PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
martta spune:
Bulinutza: mi-ai facut o mare surpriza cu pozele! Turnu Magurele! E orasul natal. La voi,care e legatura?
Avmaria
pt ca ti-ai amintit de noi!
Am sa vad daca la noi exista o astfel de apa!
Fug pt ca s-a trezit Vlad din somn!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia
oncicu spune:
Buna ziua piersicutelor!
Wow ce mult ati mai scris in 2 zile, sper sa apuc sa citesc tot.
Robert este f marait, cred ca de la vreme; am obs ca pe o vreme mohorata ca asta este fff agitat, eu ma gandeam ca o sa doarma de o sa rupa patutul dar de unde...
Monicuta felicitari, sarina usoara si un bb2 sanatos si cuminte.
Incerc sa-l adorm pe Robert si pe urma ma pun pe citit. Va pup
MissJJ spune:
Bulinutza deci nu stiu cine si cum ca nu scrie, scrie numai views nu stiu cat si downloads 2.
Am sters albumul de pe webshots si acu le mut pe yahoo, pe yahoo le-am pus pe private si am sa trimit o invitatie pe contul comun si intrati acolo sa vedeti pozele. O sa vedeti ca am si niste poze vechi din martie 2004 cand eram cat un pai. Asta inainte sa plec in Uk. Ca de cand cu mancarea de aici si cu statul degeaba si mai putin stres m-am facut
.
Well anyway am sa pun linkul la poze mai diseara ca acum ma grabesc ca tre sa fac niste shopping si pe urma merg sa predau bebele lui tati ca eu merg la clinica. Off ce greu e cateodata sa nu ai cu cine lasa copilul o chinui si pe ea ca tot trebuie sa o plimb dupa mine non stop.
Pupici
si intru mai pe seara sa va dau invitatia pe contul comun.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
bulinuta27 spune:
martta :d tatal meu este din turnu magurele si acolo mai sunt nasii mei de botez si ai parintilor plus ca acolo am niste verisori foarte dragi mie care din pacate anul trecut au ramas fara mama :( si cu care eu am o relatie foarte stransa
monicuta acum am vazut mai bine: FELICITARI o sarcina usoara si un bebic sanatos te pup si eu si bebe ptr asa un curaj 
oncicu tu parca intrebai cine mai sta prin titan: IO
asa ca daca se mai aranjeaza vremea putin poate ne vedem cu bebelonti
pupici la fete si mai ales la piersicute
bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
larissa_79 spune:
bulinuta, dar de ce te intorci atat e repede la job? Nu poti sa mai amani putin ca sa stai cu minunea?
Fetelor ieri am depus si io...de fapt sotul minunatia de dosar ptr CIC, alocatie si ce mai era....eu cred ca primesc banii pe la sf lui ianuarie...cred daca nu chiar inceputul lui febr.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
dariana spune:
Buna fetele! Am luat si eu un blender kenwood(ca tot e azi ziua mea, mi-am facut cadou
) pe care abia astept sa-l folosesc la mancarica lui Darius; cred ca peste 2 sapt o sa mai introducem si noiceva pt ca ieri la control aveam 4,575 kg, deciam luat in ultima luna doar 250 gr. si a zis dna dr. sa revenim peste 2 sapt sa vedem ce facem cu papica; noi deocamdata papam doar san iar eu cred ca nu mai e asa consistent, insa pediatra a zis ca nu are cum, ea se gandea ca poate nu-i mai ajunge cantitativ, dar Darius mananca destul de bine si nu goleste nici un san o data. O fi posibil din cauza alimentatiei sa nu mai fie asa consistent ?ca eu mananc cand apuc.
asa ca incep sa ma instruiescsi eu intr-ale diversificarii.
Dariana si Darius (30.07.2006)
mihatocae spune:
Mada_Mxm, eu zic sa nu te panichezi cu pozele. De exemplu, eu am salvat la mine pe calc poza lui Mamaluidavid, pt. ca era intunecata si nu se vedea, am salvat-o, am mai "luminat-o" , am vizionat-o si apoi am sters-o. Aaaa , si i-am zis ei ca e f. faina.
Legat de borcanele, am mai scris, lui Luca ii plac mai mult decat ce-i fac eu in casa(abia papa 4-5 lingurite din ala facut de mine, iar din borcan a papat ieri o jumatate, iar azi cealalta jumatate plus putin din al doilea)
....si daca medicii le recomanda, si daca in State zic sa incepi cu ele diversificarea(parca asa a scris cineva mai demult aici)...atunci o sa-i dau si eu la puiul meu. Nu in fiecare zi, dar din cand in cand si in toate deplasarile.
Pup bebeii frumuseii.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
SimonaU spune:
Geliza, Codritu avem si noi in sfarsit rezultatul analizelor la Mara. I-a facut tot felul de analize ca sa vada daca are vreun motiv pt care ia mai putin in greutate. Dar nu a iesit decat o usoara anemie. Cum e doar alaptata o sa o tratam cu Fier. Anemie asta poate fi in oarecare masura o explicatie pt lipsa poftei de mancare.
ralu80 spune:
gata am mancat 40 gr de cereale, de fapt cam mult spus mancat, ca mai mult a dat pe ea si pe jos, dar in sfarsit sa spunem...ne-a luat cam o ora aventura, cand vom inlocui o masa cred ca vor fi cam doua inlocuite ca va dura 3 ore masa. oricum am luat teapa, m-am muls doar 30 ml cat imi trebuia pentru cereale si mandra nu mai vrea san, se pare ca-i ajunge cat a mancat, facea crize de plans cand ma apropiam de ea. maine ma mulg mai mult si vad cum o fac sa manance si lapte.
Sarilla cu multa placere as da, doar ca nu am in exces, se mai aduna pt ca mananca ea prost. sper sa nu raman fara in ritmul asta. oricum sa stii ca prefer sa nu am decat sa am si sa nu vrea sa manance. e tare frustrant.
cornelia_laura spune:
Motzata, sa fi sanatoasa si fericita!!!LA MULTI ANI!!!
dariana, si tie iti urez LA MULTI ANI
si multa sanatate!! Eu una nu te-am vazut in lista cu aniversatii lunii noiembrie, cred ca nici restul fetelor nu stiau. Cat despre cadou, asa fac si eu mereu si bine imi prinde
.
Fetele asa cum va spuneam am inceput de luni sa-i dau supa de zarzavat lui Eric si papa cam 150 ml. Azi insa am incercat sa-i dau si piure de morcov(din supa) si nu am avut succes
. Mai incerc acum cand se scoala. Bine, nici nu insist prea mult ca avem destul timp pentru mancat cu lingurita. Si nici nu sunt fan al datului cu biberonul(piure, fructe etc).
bulinuta27, bine ai revenit
! Si eu stau tot in Titan.Si eu am inca 84-85 de kg, m-am fixat asa si neam nu mai scade acul la cantar. Bine, cand am nascut aveam 106 kg..dar inca tot elefantica ma simt...Si trece ziua fara sa mananc, ca nu am timp cu 2 copii in casa, dar cred ca deja organismul s-a obisnuit asa si fara miscare la greu degeaba...
Muuh, toata admiratia pentru munca depusa
. Multumesc!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE