LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (100)
Raspunsuri - Pagina 26
Ina869 spune:
vroiam sa ma duc la culcutza,la noi este trecut de ora unu da nu pot sa nu-i raspund soacra-mii!; a fost in regula pufarina avand in vedere ca a dormit doar o ora si ceva de dupa-amiaza, a fost putin surprinsa de atita lume in jurul ei dar nu s-a speriat, nu s-a jucat cu copilasii ( l-a ignorat pina si pe amicul ei cel mai bun, nicolas, nici macar nu l-a bagt in seama!!) a preferat adultii,a cam refuzat sa stea in bratele cucoanelor, prefera doar barbatii, dupa cateva ore a inceput sa dea semne de oboseala si nu ne vroia decat pe mine sau pe taica-su asa ca am taiat tortul pe la ora ora 7 sau inainte ( nu mai retin) si apoi am dus-o la culcarica.
A dormit pina astazi dimineata la ora 7:30 deci a fost bine.
cuscra, lasa mai ca vindem bijuteriile fiica-mii si mergem noi doua in tarile calde, meritam, c-am facut copiii frumosi si norocosi
si poate dam si de-un john cusack pe-acolo sa ne tina de urat ![]()
o zi buna tuturor!
Rachel (Nov.23,2005) Ina
& simburel(a)
anda77 spune:
ina, ce a ales pufoasa de pe tava? am vazut ca ai pus make-up-uri din belsug
, nu cumva sa le rateze pufoasa![]()
bine ca nu e ora pranzului cand am vazut masa cu papa
...f.frumoase baloanele.
hi,hi, in poza cu rachel si bebelusha in verde, zici ca e poza cu mireasa si nasa, hi,hi
superba rochia nora-mii. dom'le, dar toate fetitzele invitate erau foarte elegante!
acum vad din poze ce-a ales: fard, bani si culori cu pensula?
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Howdy
A inceput tati serviciul de azi...am ramas deci cu "terorista" pe cap
. Sa va spun si voua ca de vreo 2 zile m-a omorat efectiv, cand se bucura scoate niste sunete parac se sufoca asa, stiti voi, ca si cand nu mai ai aer si chitaie asa. Nu stiu de unde a prins figura dar sper sa-i treaca, e enervant rau...si suna ciudat. Ea e vesela insa, si ii place de nu mai poate.

Cuscra vazut pozele cu gineri-miu, soferica de mic nu gluma
. Lasa-l sa invete bine ca la vara tre sa vina sa scoata fata la plimbare cu
. Costumul e haios rau, ptr Miruna insa n-am gasit, erau doar pana la 12 luni, iar ei ii trebuie de 18 lejer
Sa nu uit tinem pumnii sa fiti bine dupa vaccin 
Catutza bafta la vaccin. Aveau si costume de craciunita in Carrefour, insa asa cum am zis si Madutzei, nu erau bune ptr piticoatele noastre. Poate or aduce si mai mari, daca gasesti ceva da-mi si mie de veste
Ina acu fug sa vad pozele cu pufoasa si revin cu impresii despre ea.
Cat despre petrecere, ma bucur tare ca a iesit frumos, toata lumea s-a simtit bine, cadouri..hmm cercei cu diamante
..nu e rau deloc.
Danida vad ca ai gasit bona, super, sper sa va intelegeti bine, mai ales ca o sa stati impreuna. 
Cam atata deocamdata, a terminat Miruna bibe de dimineata, incepem programul "liber ales"

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ela27oana spune:
neata si de la noi,
nu ma ami intrat ca de marti pana vineri nu am avut net,ca au vandalizat unii casuta de la et 7,sambata am facut curatenie iar ieri nu am avut timp
noi usntem bine cu daria putin mucoasa dar sper sa treaca pana sambata
uka merge destul de bine singurica,daca pana ieri facea cate 7-8 pasi ,ieri am surprins-o ca a mers vreo 7 metri singura,face pasi mici si incet,e asa dulce ma topesc toata cand o vad
despre petrecere de ziua ei si turta noi facem la restaurant,eu as fii vrut totusi acasa dar nu cred ca m-as descurca si cu fata si cu pregatirile asa ca am ales solutia cea mai comoda
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Buna neata-neata! Iar sunt happy, iar i-am dat cu Dentinox pe gingie, iar am dormit ca
pana la 9 
Ina nu am gasit linkul dar il mai caut. Bine ca ai trecut cu bine peste petrecere, cred ca te-a obosit destul. Acum odihna!
In schimb, am gasit linkul lui Meems si mi s-a parut ciudat s-o vad langa Stancosi - muntii aia pe care ii stiu doar din poze, parca era un peisaj ireal. Mi-a placut de Rianna cum sta intre perne alaturi de iepuras, scumpa mica!
simona au, trebuie sa explic d ece nu i-am luat? Pai de lene si de sila de birocratie![]()
O sa vad ce-o sa fac, mai bine zis ce-o sa faca tati ca e pe numele lui.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ioana_77 spune:
Neatza si de la noi!
Hm, cred ca m-am inselat cu caninul, tati zice ca e totusi un incisiv, mie mi se pare cam indepartat, cert este ca apare ceva nou in gura Mariei.
Meems, pupici la fetele obosite, lasa, ca va reveniti voi la casutza voastra unde este cel mai bine.
SI lui tati multa sanatate.
Madutza, super achizitie, am ochit si io "automobilul" cu pricina. Sa-l foloseasca din plin!
Ina, sa va fie de bine petrecerea, poate de-acum te linistesti si tu si ai sa ai mai multa grija de samburel. Ma duc sa vad poze.
CristinaN, multumim de intrebare, cred ca au trecut mucii, azi chiar nu mai vad nimic la nasul ei, mai tuseste, dar asta am inteles ca trece mai greu. Oricum e super bine, multumim lui D-zeu ca a trecut si totusi destul de usor, adica se putae si mai naspa, cu febra, cu antibiotic, bine ca nu a fost nevoie.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
anda77 spune:
madau, foarte relevante emoticoanele pe care le-ai pus dupa "programul liber ales".
chiar asa e...
legat de asta,. mai io nu mai pot cu capacele lui fiu-meu, sunt cca 35 de capace prin toata casa, toata ziua, le pun pe masa de papa, le adun de pe gresie, le spal, iar le pun pe masa de papa (nu mananca dk nu are capace si tren pe masa, pe cuvant, are tabiet deja), dupa masa toate capacele se muta in sufragerie sau camera lui, de-acolo i le pun in tarc, le bag in camioneta, el le scoate, le arunca pe parchet, le adun de acolo, le spal, le mut in pat, dupa ce se culca, iar le adun, le duc in bucatarie sa fie pregatite pt. bibe de dimineata. Dk il mai tine mult faza asta simt ca innebunesc! Nu vrea sa manance dk n-are capace in fatza pe care sa le arunce pe gresie si sa le urmareasca unde cad. dupa ce le arunca pe toate, dk nu le ridic, incepe sa planga si nu mai mananca...nu mai pot!
intr-o seara a facut chiar, vorba lu' ta-su, "depresie cauzata de capac", se miorlaia, s-a linistit numai dupa ce si-a gasit capacul mare rosu (ala e favoritul dintre capace)...

si ce credeti dvs ca a invatat de 2 zile? si, din pacate, vad ca asta nu uita, cuvintele le uita, dar asta i s-a intiparit
: da din cap "nu-nu" cand nu mai vrea bibe sau piure sau sa mearga pe jos! si cand da din cap zambeste in coltul gurii, ca sa ma sfideze
azi am aflat ca l-a invatat bona...nu putea sa-l invete altceva...
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
feli, la noi dentinoxul nu-i asa de eficient. eu cred ca e o coincidenta, poate doarme chitzaila ca nu e vremea de durut gingii noptile astea...zic si eu...
mami de poet(09.12.2005)
felicia74 spune:
Gata, am gasit linkul - wow, ce frumoasa e Rachel, micutza printesuca! Si ce rochii dragutza atat cea bej cat si cea de chinezoaica, mi-au placut tare mult. Sa-ti traiasca pufoasa mica! Dar mi s-a parut mie sau nu ti se vede burtica?
felicia74 spune:
anda de fiecare data dupa ce i-am dat cu Dentinox s-a linistit chitaila, de aceea zic si eu![]()
De azi intram pe Nestle junior, sa vad cum il accepta Ilinca. De Nan2 se cam plictisise nu voia sa bea decat 100 ml. Treaba ei...