Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)
Raspunsuri - Pagina 23
Dutzi spune:
Bits, gand la gand cu sotul meu;da, ai dreptate, speram sa fi fost macar descoperita la timp, sa nu se lae cu urmari.
Pupici lui Ken si bravo lui, ca a-nceput sa-i placa la gradi.
Dana, sanatate multa lui Iris
.
Aime, speram sa fie totul ok cu Vladut si=l pupam tare.
Andreea, ce mi-ai facut?
De cand ai pus pozele, Iustin nu mai vrea sa ne jucam, sa-i pun cantecele, vrea numai: "sa o mai vedem pe fetita aia o data, mami, te iog; mami, cum o cheama, maiuca o cheama"...si tot asa...mai, e asa de scumpa, pozele sunt superbe 
andreap spune:
Bits,lu' taica-su daca-i spun de Bb2,nu mai da pe acasa 1 an
..asa ca probabil voi face BB2 tot ca pe Mariuca,fara sa stim
,si tot cu mine va semana
!
Dutzi....mortal!
Pupici,ne auzim maine
Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
LA MULTI ANI PAUL!!Sa cresti mare,sa ai parte in viata de sanatate si mult noroc.
Mai ce de copilasi bolnaviori,imi pare tare rau.Si eu stau cu frica-n san sa nu raceasca Radu si ma gandesc ca iarna nici n-a inceput inca.Offf!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
.Aseara am stat 1/2 de ora in fata dulapului cu ulei,zahr etc si i-am spus de 100 de ori cum se numeste fiecare si la ce e bun
Asa, asa, invat-o cu bucatareala, poate fi-miu are mai mult noroc de o nevasta gospodina decat a avut tat-su!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
Cecilia C spune:
Andrea super pozele, vad ca a-ti avut o adevarata petrecere de Halloween, super cred ca v-ati distrat de ziua nasului. Sunteti foarte faini toti trei si imi place si mie tare mult poza asta
Dana, Aime, Dama, Delia sanatate puiutilor bolnaviori, si Alexia mea a fost putin racita dar am cam scapat de mucisori si suntem bucuroase. Insanatosire rapida si sanatate multa multa.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Madachan spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
La multi ani,Paulica fara frica!!!!!!
Felis,felicitari pr. casuta,s-o stapaniti sanatosi!
Edy azi a fost un mancacios,sa nu-l deochi,ca de obicei de abia ciuguleste cate ceva.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
try spune:
Felis, felicitari pentru casuta ce anoua, stiu cat de bine e sa te muti de la un spatiu asa de mic la unul mai mare. macar sa te bucuri de confortul psihic al unui spatiu mai mare. Ai grija sa nu te certi cu soacra pana pe 20 ca sunteti multi si oboseala si nervii se intind la maxim.
Bits, eu il facui si pe-al doilea si tot nu stiu cu cine seamana. Ce eram in dubii la alex (desi prietenii si rudele si voi toti imi spuenti ba ca seamana cu mine, ba cu sotul, dar eu n uvad asa asemanari). Iar la adrian parca si mai rau nu-mi dau seama. Astept sa mai creasca. ![]()
![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
roserb spune:
Andreea, Mariuca e mortala in poza cu bucle, trebuie numaidecat sa scot poza si sa i-o pun pe perete lui Mihnea!E frumoasa foc!
Imi pare rau de toti bolnaviorii, din pacate, Dutzi nu reusim sa scapam mereu fara antibiotice. Si la mine s-a dovedit o decizie inteleapta ca m-am apucat sa-i dau Biancai de duminica de la mine-putere, am fost apoi la dr care mi-a spus ca-s buna de medic
, intr-adevar cica bantuie o viroza care se complica cu otita (alta porcarie...), si fara antibiotic nu prea merge. Intr-adevar mi-a facut si asara febra 38.5, de azi vad ca e deja mai bine. Prtea "placuta' e ca probabil ia si Mihnea, vad ca a inceput cu mucisori.Deh, am avut vreo 6 luni pauza, acum incepe sezonul...
.
Paulica, te uram si aici, sa cresti mare, sanatos, si sa fii fericit!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
onitza spune:
Am pus ceva poze cu Paul de azi. E un pic bolnavior, scuzati paloarea din obraji, noroc ca a facut ceva miscare!
http://family.webshots.com/photo/2886045300043849721YMmKwq
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
aime spune:
Onitza ce trist e Paulica de ziua lui, da las' ca ii va trece.
Noi am fost la dr si eruptia e din ce in ce mai evidenta. Mai intai a zis rubeola, apoi cand a vazut ca nu-s ganglionii mariti, ca nu are secretii nazale si nici la okisori, ca nu-l mananca, a zis ca nu poate fi...a facut si vaccinul doar...nu avem decat sa asteptam sa treaca, el e bine, e vioi...am tema de gandire, insa, ca tot is in medical...
aime si
Vladimir