Bucurii de sept - oct 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alessia80

A inceput sa ma doara si sanul 'sanatos'! Daca mai fac mastita si la asta... in conditiile in care de 3 zile folosesc pompa non-stop!Hai ca nu mai intru azi ca sunt plina de vesti'bune'![/maroon][/b][/font=Century Gothic]

Zic si eu...pai poate tocmai de la pompa te doare!!!
Eu m-am muls doar de 3 ori de cand am nascut si de fiecare data dupa muls am ramas cu dureri de san...care mi-au trecut in cateva zile, dar daca te mulgi zilnic?!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by floricel79
vroiam sa va mai intreb, care-i faza cu cele zece mesaje de care zicea Usorlili ca tre' sa le trimiti?

Din cate stiu eu, primele 10 mesaje pe care le trimiti sunt verificate intai de moderatori si apoi postate pe forum. Asa ca nu apar in timp util, pentru a fi citite de toata lumea de pe forum, desi tu le vezi aparute. Ia sa observi ca atunci cand postezi tu un mesaj, in loc de ora si data (ca la celelalte fete) tie iti apare ceva de genul NE-MODERAT.
D-aia ii dadeam eu cu cele 10 mesaje pe care tre' sa le postez ca sa scap de moderare.

PS: Bine ne-am gasit

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara mamici!
Am aparut si noi ...

In primul rand sper ca Ilinca sa fie bine. Ii doresc multa sanatate si multa putere Ilenei .

Floricel79 si usorlili bine ati venit printre noi mamici si bucurii de septembrie-octombrie!

Ralu ai o scumpete de fetita .E tare frumoasa. Seamana cu mamica ei!( in nici un caz cu soacra )

Ignatica e un frumusel David. Multa sanatate !

Astazi am facut si noi vaccinul de 2 luni. Inca nu a facut febra. Poate nici nu face . Totusi dupa cat timp de la vaccin au facut bb-ii vostrii febra??? Noi l-am facut pe la 16:30.

Pupici si mai revenim!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Cresc intre-o zi cat altii intr-un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Usorlili si Floricel79...bine ati venit. V-am adaugat pe listuta.
Acai..am completat si la tine.

ILEANA....hai acasa mai repede.Uite 3 din partea Amaliei

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Gripo,lilina multumesc!
Floricel79,usorlili bine ati venit!!
Alexxia Stefan face kk verde de peste 3 saptamani..ce-i drept ii dau exclusiv san...dar nu cred sincer ca e vreo pr daca are kk verde la formula...atata rimp cat nu miroase urat si nu are sange si mult mucus e o.k indiferent de culoare!Si nu face kk zilnic ..cateodata de 3 ori pe zi alteori o data la 3 zile..dar nu-i fac nimic il las asa ca vad ca nu il deranjeaza.
noi credeam ca am scapat de colici si am incercat sa scot debridatul ..dar din pacate inca mai avem...sper sa nu netina pana la 7 luni cum am mai auzit pe forum...
CamiSol Stefan nu a facut nici o reactie la vaccin..nimic nimic..dar cred ca febra si celelatel reactii adverse pot apare in primele 2 -3 zile.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Seara buna fetelor!
N-am apucat sa citesc tot,dar ILEANA uite un de la mine si de la Andrei pt. papusica ta, sa se faca repede bine si sa veniti acasa.
Revin dupa ce ajung la zi cu cititul.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni
Usorlili si Floricel79...bine ati venit. V-am adaugat pe listuta.

Multumim Inni.
Pui mic si scump, ce bine ii sta lui acolo, printre bucuriile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Usorlili si Floricel bine ati venit.

Alexia caca de culoare verde este de la ceaiul de musetel.

Ileana multa sanatate Ilincai. Te asteptam cu vesti bune.

Eloise si eu am suferit "durerile nasterii" de la constipatie.Problema s-a rezolvat cu mere,iaurt,Duphalac si Herbolax.Nu toate odata -pe rand.Acum nu mai am probleme.

Mai nou fata mea papa din nou la san. Sunt tare fericita ca am reusit.O mai apuca urlatul uneori cand i se face dor de bibe , o las putin sa se linisteasca si apoi papa linistita.Foarte ciudati bazdici astia la bebei.
Am vazut ca unii copilasi papa 1/2 ora la san sau chiar mai mult.La noi cel mai lung timp de supt a fost de 10 minute. Nu e putin?!In general papa cam 5 minute si cu viteza mare, goleste sanul, ca se vede si apoi gata.Foarte rar mananca din amandoi. E OK?
A, si si-a marit intervalul intre mese la 2 ore.

si NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanae
In general papa cam 5 minute si cu viteza mare, goleste sanul, ca se vede si apoi gata.Foarte rar mananca din amandoi. E OK?

Roxana, eu cred ca este ok. O cunostinta de-a mea are un bebe de 5 luni si papa maxim 5 minute la masa. Si doar un san la masa. Si este bebele un gras...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Bun venit noilor mamici USORLILI si FLORICEL!
IGNATICA ce mare s-a facut puiutul tau.S-o tina tot asa.
ITZY mare figura esti cu uleiul tau.Bine ca ai facut-o acum cu ceva care nu i-a daunat puiutei;asa o sa fii de mii de ori mai atenta de acum inainte.Uite un de la mine pt. bebita "mult incercata" de mamica zapacita.
PUFY am vizionat pozele cu baietii tai;sunt atat de dulci,mai ales in pozele in care dorm amandoi in patut.Am senzatia ca Nicolas seamana in unele poze cu Andreiul meu.
RALU cand ma uit la pozele papusicii tale imi aduc aminte de ce vroiam fetitza;asa cum a spus si IGNATICA sunt topita dupa baietelul meu, insa d'abia astept sa treaca 2 ani ca sa mai incerc o data sa fac si o fetitza.
GRIPO felicitari pt. bebe crestin;te-am sunat azi,dar se pare ca iar te-am prins intr-un moment prost.Suna-ma tu cand iesiti la plimbare,poate ii facem o tura printre blocuri impreuna.
Mai aveam de zis ,dar am uitat si mi s-a facut si somnnnnn.
Sper sa reusesc sa revin maine.Va pup si somn usor.
Era sa uit: am mai adaugat cateva poze noi cu Andrei ,pt. cine are timp si chef sa se uite.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput