PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
anasia spune:
pika-pika, bine ati venit in ro! mi-ar surade si mie inca o intalnire!
larissa, tot de la Vtech sunt amandoua;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
larissa_79 spune:
anasia, da tot de la Vtech doar ca difera formele si culorile.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Adelapop eu am alaptat numai cateva sapt ca nu am avut destul lapte si as fi vrut sa alaptez mai mult dar asta este. Oricum fata mea a mancat mixt de la inceput. Si eu in primele 2 sapt am dat jos 13 kg asa fara sa imi dau seama si ma oprisem la 70. Si eu ziua nu prea apuc sa mananc beau cate un energizant dim si pe urma poate rar un sandwich. De mancat mancare mananc numai seara cand vine Flo in jur de 6 cel tarziu 7. Si intr-una din zile am venit de la dush si am zis hai sa ma mai cantaresc si surpriza aveam 67,7 kg. Deci nu am facut nimic tare special.Si acum in sf imi vin si blugii dinainte de sarcina. Oricum eu am mai zis telul meu este 55-57 de kg cat aveam normal, nu 65 cat am pus din cauza anticonceptionalelor.![]()
Monica si fata mea se speria asa, mult timp a facut asa, nu stiu de la ce dar facea asa si noaptea si ziua dar acum vad ca a trecut. Nu stiu sincer de la ce si nici doctorul nu mi-a dat nici o explicatie clara mi-a zis asa fac copiii, na raspuns.
Pika-pika great 2 hear from u! Ne bucuram ca sunteti bine si va uram petrecere frumoasa la botez.
Legat de olitza, cum zice si Mihatocae, si pe mine mama tot asa m-a pus de pe la 4 luni si nici eu nu am avut nici un fel de pb de incontinenta sau mai stiu eu ce. Si la mine iti dai seama daca Arianna face treaba mare ca se stramba si strange pumnii si si noi vrem s-o invatam sa faca la olitza mai repejor. De ex si vecina mea cu Adriana tot asa a facut si de la 2 ani Adriana nu a mai vrut sa faca la olitza ci direct la toaleta si acum se duce singurica si face la toaleta, trebuie numai sa ii aprinzi lumina. Si la 1 an si ceva nu avea nevoie de Pampers decat noaptea ziua nu trebuia ca se cerea la olitza.
Fetelor am si eu o intrebare pt acelea dintre voi care au cont foto la webshots: voua v-a aparut ca a dat cineva download la pozele voastre? Ca la mine scrie 2 downloads.
Eu la inceput nu am vrut sa pun poze cu fata pe net ca stii cum e in ziua de azi cu netul si pozele, dar apoi toate aveati si zic hai sa pun si eu si acu vad ca sunt 2 download. Cui i-au trebuit poze cu fata mea?
Is eu prea paranoica sau credeti ca ar trebui sa scot pozele?
Da si am pus poze noi cu Adriana si Arianna.
Aaa si vroiam sa va mai intreb ceva ieri i-am dat la fata piure de morcov amestecat cu un pic de lapte si a papat ea vreo 4 lg acolo. Dar stiti cum sunt sucurile alea de morcov si portocala si ma gandeam nu pot sa amestec piureul de morcov cu sucul de la o portocala? Ca morcov asa gol nu prea are gust tare bun.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
iulenca spune:
Pika-Pika lasa nr. de telefon pe PM si poate ne intalnim intr-o zi cand va fi mai frumos. Greu ne organizam da nu se stie cand ne hotaram si nu avem de unde sa te luam. ![]()
![]()
![]()
Mia don't worry ca si noi suntem mai "retardati" adika tot cu tzatza si asta pana prin februarie, tot fara dinti si asta sper cat mai mult, nici la olitza nu facem si orele de educatie sexuala vrem sa le incepem prin vara ![]()
![]()
![]()
![]()
. Eu stau pe forum de la inceput desi postez mai rar si uneori ma simt vinovata ca doar citesc si nu scriu si din lene nu ma implic prea mult. Imi sunt dragi toate fetele si cele vechi si cele mai noi si cele mai panicoase ( pe care le mai cert) si cele calme, nu sunt mereu de acord cu toata lumea si totusi primul lucru pe care il fac dimineatza cand ma lasa bebe e sa deschid forumul.
Miruna bravo ca muncesti in folosul comunitatii de piersicutze.
Va pupic.
VARSTA MARIEI![]()
MARIA THEODORA![]()
MissJJ spune:
Motzata La Multi Ani
sa fii fericita alaturi de familie si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Legat de borcanele le-au acceptat copii bine? Ca si eu as vrea sa o invat pe a mea si cu borcanele pt ca daca plecam pe undeva imi va fi mai usor cu borcanele decat sa car tot arsenalul dupa mine.
Si zicea cineva de un pian de la Fisher Price, cer mii de scuze dar nu imi aduc exact aminte cine ca eu cam citesc in diagonala, ca uneori nu prea am timp, va refereati la asta: http://www.fisher-price.com/uk/products/product.asp?id=37540 . Ca l-am vazut si eu intr-un magazin si as vrea sa il cumpar. Nu l-am putut testa ca era expus in cutie, dar vroiam sa va intreb daca e fain?
Mada si
anasia spune:
larissa, am inteles, uita asta chiar n-am bagat de seama;
mada_mxm, nu poti sa faci albumul privat, sa nu aibe acces la el? cand ai ceva, il dezactivezi, il vedem si il "incui" din nou;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
MissJJ spune:
Anasia eu asta am tot cautat dar nu gasesc.
Creca le mut pe yahoo si gata macar acolo pot sa il fac private.
Mada si
anasia spune:
mada, cred ca cel mai bine;
haideti sa va spun o chestie care m-a lasat paf;am fost ieri sa ridicam marele ajutor pt nou-nascuti; am stat afara, lume cu bebei buluc, in fine a mers destul de repede; o mamica cu bb de 2 luni(nascut prematur)a nascut la municipal si i-a spus dr pana la nastere ca are gemeni, cu eco!!!la nastere au constat ca este un singur bb, asezat pelvin!n-am apucat sa intreb ce dr;
ca tot "ne-am imbogatit" i-am luat printesei mele niste carticele cu poezioare tare haioase, o papusa cheliuta si bineinteles hainute;am fost asa de bucuroasa ca i-am luat cate ceva!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
SimonaU spune:
Mia si eu alaptez exclusiv si Mara mea doar la 4 luni a ajuns la 6 Kg. Dar ce sa fac daca nu vrea mai mult. Baietelul mai mare tot cu laptele meu a crescut, tot exclusiv si la 4 luni avea aproape 8 kg. Si cu el am fost mai obosita si mai nemancata decat acuma..
Codritu, eu te citesc tot timpul ca te simt colega de suferinta intr-ale luatului in greutate...
Asa, si cu olita, ca doar eu am zis ca la varsta mica fac copii reflex conditionat - sorry, nu e ideea mea ci e ce am citit si ca sa ma exprim mai clar, nu toti copii vor face incontinenta ci prin carti se spune ca statistic vorbind cei care sunt obisnuiti cu olita asa devreme au mult mai multe sanse sa ajunga la incontinenta decat cei la care se incepe dupa 1,5 ani (procentul fiind de peste 50%). Asa ca, unii vor pica intre cei 50% care se vor descurca foarte bine si ceilalti vor pica intre cei 50% care vor dezvolta incontinenta. Si stiind asta fiecare alegem in cunostinta de cauza. Nu e mai bine asa? Sa stii adica.
ralu80 spune:
Dandana ce ne facem cu fetele noastre, ca si Riana face la fel, nu goleste nici macar un san si la al doilea zice pas...aaa, si inainte sa o pun la san de cele mai multe ori intoarce capul si urla, dar mana se pare ca e buna si tine de foame, ca o prefera. Nu mai vrea nici mar ras, asa ca o las pe suc la ora 10 si poate piure de fructe, dar mai incolo. Oricum de azi o trec pe cereale ca nu a luat deloc in greutate sapt trecuta si nu-i mai fac jocul, o sa i le amestec cu lapte de la mine. Nu prea a fost de acord pedriata ca e in grafic la varsta ei, 6900gr nascuta cu 2900gr, dar e asa ca a luat foarte bine primele trei luni. Poate s-a plictisit mititica numai de lapte, ce noua nu ni s-ar lua daca am manca numai un fel de mancare?
Larissa de unde iti dai seama cat lapte produc sanii tai?
Se pare ca am intrat toate in febra cumparaturilor de sarbatori pentru piersicutze...adevarul e ca abia acum voi simti iar sarbatorile dupa ceva timp, ca voi avea cui sa-i fac multe cadouri.
Raluca si mofturoasa Riana(2 iulie 2006)