PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
Consi spune:
Map bb Robert e mic. Eu zic ca pe masura ce creste o sa scape de "sperieturi". Si Luca era la fel. Dintr-o data tresarea si uneori chiar incepea sa planga. Sau se mai lovea in somn cu mana si atunci sa vezi scandal. Insa acum nu prea mai avem parte de astfel de sperieturi, decat foarte, foarte rar.
Tweety nu a fost ideea mea, dar retin si imi asum lauda!
Am vazut pozele cu Clarita. Sunt super!
Muuh sper ca nu ma injuri. Sincer eu ma gandeam la ceva mult mai simplu (sa faci trimitere de pe prima pagina la continutul "diversificarii" de pe adresa noastra comuna, daca e posibil ca eu nu ma pricep). Dar tu ti-ai luat rolul foarte in serios si esti tare
. Pupici!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
MADYN spune:
Map si licuriciul meu se mai trezeste din somn urlind citeodata. Si atunci il iau in brate il legan putin ii zic de citeva ori "Tatal nostru" si se linisteste.
Larisa si eu ar trebui sa ma intorc la job in citeva luni dar cind ma uit la pui si cind ma gindesc ca nu o sa-l vad o zi intreaga sau chiar 2-3 zile - daca-l las la bunici care nu sint in Bucuresti - parca se rupe ceva din mine! Dar asta e, trebuie!
Muuh fata draga tu faci foate bine pe acolo pe la "Diversificare" si iti multumim pt. asta. Cit despre rosii, nu te mai necaji, tu stringele ca sint scumpe si fac bine la ten
.
Mia nu trebuie sa te superi ca nu iti raspund fetele, asta e, fiecare am avut momente d-astea in care parca vorbeam singure ... asa ca uite
sa-ti treaca si te mai asteptam la "Piersicute".
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
anasia spune:
uf, n-am inceput ziua bine, nu?
La multi ani, motzata!
nici azi n-avem piersicute![]()
muhh, amabella,dandana, nici noi n-am trecut pe diversificare; mai asteptam;
muuh, super chestiile cu diversificarea!ai avut de munca, nu gluma; blog-ul putem sa-l avem pe prima pagina?
nu mai stiu cine intreba de site-ul fisher price (fisher-price.com), nu stiu daca livreaza si in romania, nu prea cred;
adelapop, jucaria aceea ca a larissei este super, la diverta este 2.118.000, iar pe net, la varuna.ro este 1.532.000(plus 150.000 taxa de transport)
mia, fata mea a avut la 3 luni 6kg, si noi suntem cu san si formula, a ta numai cu san este puper;poate nu se satura de vrea atat de des papa, noi de asta dam si formula;
codritu
, cum nu te baga nimeni in seama, scumpo?
desi uneori n-am timp sa raspund sau nu stiu, am ce invata de la fiecare postare de-a voastra;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
SARILLA spune:
mamaluidavid am uitat sa te intreb,si nu stiu daca ai zis tu: cu ce ai inceput tu diversificarea? Ca stiu ca ai inceput-o de curand..ce i-ai dat prima data Patriciei?Urmezi un plan anume sau cum faci?
Mersi.Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
mamaluidavid spune:
Sarilla da,astazi a fost ziua 3 de piure de morcov.Urmez planul din capul meu
,cu David la fel am facut si am avut mare succes,nu are mancaruri pe care sa nu le accepte.
Deci am inceput cu piure de morcov,ii mai dau 1 zi dupa care o sa adaug frunze de telina.Eu introduc o leguma pe rand si 4 zile astept sa vad cum reactioneaza organismul inainte sa adaug alta leguma sau fruct.Alergii pot aparea de la orice aliment.
Dupa telina cel mai probabil voi introduce orez(facut pasta) si dupa aceea broccoli,spanac si ce legume mai gasesc![]()
Dupa ce ne invatam cu legumele o sa schimb masa de legume la amiaza si dimineata o sa papam fructe.
Stefania,mami de David si Patricia
mihatocae spune:
IUPIIIIIIIIII! azi-noapte, dupa o saptamana de chin, a dormit si Luca al meu de la 22.30 pana la 06.08, ceea ce este RECORD PERSONAL. Dar asta dupa ce i-am dat calpol si la amiaza si seara, si inainte de culcare i-am frecat dintii cu Dentinox si am reusit sa-l punem la somn pe burta (care e pozitia lui favorita).
Consi, vreau sa iti zic ca si piticul meu a fost exact la fel: a avut o perioada in care dormea de la 23 la4-5. Apoi deodata a inceput sa se trezeasca pe la 24 sau pe la02.00 tipand dintr-o data (el, de obicei, scanceste, se foieste si plange dupa vreo 10 min). Apoi a inceput sa faca si mai urat, acum 2 nopti, de ex. a urlat o ora (de la 2 la 3 noaptea) de nu stiam ce-l doare (kk facuse), iar ieri i-am dat Calpol si dentinox (la sfatul pediatrei) si i-am pus si o cupa de orez il ultima masa si drept urmare a dormit neintors. Nu stiu daca o sa tina in fiecare seara schema, dar macar am descoperit motivul pt care plange (dintii) si nu mai sunt asa nervoasa ca inainte (cand nu intelegeam ce-l doare).Aaaa, si inainte de ultima masa i-am dat ceai de tei in loc de Milutee.
Mia, nu te supara...Cred ca si la tine isi spune cuvantul oboseala, altfel nu inteleg de ce te-ai suparat. Asa cum zicea cineva mai sus, gandeste-te la cate mesaje nu ai raspuns nici tu (si din ce motive) si cam tot asa ni se intampla la toate de aici, dar nu lasam asta sa strice "livada de piersicutze"
Referitor la olita, nu stiu ce aveti cu saraca fata si mai ales nu stiti ce este la ea acasa. De ex, Luca al meu incepe sa se strambe intr-ul fel anume (cu limba la coltul gurii) cand il trece kk si i-am luat si eu olita pt a-l pune cat de curand pe ea.Cand il vad ca face fata aia, o sa il pun pe olita. Nu lasat singur pe olita (poate asta n-ati inteles) , ci pusa olita intre picioarele mele, eu stau pe pat si pe Luca il tin de la subtiori,cu spatele sprijinit de pieptul meu, astfel incat nu solicit cu nimik coloana.Asa m-a invatat si pe mine la olita si va asigur ca nu am facut apoi vreo dependenta sau ceva, am fost un copil normal dpdv al dezvoltarii. Acum fiecare mama face cum crede si cum simte si numai ea stie ce e mai bine pt. puiul ei.
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
Luca 4 luni:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihatocae/album?.dir=/fdabscd&.src=ph
geliza spune:
buna dimineata fetelor,
Medeea si Dandana, bine ati revenit...si asteptam vesti despre puiutii vostrii...
eu am inceput diversificarea la 3 1/2 luni cu fulgi de orez de la Milupa (Ilinca este alimentata mixt), iar dupa vaccinul de 4 luni o sa-i introduc direct borcanele cu legume....si apoi suc de fructe...asta pana la revelion cand o sa fim plecati la Bran cu tot familionul si o sa-mi fie mai usor cu borcanele....din ianuarie adica la 5 luni o sa incep sa-i prepar piureuri de legume in casa
revin ca s-a trezit puiuta
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Consi spune:
Mihatocae noua nu cred ca ne ies dintisorii. Dar te rog sa-mi spui ce fel de orez ii dai. Sa incercam poate reusim sa dormim mai mult.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
larissa_79 spune:
adelapop si anasia, eu am jucaria de la crazytoys....asa cum arata acolo in poze...la varuna e alta poza...dupa descriere pare a fi la fel..dar nu arata chiar la fel
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
pika-pika spune:
Mamicute pupici.
N-am mai intrat de mult timp pe aici...am tot fost pe drumuri.Am ajuns si in Romania.Aina a fost un ingeras tot drumul,nu a plans absolut deloc...si oricum e un ingeras mereu,toata lumea mi-o lauda si se mira de ea ca nu plange deloc si rade tot timpul.Dar s-a invatat in brate,bine-nteles ca toata familia aici o poarta din brate in brate(deci cum sa planga,na) si ma gandesc cu groaza cand o sa ne intoarcem cum va fi.
Am intrat sa vad daca mai organizati vreo intalnire pana in ianuarie desi cred ca toata lumea e ocupata cu pregatirile de sarbatori.Noi sambata asta avem botezul,dar dupa aia suntem libere in general.
Andromeda si Aina(05.07.06)
poze cu noi