Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 27
bits spune:
Anca te cred ca in aceeasi situatie sunt si eu,macar acum vine epuizat acasa si imi adoarme in jur de 19.30-20,asa mai am si eu timp sa-mi pun o masca pe fatza sau sa-mi fac unghiile!bebe e bine multumesc lui D-zeu ,duminica vom merge la control sa vedem cat de mare s-a facut.parca bebe e mai linistit decat era Ken.sper sa fie asa si dupa ce se naste caci altfel nu stiu ce ma fac?!
32,KEN(1nov 2004)
Jasmine spune:
LA MULTI ANI EDY,sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e bun si frumos in viata.
Onitza,imi pare rau ca e bolnavior Paul.Stiu cum e,iti vine sa plangi langa el cand il vezi ca sufera.Dar o sa treaca si asta,toate trec.
In schimb ma bucur ca Vladut a scapat de bubite si mamica lui s-a mai linistit.
Felis,ce bine ca va mutati in casuta noua!Sa o stapaniti sanatosi si sa fie intr-un ceas bun mutarea.
Otilia,da,am inceput serviciul de mai bine de o luna.Acum deja m-am obisnuit,dar in primele zile a fost chiar nasol.Imi venea sa ies discret pe usa biroului si sa plec acasa
.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
bits spune:
Aimee sanatate multa puiului!
fetelor eu una nu mai pot sta in fund in fatza comp caci simt ca nu mai am aer.nu stiu cand mai intru ca nu am rabdare nici macar sa citesc ce scrie,asa ca urez dinainte LA MULTI ANI la toti Andreii si Andreele
.
si de asemeni LA MULTI ANI pentru toti ceilati care mai au de sarbatorit implinirea celor 2 anisori

!sa va dea D-zeu sanatate,sa cresteti mari si frumosi
32,KEN(1nov 2004)
dama spune:
Dana, m-ai facut sa rad cu "Idis... cu momentul", e o scumpa. Si David e innebunit sa se joace cu apa, mai ales dupa turnatul dintr-un vas in altul si apoi pe jos (chiar ieri mi-a facut o super balta in salon)...mei, ce pasiuni mai au si copiii astia! Dar e bine ca executa ordinele, asta arata ca efortul nostru de-ai educa (cu tot greul de a ne mentine fermi in situatii de genul asta), da roade. Si pe mine ma bufneste rasul si incerc sa ma stapanesc cand ii spun lui David sa nu faca ceva si se executa asa resemnat. Sunt tare scumpi.
Mami de David (18.11.04)
ad_rianna spune:
nici nu stiu cum sa incep....am lipsit cam mult si nici nu mai stiu ce faceti, sper sa fie cat de cat bine la voi ca la noi...acum au viroza digestiva
si mi-e mila de ei de mor. de sambata au diaree si vomita, nu mananca nimic beau doar putine lichide si nu vor decat sa doarma
. nu vor nici in brate nici joaca nici muzica, se mai uita putin la desene animate dar apoi iarasi vor la "nani". decat sa-i vad asa prefer sa "rastoarne" casa. va dati seama ca si la serviciu stau ca pe ace, nu-mi iese numic pt. ca mi-e gandul doar la ei. asa as renunta sa-i mai duc la cresa ca merg o saptamana si 2 stau acasa
. azi mergem din nou la medic dar nu stiu ce ar putea sa constate, au si rosu in gat intr-adevar, dar...nu stiu au slabit iar si sunt palizi...cred ca deja nici tudor nu mai are 10 kg. gata nu va mai stresez cu problemele mele!
am citit rapid ultima pagina si am vazut ca felis a reusit sa-si ia casa noua
ce bucurie mare. va felicit din tot sufletul si va doresc sa va bucurati de ea si sa fiti fericiti
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
dama spune:
Bits, ma bucur ca totul e bine, asa si trebuie...hai ca mai e putin si o sa-l vezi si pe bebe mic. 
Mami de David (18.11.04)
onitza spune:
JASMINE multumim de gandurile tale bune.
azi am scos o tona de mucisori si inca mai are, mai tuseste dar am scapat de febra, ce bineee!!!
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
OFFFFFFFFFF ADRIANNA imi pare tare rau ca sunt bolnaviori Tudor si Bianca!!!
le dai ceva antibiotic sau incerci sa ii faci bine singurica? si cine sta cu ei acum??? sunt la tara???? INSANATOSIRE GRABNICA! 
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
onitza spune:
Fetili, am citit fuga la pag 18 si apoi am dat la 17 si am vazut ce de urari de insanatosire ne-ati scris!!!
va pupam si speram si noi sa treaca raceala asta.....viroza totusi ma gandesc ca nu e...nu vomita, diaree a facut o singura data aseara, de atunci deloc, el tuseste , a avut febra azi-noapte si putin de dim, acum deloc si are muci...asta nu e viroza, nu? incerc sa il pun eu pe picioare...cam stiu ce sa ii dau.....daca vad ca nu reusesc, il duc la medic.
Deci pana la urma am voie sa ii dau RIBUMONIL cand tuseste, posibilitate de aparitie a febrei si muci?????
Onitza si
OCTOMBRIE 2006
aime spune:
Adriana, sanatate multa gemenasilor. Imi pare rau ca-s asa molcutzi, ma lua pe mine cu rau cand il vedeam pe Vlad asa carpa....Din pacate asa e cu cresa/gradinita. Aseara dr mi-a dat un sfat, de care am sa tin cont, cand i-am zis ca de la anu' vrem sa-l dam la gradi, ne-a spus sa ne mai gandim... Ne-a zis urmatoarea chestie, la care nu ca nu ne-am gandit, dar am realizat ca e adevarat si important: deci, copiii de la 3-4 ani, nu socializeaza neaparat daca merg in comunintate, jocul lor e individual, chiar daca aparent e in grup, si ce castigi cu socializarea (despre care si psihologii zic ca inca nu exista) pierzi la sanatate. Si cum de ex Vladutu' n-a fost racit niciodata, n-a fost bolnav, varsta ptr gradi s-o mai amnam cu un an, deci la aproape 4 ani. Si cand vad la voi cum va dau de furca racelile si bolile de tot felul, ne-am hotarat sa amanam. Oricum se va intalni cu copii si se va juca...acum citesc si cartea care tot circula pe forum, aia cu copilul pana la 6 ani, daca o vreti o pot trimite ptr ca e f buna.
Dana
, deci sa inteleg ca Iris e bine acum, nu?
aime si
Vladimir