Aniversatii de NOV-DEC 2004 (135)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor!

V-am citit in graba caci sunt la servici insa m-am pus cat de cat la curent cu problemele micutilor.

Multa multa sanatate le urez bolnaviorilor si multa rabdare mamicilor.

Va pup pe toti!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumim pt. urarile de sanatate dar chiar nu mai stiu ce sa ma fac cu ei. aime eu nu-i duc la cresa pt. socializare ci pt. ca nu am alta solutie. mama mea sta cu ei acum cat sunt bolnaviori dar nu pot sa o tin tot timpul aici si tata sa stea singur la tara. daca nu ar fi iarna i-as lasa la tara poate (insa nu stau nici eu linistita fara ei) insa ai mei au o casa f.mare si ca sa o incalzeasca bine de tot le-ar trebui o avere iarna...cat despre bona...sub 8 mil cel putin cred ca nici nu sta la discutii si oricum nu prea se incumeta multe la 2 copii. sa raman eu acasa cu ei nu e o optiune...asa ca ne voom lupta in continuare cu virusii iar eu o sa mor cate putin cand ii vad cum sufera

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mey iata ca citii un articol pe DC si "dracul" nu pare atat de negru http://www.desprecopii.com/info.asp?id=660

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Adriana sanatate multa micutilor!sa scapati cat mai repede de virusul ala!si pe aici face ravagii un virus de asta al enterocolitei.eu deja am vb cu educatoarele sa ma anunte daca in grupa face vreun copilas ca sa iau masuri.numai asta mi-ar mai lipsi acum!

33,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
aime eu nu-i duc la cresa pt. socializare ci pt. ca nu am alta solutie.

te cred adriana, nu ma refeream la voi iubita, eu spuneam asa in general, ce ne-a sfatuit dr, ptr ca si eu tot de asta voiam sa-l dau, ca nu aveam incotro, la servici nu pot sa-l iau , iar home alone nu-l las . Acu ne rugam s-o tina sanatatea si puterile, pe tanti care sta cu el, si om razbi noi cumva. Stiu ca ti-ar fi atre greu sa-i tii la ai tai, wow eu si 8 ore la servici le simteam cateoadat ani...sanatate multa si sa fiti puternici, sa treceti prin cat mai putine aventuri

Azi am avut parte de ceva inedit, pe la 12.30 Vladutu meu a inceput sa maraie, ca vrea desert (a se citi, napolitane sau Danette...) apoi a inceput cu papiiiii....ei, bun, si nu mai tacea...ii era foame , da nu mi-a mai cerut pana acum sa pape de la el putere...pe la 12.45 i-am dat frate ca nu mai tacea...a mancat cu o gura...pfuiiiii, sa nu fi de deochi...si de dimineata tot rontaia...sper sa-l tina, acu a vrut si nani, asa ca purced la trebi, ca-s plina, profit si eu de medical si am inceput curatenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Ad_rianna,sanatate multa la ingerasi...stiu ca e tare greu sa-i vezi suferind...eu aseara cand o vedeam stand asa ghemuita in brate,cu o fata trista spunand "mami doae butica"imi venea sa...vorba ta,mai bine sa 'rastoarne' casa.
Aime,bravo,sa o tineti tot asa mancaciosi!Si eu ma gandesc sa o dau la gradi in 2008 la aproape 4 ani,tot de frica virusilor,de mila ei(sa o trezesc dimineata ,sa o scot din casa indiferent de vreme etc)sanatate multa!
Dana, e Iris!

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Danette,Jasmine !!!
Ce comica a fost Iris cu ,,momentul,,ei!!!!

Bits,ce bine ca s-a acomodat Ken la cresa.Relaxare placuta

Aime, lui Vladut cel mancacios!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by bits

mey iata ca citii un articol pe DC si "dracul" nu pare atat de negru http://www.desprecopii.com/info.asp?id=660

33,KEN(1nov 2004)

am citit si eu asta bits si stii ce mi-a mai zis doctora lor: ca cica facand racelile astea si virozele ei devin imuni sau f.putin sensibili la virusii pe care i-au contactat, ca nici sa-i tin in casa la "adapost" nu e tocmai ok...dar nu ma impac deloc cu gandul ca trebuie sa sufere atat. aseara tudor imi arata burtika si zicea: " mami buba" mi-era asa de mila de el saracutul ca nici nu mananca, ia si antibiotice, ce o fi in stomacutzul lui numai el stie. aseara le-am dat si saruri de rehidratare ca am intrat in panica dar bianca nu a vrut sa le bea...nici nu ma mir ca nici eu nu le-as fi baut. tudor insa a mai baut din ele. acum e bianca in faza urata si mi se rupe sufletul cand o vad asa mica in patut cu suzeta in gurita si o batistuta pe care o tot "motroseste" in manutze

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Onitza ,bine ca nu mai are febra,ca mucisorii se duc ei ....

Ad rianna, sanatate Biancai si lui Tudor.Mititeii,ce rau e sa fie bolnaviori! Ce n-am da sa fim noi in locul lor!

Edy doarme de zor. Sa nu-l deochi de vreo cateva zile doarme si el aproape de doua ore.

Si eu m-am gandit sa fac bradutul si sa pun decoratiunile prin casa dar de saptamana viitoare,dupa petrecere.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
acum e bianca in faza urata si mi se rupe sufletul cand o vad asa mica in patut cu suzeta in gurita si o batistuta pe care o tot "motroseste" in manutze

adriana, doamne ce mi-e mila de ea , tare sufera mititeii, de la noi un -ic Biencutei si lui Tudor, sa se faca repede bine.
Asa ne-a zis si noua dr, ca se imunizeaza de la raceli, dar offff, cat sufera.

Mergi la inceput