Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Daca aveti alte modele cu care va faceti treaba bine spuneti-mi si mie va rog
Multumesc!!!!!!!!!!

MANA!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by roxanae

Am vazut ca unii copilasi papa 1/2 ora la san sau chiar mai mult.La noi cel mai lung timp de supt a fost de 10 minute. Nu e putin?!In general papa cam 5 minute si cu viteza mare, goleste sanul, ca se vede si apoi gata.Foarte rar mananca din amandoi. E OK?
A, si si-a marit intervalul intre mese la 2 ore.

si NOAPTE BUNA![/b][/font=Courier New][/size=2][/purple]

A mea nu a mancat niciodata mai multde 10 minute! Si trage si cate 150 ml cateodata (rar, e drept). In general papa 5,6 minute si ia cam 100 ml. Deci stai linistita. Mananca doar dintr-un san, rar sa pape din amandoi.

POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by CamiSol

Astazi am facut si noi vaccinul de 2 luni. Inca nu a facut febra. Poate nici nu face . Totusi dupa cat timp de la vaccin au facut bb-ii vostrii febra??? Noi l-am facut pe la 16:30.

Noaptea e critica din punctul asta de vedere. La noi primele 2 nopti. L-am luat in pat langa mine si cu mana pe frunte la el am stat.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

quote:
Originally posted by lullabay

Daca aveti alte modele cu care va faceti treaba bine spuneti-mi si mie va rog
Multumesc!!!!!!!!!!

MANA!
..Scump model!Iese greu la mine cu mana..am incercat.
POZE CU PUI DE CUC

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

ahaaa,
pai atunci hai sa dau si eu mesaje "ne-moderate" pana imi fac norma
bine ne-am gasit!
si noi suntem tot in formatie de 3 in Cluj, parintii si socrii locuiesc in alte orase si vin doar in vizite scurte. mie-mi convine asa. (emoticon care face cu ochiul - nu stiu inca cum sa-l atasez)
pupici
o sa punem si poze cu buburuza mea iubita.

quote:
Originally posted by usorlili

quote:
Originally posted by floricel79
vroiam sa va mai intreb, care-i faza cu cele zece mesaje de care zicea Usorlili ca tre' sa le trimiti?

Din cate stiu eu, primele 10 mesaje pe care le trimiti sunt verificate intai de moderatori si apoi postate pe forum. Asa ca nu apar in timp util, pentru a fi citite de toata lumea de pe forum, desi tu le vezi aparute. Ia sa observi ca atunci cand postezi tu un mesaj, in loc de ora si data (ca la celelalte fete) tie iti apare ceva de genul NE-MODERAT.
D-aia ii dadeam eu cu cele 10 mesaje pe care tre' sa le postez ca sa scap de moderare.

PS: Bine ne-am gasit

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Woww, suntem pe listuta!!!!
ce ne bucuram!!!!!!!!
pentru a colora trebuie tiparit din tastatura "[culoare] de fiecare data???

[quote]Originally posted by inni

[maroon][center][b]Usorlili si Floricel79...bine ati venit. V-am adaugat pe listuta.
Acai..am completat si la tine.

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanae

Am vazut ca unii copilasi papa 1/2 ora la san sau chiar mai mult.La noi cel mai lung timp de supt a fost de 10 minute. Nu e putin?!In general papa cam 5 minute si cu viteza mare, goleste sanul, ca se vede si apoi gata.Foarte rar mananca din amandoi. E OK?
A, si si-a marit intervalul intre mese la 2 ore.

si NOAPTE BUNA!

roxanae si buburuza mea papa maxim 10 minute la san si numai la un san ca vreau sa ia si laptele ala mai gros de la sfarsit; de multe ori papa insa 6-7 minute si se satura, da afara sanul cu limbuta si nu mai vrea; si puiutza meu a crescut bine ca s-a nascut cu 3700gr si acum la 9 saptamani are 6200 gr. fiecare bebic cu ritmul lui.

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...poza mea preferata: O SCUMPA

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput