Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani !! Eduard sa fi sanatos si fericit

Alexa23+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La Multi Ani, Edy, sa cresti mare, sanatos si sa fii fericit!

Aime, ma bucur ca a trecut eruptia si ca nu e pojar sau altceva. Chiar ma speriasei cand ai spus ca Vlad e vaccinat si nu a intrat in contact cu copiii...David inca nu a facut rapelul ROR si deci sunt in alerta.

In alta ordine de idei, David tot mai tuseste rau, mai ales noaptea, dar nu e tuse eruptiva...nu are febra, nu mai vad nici muci, nu stiu ce o mai fi si asta...doar tuse seaca si numai in somn. Nici nu stiu ce sa-i mai dau.

Andreap, am vazut-o si eu pe Mariuca ta, ce scumpete e...poza cu peruca e bestiala si tot la un tablou m-a dus gandul. Sanatate multa, hai ca i-o fi cazut doar ceva rau la stomacel si de-aci voma.

Onitza, sanatate lui Paul, sa scape cat mai repede de febra si mucisori.

Bitsulina, ma bucur ca incepe sa se obisnuiasca Ken la gradi...cred ca nu v-a fost usor, dar asa e orice inceput. Eu abia astept sa-l inscriu pe David la o gradi ca nu-i mai fac fata, are o energie debordanta, iar nu mai am timp de nimic (cel putin de mine nu mai am timp, o sa arat ca naiba de sarbatori). Ce face bebe 2, e zburdalnic?

si sanatate multa la toti bolnaviorii

PS Felis sa stapaniti sanatosi casuta...este asa bine sa stii ca ai casa ta, mai spatioasa...succes la mutat.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,nu vrei tu mai bine sa pui baiatul la munca( as e citi invatat),sa manance ei numai la restaurante????
am vb aseara cu Vio.Bia tot tuseste,nu stie pana la urma ce are,dt.i-a spus o forma de astm...am inteles ca e pe antibiotic,si va merge la un alt dt.de la Gr.alexandrescu...
Dama!sanatate la David mic.

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by andreap

Roserb,nu vrei tu mai bine sa pui baiatul la munca

Nu

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

FELIS,SORINA,DAMA,PAXELA,ROSERB,ANDEEAP, multumiri multe pt. urari!!!!

Am vazut multe poze,copilasi frumosi .Un ochenat bolnavior ,o cretulina bruneta si scumpa!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani, Edy!

sa cresti mare, voinic, sanatos si vesel, sa fii mereu bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Onitza, multa sanatate lui Paulica, sa-i treaca racela cat mai repede.

Aime, ma tot gandesc cum oare sa fii facut Vladutz rubeola, daca a fost vaccinat?
Nu e posibil sa fi fost o eruptie gen urticarie combinata cu febra?
Oricum, multa sanatate puiutului si ... las' ca e bine ca poti sa-ti iei concediu cand sunt probleme cu piticul. ce daca e chiar de la bun inceputul reluarii serviciului.

Apropos de serviciu, eu inca mai stau acasa pana prin febr.- martie. Am tot discutat cu sotul si am decis ca nu-i musai sa merg inainte de sarbatori la firma

Felis, felicitari pentru noua casa ... sa terminati cat mai repede cu mutatul , iti doresc!
Ce fain, casa noua de sarbatori!

Eu deja m-am apucat de scos de prin dulapuri decoratiile de Craciun, sa ma bucur cat mai mult de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Dutzi, ce face Iustin, cum se mai simte?...sper ca e spre bine.
Am vrut sa-ti dau un PM, dar nu pot ca nu ai trecuta optiunea asta si nici mail trecut.
si sanatate multa lui Iustinel.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Dana chiar daca a facut vaccinul asta nu inseamna ca devine imun la boala doar ca face o forma mai usoara.

32,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Iris se pare ca scapat de febra, doar cu mucii mai avem treaba... acum am lasat-o o 1/2 de ora la Minimax, ca incepuse iar cu programul ei de demolare a casei.

M-am distrat de ea azi... sa vedeti de ce:
Are o foarte mare pasiune pentru apa, sa se joace cu apa la chiuveta, la bideu, in vana dar si sa bea apa. Se hidrateaza ca un fotomodel, mey... cu siguranta bea mai multa apa/zi decat mine.
Asaa, si isi ia ea petul cu apa minerala de pe o servanta din bucatarie, desface capacul si o vad la timp!... fiindca de cateva ori a facut ditamai baltile pe-acolo, in incercarile ei de a-si turna apa in pahar.
Ii strig: 'Iris pune apa inapoi in momentul asta!'
Sta ea, se uita la mine si culmea, mai si executa ordinul, comentand... 'Pune Idis apa in momentul'... adica servanta de azi innainte se numeste "momentul asta!"

A marcat-o cuvantul... se duce si plimba servanta aia care e pe rotile.. si tot povesteste.... 'duce Idis apa cu momentul'... e o figura...

Mergi la inceput