Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 25
onitza spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Onitza,sanatate multa lui Paul!!!! Sa vezi ,cand s-o trezii o sa fie mai bine.
Mada si Edisor mic 29.11.2004poze->
Doamne ajuta!!! sunt un pic speriata, recunosc, ca Paul cand raceste, e clar ceva serios, sa il fi vazut saracutul ce behaia azi-noapteee! acum e linistit, vedem cand s-o trezi!!
Stii...s eu imi aminteam ieri ce faceam din ora in ora acum 2 ani.
..ce vremuri...ce de emotii, frica, iubire....Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)OCTOMBRIE 2006
Madachan spune:
Onitza,Aime, ce frumos,multumesc mult ,pupici d ela noi!!!!!!!
Aime,sanatate lui Vladut.Si Edy a avut pojar ,inatai a avut febra 3 zile ,dar mare 39, apoi au aparut bubitele vreo 2zile si gata.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
onitza spune:
AIME sanatate multa si lui Vladut!!! sper sa ii treaca cat mai repede! bine ca nu are probleme si cu ganglionii!!!
Paul s-a trezit tot cu febra, nuasa mare ca aseara, i-am scos mai intai mucii bine din nas, monstrii verzi , mari si urati, apoi i-am dat nurofenul si restul de medicamente si lapticul cu cereale. Are ochii injectati de la boala se joaca cu seringa de nurofen acum.
Intrebare: am voie sa continui tratamentul cu Ribomunil??? ieri am inceput cu un pliculet...o continui? sau trebuie sa fie sanatos tun???
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
florypop spune:
Sunteti extraordinare...nu ne-ati uitat
Va multumim mult pentru urarile de ziua lui Andrei. Eu sunt in urma rau de tot cu timpul dar sper ca imi voi reveni.
Uram si noi
LA MULTI ANI!!!
sarbatoritilor. Sa cresteti mari si frumosi si cel mai important sa fiti sanatosi.
Am avut si noi o petrcere mica de ziua lui Andrei. Astazi bebe mic face sase luni. Cand ma gandesc ca acum doi ani plangeam ca nu am si eu bebe si acum am doi nu imi vine sa cred. Dar multumesc lui Dumnezeu pentru cele doua minunatii de baieti.
Pupici,
Flory si
Andrei si
Rares
FELIS spune:

EDWARD-FLORIN de Madachan

TRY, BITS multumim de urari. Aseara am carat ce era mai greu... mobila si actele
(o cutie de acte era mai grea decat masina de spalat
), unele corpuri de mobila carate si pe scari 9 etaje ca nu intrau in lift...
Am inceput la 18 si terminat la 23
Inca o tura in seara asta cu vasele si gata, am eliberat definitiv garsoniera.
TRY... cat despre soacra... nu avem cand sa ne certam
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
wps....
fetelor... eu de ce am un fulg sub nick?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Sorina-Alexa spune:
Urez si eu La Multi Ani nepotelului meu iubit si drag,Edward!
Sa-i dea Dumnezeu o viata frumoasa,plina de bucurii si realizari,sa-i bucure pe parinti si sa ramana mereu la fel de dragalas si scump.
Edy,te iubim mult!!!

andreap spune:
Buna dimineata!
"La Multi Ani!" Edward!sa cresti mare,sanatos si norocos.
Onitza,Aime,sanatate multa la cei mici!Aime,pana la urma e rubeola???
Onitza,e frumos Paul si bolnavior,ochii tot asa sunt
.i-a mai crescut parul(mi se pare mie) si parca-i fetita!
Flory,sa-ti traiasca BBlusul mic....sa creasca mareeeeee si sa fiti sanatosi!
Roserb,mai,eu o tin in fata dulapului de bucatarie...nu o pun sa si faca
,mai mult asa,ca sa stie de ce sa se fereasca
cand o creste!sanatate Biancai!
Mariuca a vomitat un pic aseara,asta dupa ce s-a vaitat ca o doare burtica
;m-am speriat,sa nu se repete episodul cu voma aia de 2 zile....acum vad ca nu mai face nimic..cine stie ce o fi fost...oricum ii dau Debridat,altceva nu stiu ptr.durere de burtica
Pupici
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aime spune:
Is bucuroasa fetele, eruptia a disparut sau nu se mai vede
...
Andreea nici eu nu stiu ce e, nici dr nu s-a pronuntat.Important e ca acum e bine si nu stiu, asa imi spune mie inima ca a fost un soi de rubeola usoara, cum am mai auzit la copii.
aime si
Vladimir
roserb spune:
LA MULTI ANI, EDWARD, sa cresti mare, sanatos si fericit!
Onitza, multa sanatate lui Paulica!
Aime, ma bucur ca ati scapat de bubitze, e posibil sa fi fost si vreo viroza insotita de eruptie, am inteles ca sunt si dintr-astea.
Felis, felicitari pentru casa noua, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti mai fericiti si mai linistiti in ea!
Andreea, asa nu-mi place
, sa stii, Mihnea e gurmand asa ca pune fata la treaba!
Noi suntem binisor, vad ca la Mihnea nu au evoluat mai rau mucisorii (deocamdata), si Bianca parca a mai inviat un pic.Vroiam sa plecam la munte in we , dar probabil ca renuntam avand in vedere conjunctura...
Ca de obicei cand planificam ceva, trebuie sa intervina vreo minune de felul asta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII