa in fund si urla cat il tin plamanii de nu-l las, cica incep si dintii ca face numa bale si baga tot in gura si roade si urla la greu pana ii dau cu calgel, e un puturos si tot nu-i place pe burta...rade toata ziua daca il pui cum vrea el...
cam asta
va pup si mai scriu

aaaa...geliza si noi am fost la dr stanciu la budimex...ce ai facut?

mai si noi avem alta problema: la voi nu dorm noaptea...la mine e invers nu vrea sa se trezeasca sa manance si asta nu-i bine ca avem doar4-5 mese pe zi..asa ca va spun eu mai bine mai mult decat asa ca la noi...doarme de la 10-11 pana la 8-9 dimineata

Mergi la inceput

bag seama ca v-am speriat cu mesajele mele lungggggiii cat o zi de post
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

bulinutza, bine ai revenit....dr stanciu ne-a gasit o "usoara" infectie urinara pt care ne-a dat un tratament "usor" si sa repetam urocultura dupa...(ce e intre " " sunt spusele lui) si a concluzionat ca ilinca mea asa are felul ei de a fi....mignona......ca la 3 1/2 avea 4600 g ...aviz amatoarelor Simona U si Codritu( care bag seama ca stati mult mai bine ca noi....nascuta fiind de 3300)

legat de diversificare, schema prezentata mai sus cu inceput direct cu borcanele cu legume sia poi suc de fructe+morcov este a la dr. Stanciu

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

ralu80 si fetele care mai au mult lapte si nu au ce face cu el,nu mai donati si pentru o mamica amarata ce isi pierde laptele pe zi ce trece?Ca sunt tare suparata din cauza asta...il simt cum dispareeee....
iulenca avem o cunostinta comunna...doua,de fapt....ma tin sa iti zic de nu stiu cand,dar nu stiam cand intri...Nasii tai sunt prietenii nostri..pup

SARILLA si RAZVAN, bebe perfect

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

SARILLA sa stii ca m-am uitat mai demult la pozele cu bebe ca imi placea tare mult freza lui si chiar mi se parea ca va stiu de undeva mai ales pe sotul tau. Cred ca sotii nostrii se cunosc intre ei.

Pupici

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

mada cum au downloadat poza? nasol...trece-le pe yahoo....nu cred ca de acolo se poate...pupici

Mergi la inceput