Bucurii de sept - oct 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 30
mephala30 spune:
La multi ani Alina Morostes!
La multi ani MamiLili!
Cri19, imi pare rau pentru Andrei. Stiu ce nasol e sa le curga ochisorii...lui Teo i-a trecut cu un remediu homeopat - Staphylococ C30, 2 granule dizolvate in putin laptic. Eloise, si pentru Vladut e valabil...eu zic sa incerci...daca vreti mai multe detalii, dati un pm.
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
CamiSol spune:
Andrei Roberto, Ana Maria, Thea Damaris La Multi Ani fericiti alaturi de parintii vostrii! 
Alina Morostes 
MamiLili 
Buna dimi!
Fetelor, Luca a facut febra (38) azi dimineata pe la 5.I-am dat 2.5ml Calpol si vad ca acum are doar 37.4 . Normal de la ce temperatura se considera febra la bb-i ca eu nu am retinut???...
. Si va rog sa imi spune-ti si mie ce trebuie sa fac in alte cazuri cand copilul face febra.Stiu ca trebuie urmati niste pasi iar eu habar n-am. Sigur o sa intru in panica daca Doamne fereste se intampla.
Pupici la mamici si bebici!
PS: Ma duc sa citesc povestea Ralucai!
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
ramomar spune:
Camisol , 37.4 nu e febra la bb, abia de pe la 37,8- 38 poti sa consideri ca bb are febra. Eu dupa vaccin(l-am facut dimineata pe la 9) i-am pus un supozitor cu paracetamol, iar seara pe la 7 i-am pus 1/4 dintr-un supozitor de novocalmin (pt copii). toate astea l-am facut preventiv si nu a facut febra.
cri
puiul mic. Imi pare rau ca aveti iar probleme cu ochisorul. Sper sa rezolvati cat mai repede.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
gripo spune:
CAMI, mie, pediatra mi-a spus ca doar daca creste temp mai sus de 38 este temperatura. Nu stiu ce trebuie facut in acest caz, dar mi-a zis, atunci cand am facut vaccinul, sa am in casa eferalgan 80gr, supozitoare. I-am pus cum am ajuns acasa unul, si am urmarit sa vad daca creste temperatura, dar nu a fost nevoie de inca unul.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
gripo spune:
Vai de mine! MAMILILI, scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nu m-am uitat mai jos, dar uite:

MAMILILI LA MULTI ANI! MUUUULTA SANATATE TIE SI FAMILIEI TALE, SI SA TRAIESTI MUUUULT CA SA TE BUCURI DE MINUNEA DIN VIATA TA!
LEXI si RALU, saru' mana pentru gandurile frumoase din guestbook. Oricum, LEXI, chiar ma intrbam de dimineata cum de n-ai mai aparut, ce mai face MARIUCA?
VARSTA RADU ANDREI
ramomar spune:
gripo ce mult imi place poza lui Raducu
de intampinare de pe paginuta. Doamne ce simpatic e. Ce culoare are la ochisori? sunt foarte frumosi.
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
pozici cu minunea noastra mica
gripo spune:
verzi, ca ta-su, sper din tot sufletul sa-i ramana asa, om vedea la 6 luni. si merci!
din partea lu' Raducu pentru PATRICIA si-i face si cu ochiu'!![]()
VARSTA RADU ANDREI
CamiSol spune:
Ramo, Gripo merci!
Acum sa va zic ce coordonate (:D) avem la 2 luni : 6,850 kg si 62 de cm. Cred ca ne batem pe primele locuri la categoriile supergrea si superlunga. ![]()
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut 
Cresc intre-o zi cat altii intr-un an... 
matahut spune:
[quote]Originally posted by eloise
5?
!!! Ok, incerc si asta...incerc de toate...numa' sa scap, ca tare-i nashpa
ELOISE, VEZI SA NU DAI IN PARTEA CEALALTA...![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
inni spune:
11
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei