Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by usorlili

Am pus si cateva poze. Deocamdata cateva...
O sa si verific daca merg.

_

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Nasico vrem mai multe poze. Cu asa copil dulce si frumos (si grasunel) parca nu ma satur sa ma uit la el.

Monica 4+ si de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Haideti la .

Azi vine ILEANA acasa, sau asa sper, parca asa zicea SIMONA.

CRI, te sun azi.(cu tine o sa semene bebele). Ai de gand sa faci si bebe 2? bravo mami!

USORLILI, vazut poze, superb!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI MUUUULT NOROC BEBEILOR CARE AZI IMPLINESC O LUNA, 2 LUNI SAU 3 LUNI DE VIATA! ANDREI-ROBERTO, ANA-MARIA SI THEA-DAMARIS.

LA MULTI ANI SI TOT CE-TI DORESTI, ALINA MOROSTES!

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata fetelor!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!!!
Sunt necajita;iar a inceput sa tuseasca Andrei si ochisorii ma duc la exasperare;i-a reaparut infectia parca mai rau ca niciodata..L-am zapacit pe bietul copil cu picaturi de ochisori si nasuc.
Azi aveam program de iesit la cumparat de cadouri pt. ingeras ca a implinit si el 3 lunisoare;nici nu stiu ce sa fac,sa mai ies afara cu el....sa nu mai ies.Mai e si ceata asta tampita.Hai ca azi nu e cea mai buna zi a mea;sa speram ca o sa-mi revina ganduri mai bune pana la urma si sa-mi sarbatoresc puiul asa cum trebuie:cu zambetul pe buze.
GRIPO multumim de urari;azi nu cred ca o sa ne vedem,dar poate o sa reusim cat mai curand.
Tre' sa fug ca a inceput sa scartaie ingerasul.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

CRI, nu e nicio problema, si, lasa, ca o sa-ti treaca supararea cand o sa-ti zambeasca o data ingerasul. Petrecere frumoasa si succes la cumparaturi! bebe gras si frumos.

VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Raportam o noapte agitata. De ieri il cam durea burtica pe Victor si de idioata ce am fost am mancat aseara mazare ca mi-a fost tare pofta, iar azi noapte am plans amandoi- pe Victor l-a durut burtica iar eu am plns de mila lui si de ciuda ca nu m-am putut abtine..

Felicitari sarbatoritilor de astazi- Andrei, Ana-Maria si Thea- sa cresteti mari si voinici

[purple]Usorlili si Floricel - bine ati venit![/purple]

Ileana - multa sanatate Ilincai- sper sa fie bine si sa veniti acasa cat mai repede.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata,

gripo multumim de invitatia la cafea . Acuma mi-am facut si eu asa un pic si cu mult laptic, sa nu o agite pe printesa.

oare unde e osna?!, cea care ne invita in fiecare dimi la cefeluta.

mami fericita de PATRICIA MARIA 06.09.2006

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREI-ROBERTO, ANA-MARIA SI THEA! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUIUTILOR!

LA MULTI ANI ALINA MOROSTES! sa -ti dea Domnul multa fericire, sanatate si multe impliniri alaturi de familia ta!

mami fericita de PATRICIA MARIA 06.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

quote:
Originally posted by lullabay
[Fetelor nu stiu daca s-a mai discutat daca da va rog sa ma iertati dar nu am timp sa caut in urma:voi ce pompe folositi?Eu am una tip seringa de la nuk cu care nu scot decat cativa ml...si ma opresc ca ma doare rau de tot....am imprumutat una de la chicco cu para am scos 20 ml si am renuntat ca ma durea mana..
as vrea sa cumpar una manuala de la avent dar nu stiu daca se merita ..costa 2 mil jumate si daca nu fac nici un fel de treaba cu ea?despre cele electrice nu zic nimic ca sunt scumpe rau..
Daca aveti alte modele cu care va faceti treaba bine spuneti-mi si mie va rog
Multumesc!!!!!!!!!!

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Eu cel mai usor si mai repede ma mulg cu mana si pe langa asta e si nedureros si daca apar noduli ii masez si ies mai usor.

Mamalili- sanatate sotului tau .

Cri -sanatate multa si sa nu se agraveze raceala. Pupici lui Andrei.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanae

Mai nou fata mea papa din nou la san. Sunt tare fericita ca am reusit.O mai apuca urlatul uneori cand i se face dor de bibe , o las putin sa se linisteasca si apoi papa linistita.Foarte ciudati bazdici astia la bebei.
Am vazut ca unii copilasi papa 1/2 ora la san sau chiar mai mult.La noi cel mai lung timp de supt a fost de 10 minute. Nu e putin?!In general papa cam 5 minute si cu viteza mare, goleste sanul, ca se vede si apoi gata.Foarte rar mananca din amandoi. E OK?
A, si si-a marit intervalul intre mese la 2 ore.

si NOAPTE BUNA!

si Patricia mea papa doar dintr-un san si se satura, foarte rar il goleste si pe al doilea. Asa a mancat de la inceput si nu mi-am facut probleme pt ca a luat in greutate. probabil are destul laptic doar intr-un san, caci altfel la cat de pofticioasa e, sigur l-ar goli si pe celalalt.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput