Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 24
monica-elizabet spune:
sanatate multa copilashilor bolnaviori
si refacere cat mai rapida.
la noi azi noapte a fost in sfarsit prima noapte fara tuse dupa mult timp...sa dea Dumnezeu sa treaca cat mai repede infectia asta.
andreap, mariuca e dulce, dulce, foc
pup
sarbatoritul si=-i urez multa, multa sanatate
va pup pe toate, numai bine
monica
bits spune:
Try ia zii ce mai faceti voi?sunteti ok?cum e cu amandoi?ai ajutoare sau te descurci singurica?Alex mai merge la day care?
Felis felicitari pt casuta!sa o stapaniti sanatosi!
LA MULTI ANI EDWARD!

sa cresti mare,sanatos si sa-ti bucuri mereu parintii!
32,KEN(1nov 2004)
Otiliav spune:
Delia, of ce ghinion a avut Iustinel, sa faca asa repede pneumonie si tocmai de ziua lui. Ma bucur insa ca tu ai fost pe faza si ai insistat si mers la doctori.
Andreea, este mortala Mariuca. Nu am apucat sa vad toate pozele, dar cele care le-au placut fetelor m-au impresionat si pe mine. Si zici ca-i speriat sotul de bb2, auzi la el, de parca el a dus sarcina si greul dupa
la cap sa-i vina mintile.
Roxana, bravo mami, vad ca esti tare la capitolul simtope.
Jasmine, ai inceput serviciul?
Edy, sa fii sanatos, norocos si sa ai parte numai de bucurii in viatza!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Cecilia C spune:

Edward sa fii sanatos, sa le aduci numai bucurii la cei pe care ii iubesti si sa ai mult mult noroc in viata.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Madachan spune:
Nu ma asteptam sa gasesc urari pt Edy,ca-i cam dimineata,dar iata ca am gasit si mi-au dat lacrimile instantaneu.Sunt cam emotiva astazi,ca noi toate dealtfel,de ziua puiutilor nostrii.
BITS,OTILIA ,CECILIA multumesc mult de tot pt. urari!!!!!!!!
Peste fix 3 ore il nasteam prin cezariana pe Edward,prichindutul mamii iubit! L-am vazut de abia a doua zi la ora 15.Si de atunci nu ne-am mai despartit nici macar o noapte. Nu pot sta fara el si nici el fara mine.Este sensul vietii noastre,acum viata e impartita in doua,inainte de Edy si dupa Edy.Cea de dinainte imi pare indepartata rau. Sa-mi traiasca ,sa fie sanatos si sa aiba numai bucurii in viata!!!!
Petrecerea e sambata,apoi pun si eu poze.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
onitza spune:
DIANA mii de scuze, nici lui JASMINE nu i-am multumit, imi pare rau fetelor, Paul e bolnav si nu am mai putut fi atenta foarte tare! Va multumesc mult pentru urarile voastre de bine, sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si fericire puiutilor vostri scumpi!!

Azi-noapte nu a putut dormi, a facut febra mare si cu tuse, muci, palid, nu mai stiam ce sa ii mai fac, i-am scos din muci, l-am pzait toata noaptea din cauza febrei, i-am dat euferalgan si cand se va trezi ii dau si nurofen, daca ami are febra, am dormit pe jos, langa patutul lui, initial am incercat sa il culc noaptea asta in pat cu noi, dar nu are stare, s-a frichinit mai rau, asa ca l-am dus in camera lui si am facut bine ca l-a luat somnicul. Acum doarme, sper sa fie mai bine cand se va trezi, desi.....nu am sperante.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Madachan spune:
Onitza,sanatate multa lui Paul!!!! Sa vezi ,cand s-o trezii o sa fie mai bine.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
onitza spune:
LA MULTI ANI EDWARD FLORIN!

MADACHAN sa iti traiasca feciorasul, sa ramana in continuare asa dragalas, scumpic, sa va aduca numai bucurii, sa iti semene la caracter, esti o dulce si sa va aduca numai fete frumoase la usa!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
aime spune:
Edisor de Madachan!
sa fii sanatos si voios si petrecere frumoasa 
Onitza, sanatate multa lui Paulica, doamne ce e mai rau ca un copilutz bolnavior.
Noi suntem in plina eruptie si cred din ce in ce mai tare ca e pojarel sau rubeola, desi nu are ganglionii mariti, abia astept sa se trezeasca si sa vad cum mai e.Iaca na, cu temperatura asat...si doar e imunizat contra rubeolei, n-a avut contact cu alti copii...offffffffff
aime si
Vladimir